Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z przytyciem troche zejdzie, ma nieciekawe koopy. Jesli ten stan bedzie sie utrzymywal to przy okazji zdejmowania szwow bedzie trzeba zrobic badania mysle. Siersc faktycznie nieciekawa, sucha i matowa...ale po schroniskowym jedzeniu cudow nie ma, do tego ropomacicze doszlo. Jak tylko bedzie mozna to dziewczyne wykapiemy:loveu:

Posted

fotki rachunków:

- rachunek za pierwsze 30 dni hotelu, 200zł gotówką, 200zł bezpośredni wpływ na konto Gosi - od tajemniczego sponsora

- za czyszczenie auta:

- za adopcje Gandzi ze schroniska

- za zachipowanie Gandzi

Posted

Śmiało Ania ogłaszaj, widziałam Go, piękny i młody pies :-(

edit: uzupełniłam rozliczenie, na dzień dzisiejszy w skarbonce Gandzi mamy na plus 337zł :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='fioneczka']zapraszam na bazarek dla Gandzi i Donki http://www.dogomania.pl/threads/217148-SIĘ-ROBI-dla-krasnoludków-i-nie-tylko-)-...-do-13.11-do-20-czasu-dogo?p=17928377
dzięki :-) ........ lece zajrzeć ....

[quote name='Milka__']Super z tymi bazarkami, ja czekam na lakiery pękające od buuterfly to się skuszę :D

Wpłaciłam dziś deklaracje za październik, czy doszła?
Ela praktycznie co dziennie sprawdza konto, to pewnie od razu napisze jak dojdzie kasa... dzięki Natalia :-)

Posted

furciaczek napisał(a):
Sucz nabiera cialka, siersc tez sie poprawia:)

fioneczka napisał(a):
poka :razz:

a co ze szwami po sterylce ?

noooo, poka, poka :-D ..... i co z jej ucholami? zagoiły się, czy dalej takie pociachane na końcach?

Posted

Rozmawiałam z Gosią (furciaczkiem) - jutro albo w poniedziałek pojedzie z Gandzią na ściągnięcie szwów po sterylce. Suka robi małe postępy, nie atakuje mopa, szczotek itp., czyli mozna w spokoju posprzątać w jej boksie, upięcie na smycz to nadal wyzwanie i całe przedsięwzięcie ale już upięta jest spokojniejsza, nie wisi cały czas na smyczy. Uszy nadal strupkowe, ale jakby rany juz się nie pojawiały a goi się to co miala. I to chyba wsio ;-)

Posted

fioneczka napisał(a):
qrcze sterylka była 19 października ... nie wiem jak to się ma do zdejmowania szwów

Aniu a co z robalkami?

uszka jak doktor zobaczy to może coś sensownego wymyśli

kurdeeee - o robalach zapomniałam :-(