Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aida napisał(a):
Żeby naszej pięknej nigdy nie opuszczało szczęście:lol: i żeby szła w nowe życie bogata
przekazałam na transporcik też. Tylko w ten sposób mogę jej pomóc.

dziękuję aido... bez twojej pomocy to kiepsko by się prezentowały finanse Gandziuli :-)
chita napisał(a):
dzieki koelka, wlasnie wplacilam za 6miesiecy;)

dziękuję chita :-)
czikusiowa napisał(a):
aida - jesteś po prostu niemożliwa :B-fly:

dokładnie :-)

a tak pozatym wróciłam od mechanika .... wykrył, że trzeba jeszcze wymienić jakiś przewód hamulcowy i teraz jest wszystko sprawne :-) ..... mechanik fajny jest - nie skasował dużo i też jest prozwierzęcy - ma adoptowanego konia i kucyka :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w zasadzie to jest najważniejsze że Gandzia już tylko parę godzin w schronie i jedzie do lepszego życia. Jak patrzę na swoje dwa Aniołeczki:diabloti: które właśnie okupują moje łóżeczko to marzy mi się milion w totka co by wszystkie Bidy przygarnąć

Posted

aida napisał(a):
A w zasadzie to jest najważniejsze że Gandzia już tylko parę godzin w schronie i jedzie do lepszego życia. Jak patrzę na swoje dwa Aniołeczki:diabloti: które właśnie okupują moje łóżeczko to marzy mi się milion w totka co by wszystkie Bidy przygarnąć

mam takie same marzenie.A moje dzieci mówią.......mamusia dobrze że za marzenia nie idzie się do więzienia bo ty pewnie miałabyś dożywocie.

Posted

aida napisał(a):

masz rację Bożenko ... jeszcze trochę i dziewczynka nauczy się normalnego życia, pewnikiem trochę to potrwa ale nie za długo ;)

fakt, jak się patrzy na nasze pierdoły zakopane w kołderki to na myśl o psiakach w schroniskowych boksach ściska za gardło

a odnośnie miliona to ja coś ostatnio o wygranej wspominałam jak przez tel gadałyśmy i co ... "rozmyłaś" mój obraz wygranej :evil_lol::evil_lol: ... no ja to mam na wygraną szanse żadne bo ze względu na brak kasy nie gram :evil_lol:

i chciałam powiedzieć że jesteś Kochana :loveu: i niemożliwa jednocześnie :crazyeye:

Posted

Właśnie informuję, że w imieniu GANDZI puściłam Totka. TZ poszedł i kupił. Czekam do wieczora na wyniki, możliwe że wygramy i Gandzia jako Prezes otworzy swój własny
hotel a nas wszystkie zatrudni do pomocy:evil_lol:

Posted

Ależ Gandziulka miała szczęście z tym zabiegiem... dobrze, że wszystko poszło pomyślnie.

A Gandziula nie potrzebuje czasem bannerka?
Bo mogłabym coś wykombinować.

Posted

No i już za kilka godzin Gandzia jedzie po nowe życie:multi:. Zaczynam zaciskać kciuki.
Życzę bardzo spokojnej i szczęśliwej drogi.Oczywiście z niecierpliwością będę czekała na chociaż krótką relację z podróży.

Posted

dziękuję aido .... trzymanie kciuków sie przyda, bo pierwszy raz jako kierowca jadę tyle km, ale damy z Koelką radę :-) Gdzieś po drodze dam znać fioneczce co i jak to pewnie na bieżąco będzie zdawała relację z sytuacji na drodze ;-)

Zaopatrzyłyśmy się z Koelką w zestaw podróżny czyli kawa + słodkie dla nas, dla Gandziuli szarpak bawełniany + jakieś śmierdziele podkradzone Wedze ..... będzie wesoło i pachnąco :evil_lol:

Posted

aida napisał(a):
Kochaniutkie kawa to rozumiem ale słodkie..........fee...:diabloti:

ja niestety od słodkiego uzależniona :oops: miałam plana muffinki zrobic na drogę, ale raczej jak wróce do domu to już chyba będzie za późno... batoniki wystarcza nam ;-)

Posted

Muszę zaraz kłaść się spać, bo jutro o 7 rano z Gandziulą wyruszamy w drogę po lepsze życie:) Kajusza będzie kierowcą, więc może z Gandzią pośpimy na tylnym siedzeniu;)