neverend Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no juz wstalam...ten projekt to tylko luzne mysli, logo jest na dole, wszystko kolorowe...no i zdjecia pieskow,normalne...tam gdzie te buziaki... chodzi mi w tym rysunku tylko o rozmieszczenie tekstu, zdjec... kolory jeszcze przyjda... tylko mam pytanie...do Moni i Agi... jak z formatem, czy moge to zrobic w photoshopie? czynie wiem, w corelu...ale nie mam corela... moze w wordzie,albo sama narysuje, potem sie skopiuje ( czesto tak robie, MOnia to do Ciebie:tak jak z projektem na zmyslowe przebudzenie) i potem tam juz na miejscu dorzuca litery...no nie wiem dogadam z Monia...chodzi teraz o czas... a co do transportu... kiedy? gdzie?.... Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 róbmy zatem te ulotki i plakaty jak najszybciej....a zdjęcia Marta skąd weźmiesz?... OSTRÓDZIANIE.... pilnie musimy zrobić dodatkowo akcję adopcyjną dla naszej Łyski....bo zostajemy z nią, że tak powiem "na ulicy"....może też jakies ogłoszenia?:oops: na plakatach musi być przede wszystkim mowa o adopcjach...o tym, żeby ludzie uświadomili sobie że jest schronisko w Ostródzie...itd... a o Alarmowym Funduszu to gdzies tam wspomniane tylko.... bo jednak przewodnią myślą powinna być adopcja tych psiaków..i kociaków... to takie moje przemyslenia... Quote
neverend Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Zawsze przeciez mozna dopisac.... te adopcje... apropos fotek, to skopiuje z linkow... przerobie ladnie w photoshopie i juz... jak znalazl... a link z Lyska mozna rozeslac po innych forach...gg.. przeciez ktos sie moze znalezc..nie mozna tracic nadziei... dzis sie widze z Monia, to pogadam o utotkach i plakatach... Quote
Matusz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 nom, mozna by zrobic jakas ulotke o samej lysce !!! a Aga, gdzie jest teraz łyska? dalej w olsztynie ?? ja caly czas pytam ludzi... ale bez skutku !! Ale napewno ktoś sie znajdzie !!!!!!!:grins: Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Łyska nadal w Olsztynie, ale trzeba ją zabierać jak najszybciej...i właśnie nie mamy gdzie :niewiem: Quote
Matusz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no wlasnie widze.... kurcze !!! Ja cały czas pytam! Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Mateusz to Twój jamink w avatarku? :)... Quote
Matusz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 nom moj moj :D :) piekniuchny Tobiasz :) :D:lol::lol::lol: Quote
neverend Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja mam moja kochana Zuzię.... myslalam o Łysce i naprawdę trzeba link z jej fotkami puscic na inne fora, nawet przez gg.. ile czasu zostalo??? Quote
neverend Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a co do ulotki o Łysce... ma byc oddzielna? tzn... plakat czy tam ulotka z fundacja swoja droga a ulotka o Łysce swoja... moze cos skombinuje... maja byc kolory??? Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='neverend']a co do ulotki o Łysce... ma byc oddzielna? tzn... plakat czy tam ulotka z fundacja swoja droga a ulotka o Łysce swoja... moze cos skombinuje... maja byc kolory??? tak Łyska to w ogóle osobny temat..więc osobna ulotka...sama nie wiem jak z kolorami...zostawiam to Tobie jako fachowcowi ;) oczywiście kontakt na ulotkach do fundacji czyli mój mail i mój numer tel przypominam [email protected] 505222207 Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jak to dobrze przeczytać, że tyle ludzi z Ostródy już się zebrało, aż serce rosnie :multi: Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aga! jest ciekawa audycja o fundacjach na tvn24, może chcesz obejrzec? Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aga - bo tu jeszcze mówią, że żeby można było przepisywać na fundacje 1% podatku to musi być ona uznana za organizację użytku publicznego. To się w KRS-ie załatwia podobno. Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 niestety nie uda nam się już załatwić statutu takiej organizacji pewnie przed data końca rozliczen ze Skarbówką...jest to podobno dość skomplikowany proces...oczywiście, że będziemy się o to starali dla AFN-u...ale pewnie trochę to potrwa... Quote
neverend Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja teraz Wam zycze...szczesliwego Nowego Roku... oby znalazly sie nowe serca pomagajace zwierzakom... i jeszcze duuuzo pomyslnosci dla waszych pupilkow!!! Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Wszystkim Ciotkom, Wujkom którzy są z nami myslami, dobrym słowem i troską... SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 DOMU DLA KAŻDEGO PSA, o którego się troszczycie I TO NIE BYLE JAKIEGO DOMU TYLKO NAJLEPSZEGO :laola::BIG::laola::BIG: Ostródzkie Bidy... Quote
Jagoda1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkim Bidusiom kochajacych domków!!! Quote
Matusz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 SZCZĘśLIWEGO !!:smilecol::BIG::BIG:NOWEGO ROKU !! :) wSZYSTKIM PSOM ZNALEZIENIA CIEPŁEGO I KOCHAJĄCEGO DOMU !! :Dog_run: Quote
ewatr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 to życzenia dla każdego Ostrodskiego psiaka i kota oddzielnie a i ludziom niech sie spełnia - przyda się :lol: Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spelniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Quote
an-na4 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie umiem pisać... Więc będę życzyć po prostu wszystkiego dobrego dla czworonożnych braci mniejszych, a dla ludzi iele serca i miłości do nich. Bo niekonwencjonalnych pomysłów życzyć chyba nie muszę ;)) Quote
sugarr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Aga_Mazury podaj mi prosze swoj/schroniska adres bo jest paczka gotowa dla psiakow :) Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 sugarr napisał(a):Aga_Mazury podaj mi prosze swoj/schroniska adres bo jest paczka gotowa dla psiakow :) zaraz podam adres schroniska bo do mnie to raczej nie...bo mnie TZ prześwięci ;) Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt - Ostróda Lubajny 14-100 Ostróda Quote
Recommended Posts