Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no juz wstalam...ten projekt to tylko luzne mysli, logo jest na dole, wszystko kolorowe...no i zdjecia pieskow,normalne...tam gdzie te buziaki... chodzi mi w tym rysunku tylko o rozmieszczenie tekstu, zdjec... kolory jeszcze przyjda... tylko mam pytanie...do Moni i Agi... jak z formatem, czy moge to zrobic w photoshopie? czynie wiem, w corelu...ale nie mam corela... moze w wordzie,albo sama narysuje, potem sie skopiuje ( czesto tak robie, MOnia to do Ciebie:tak jak z projektem na zmyslowe przebudzenie) i potem tam juz na miejscu dorzuca litery...no nie wiem dogadam z Monia...chodzi teraz o czas... a co do transportu... kiedy? gdzie?....

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

róbmy zatem te ulotki i plakaty jak najszybciej....a zdjęcia Marta skąd weźmiesz?...

OSTRÓDZIANIE....

pilnie musimy zrobić dodatkowo akcję adopcyjną dla naszej Łyski....bo zostajemy z nią, że tak powiem "na ulicy"....może też jakies ogłoszenia?:oops:

na plakatach musi być przede wszystkim mowa o adopcjach...o tym, żeby ludzie uświadomili sobie że jest schronisko w Ostródzie...itd...

a o Alarmowym Funduszu to gdzies tam wspomniane tylko....
bo jednak przewodnią myślą powinna być adopcja tych psiaków..i kociaków...

to takie moje przemyslenia...

Posted

Zawsze przeciez mozna dopisac.... te adopcje... apropos fotek, to skopiuje z linkow... przerobie ladnie w photoshopie i juz... jak znalazl... a link z Lyska mozna rozeslac po innych forach...gg.. przeciez ktos sie moze znalezc..nie mozna tracic nadziei... dzis sie widze z Monia, to pogadam o utotkach i plakatach...

Posted

nom, mozna by zrobic jakas ulotke o samej lysce !!! a Aga, gdzie jest teraz łyska? dalej w olsztynie ?? ja caly czas pytam ludzi... ale bez skutku !! Ale napewno ktoś sie znajdzie !!!!!!!:grins:

Posted

[quote name='neverend']a co do ulotki o Łysce... ma byc oddzielna? tzn... plakat czy tam ulotka z fundacja swoja droga a ulotka o Łysce swoja... moze cos skombinuje... maja byc kolory???

tak Łyska to w ogóle osobny temat..więc osobna ulotka...sama nie wiem jak z kolorami...zostawiam to Tobie jako fachowcowi ;)

oczywiście kontakt na ulotkach do fundacji czyli mój mail i mój numer tel

przypominam

[email protected]

505222207

Posted

Aga - bo tu jeszcze mówią, że żeby można było przepisywać na fundacje 1% podatku to musi być ona uznana za organizację użytku publicznego. To się w KRS-ie załatwia podobno.

Posted

niestety nie uda nam się już załatwić statutu takiej organizacji pewnie przed data końca rozliczen ze Skarbówką...jest to podobno dość skomplikowany proces...oczywiście, że będziemy się o to starali dla AFN-u...ale pewnie trochę to potrwa...

Posted

Wszystkim Ciotkom, Wujkom którzy są z nami myslami, dobrym słowem i troską...

SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2007
DOMU DLA KAŻDEGO PSA, o którego się troszczycie
I TO NIE BYLE JAKIEGO DOMU TYLKO NAJLEPSZEGO

:laola::BIG::laola::BIG:

Ostródzkie Bidy...

Posted

to życzenia dla każdego Ostrodskiego psiaka i kota oddzielnie

a i ludziom niech sie spełnia - przyda się :lol:

Stary Rok mija lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spelniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.

Posted

Nie umiem pisać... Więc będę życzyć po prostu wszystkiego dobrego dla czworonożnych braci mniejszych, a dla ludzi iele serca i miłości do nich. Bo niekonwencjonalnych pomysłów życzyć chyba nie muszę ;))

Posted

sugarr napisał(a):
Aga_Mazury podaj mi prosze swoj/schroniska adres bo jest paczka gotowa dla psiakow :)

zaraz podam adres schroniska bo do mnie to raczej nie...bo mnie TZ prześwięci ;)

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt - Ostróda
Lubajny
14-100 Ostróda