sundayrose Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Miło zobaczyć Gandzię :) Napawa się spacerkami :) Quote
agnieszka32 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dopiero na fotkach Gosi widać jaka ona jest strasznie chudziutka :( Quote
Donvitow Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Chudziutka i taka jakby " omszała".Matową sierść ma. Quote
furciaczek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Z przytyciem troche zejdzie, ma nieciekawe koopy. Jesli ten stan bedzie sie utrzymywal to przy okazji zdejmowania szwow bedzie trzeba zrobic badania mysle. Siersc faktycznie nieciekawa, sucha i matowa...ale po schroniskowym jedzeniu cudow nie ma, do tego ropomacicze doszlo. Jak tylko bedzie mozna to dziewczyne wykapiemy:loveu: Quote
Kajusza Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 szkielecik to z niej jest niestety :-( A sierść ma taką jakby z podszerstkiem, taką grubszą. Quote
Kajusza Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 fotki rachunków: - rachunek za pierwsze 30 dni hotelu, 200zł gotówką, 200zł bezpośredni wpływ na konto Gosi - od tajemniczego sponsora - za czyszczenie auta: - za adopcje Gandzi ze schroniska - za zachipowanie Gandzi Quote
Kajusza Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Gosia napisała: furciaczek napisał(a): ....... Gadzina super, juz siedzi z doopa jak myje podloge:diabloti: hahahahaha, robi dziewczyna postepy :-D Quote
furciaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kajusza napisał(a):Gosia napisała: hahahahaha, robi dziewczyna postepy :-D Ufocilam nawet, w tym tygodniu powinni mnie podlaczyc do neta wiec wtedy bedziecie mogly zobaczyc i sie pozachwycac:) Quote
Kajusza Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 aż trudno będzie uwierzyć widząc Gandzie nie atakującą mopa :-D pewnie przywiązujesz ją do łóżka i dlatego siedzi grzecznie hahaha Quote
ania z poznania Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kajuszo, nie obrazicie się z Gandzią jak zaproszę na wątek porzuconego, niewidomego astka? http://www.dogomania.pl/threads/217051-Niewidomy-roczny-porzucony-amstaff-pilnie-szuka-DS-DT!!!!!!?p=17916516#post17916516 Wszystkie pomysły na wagę złota! Quote
Kajusza Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Śmiało Ania ogłaszaj, widziałam Go, piękny i młody pies :-( edit: uzupełniłam rozliczenie, na dzień dzisiejszy w skarbonce Gandzi mamy na plus 337zł :multi::multi::multi: Quote
Kajusza Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Zapraszam na bazarek - wiklinowy kosz dla dużego lub średniego psa - kasiorka idzie dla Aresa i Donki. Donka jest pitka z naszego schronu .... zajrzyjcie na bazarek :-) Quote
Kajusza Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Artykuł w MM Gorzów nt gorzowskiego schroniska napisany przez Milkę _ - dzięki Natalia za wzmianke nt Gandzi i Donki. Gandziula nawet załapała się ze swoją latającą fotką :-) Quote
fioneczka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zapraszam na bazarek dla Gandzi i Donki http://www.dogomania.pl/threads/217148-SIĘ-ROBI-dla-krasnoludków-i-nie-tylko-)-...-do-13.11-do-20-czasu-dogo?p=17928377 Quote
Milka__ Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Super z tymi bazarkami, ja czekam na lakiery pękające od buuterfly to się skuszę :D Wpłaciłam dziś deklaracje za październik, czy doszła? Quote
Kajusza Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='fioneczka']zapraszam na bazarek dla Gandzi i Donki http://www.dogomania.pl/threads/217148-SIĘ-ROBI-dla-krasnoludków-i-nie-tylko-)-...-do-13.11-do-20-czasu-dogo?p=17928377 dzięki :-) ........ lece zajrzeć .... [quote name='Milka__']Super z tymi bazarkami, ja czekam na lakiery pękające od buuterfly to się skuszę :D Wpłaciłam dziś deklaracje za październik, czy doszła? Ela praktycznie co dziennie sprawdza konto, to pewnie od razu napisze jak dojdzie kasa... dzięki Natalia :-) Quote
furciaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Sucz nabiera cialka, siersc tez sie poprawia:) Quote
fioneczka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 furciaczek napisał(a):Sucz nabiera cialka, siersc tez sie poprawia:) poka :razz: a co ze szwami po sterylce ? Quote
Kajusza Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 furciaczek napisał(a):Sucz nabiera cialka, siersc tez sie poprawia:) fioneczka napisał(a):poka :razz: a co ze szwami po sterylce ? noooo, poka, poka :-D ..... i co z jej ucholami? zagoiły się, czy dalej takie pociachane na końcach? Quote
Kajusza Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 :-) faktycznie widać już różnice .... i sierść juz nawet z lekka się jakby błyszczała :-D ........ jeszcze ze dwa tygodnie i Gadzinki nie poznamy ;-) Quote
Kajusza Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Rozmawiałam z Gosią (furciaczkiem) - jutro albo w poniedziałek pojedzie z Gandzią na ściągnięcie szwów po sterylce. Suka robi małe postępy, nie atakuje mopa, szczotek itp., czyli mozna w spokoju posprzątać w jej boksie, upięcie na smycz to nadal wyzwanie i całe przedsięwzięcie ale już upięta jest spokojniejsza, nie wisi cały czas na smyczy. Uszy nadal strupkowe, ale jakby rany juz się nie pojawiały a goi się to co miala. I to chyba wsio ;-) Quote
fioneczka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 qrcze sterylka była 19 października ... nie wiem jak to się ma do zdejmowania szwów Aniu a co z robalkami? uszka jak doktor zobaczy to może coś sensownego wymyśli Quote
Kajusza Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 fioneczka napisał(a):qrcze sterylka była 19 października ... nie wiem jak to się ma do zdejmowania szwów Aniu a co z robalkami? uszka jak doktor zobaczy to może coś sensownego wymyśli kurdeeee - o robalach zapomniałam :-( Quote
Recommended Posts