Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aida napisał(a):
Super czyli okazuje się, że dziewczyna "salonowa" umie korzystać z dobrobytu:multi:

odreagowuje po budzie :-)

fioneczka napisał(a):
odsypia pewnie dziewczynka schron i grzeje dupinkę ... bidulka maleńka

a qpy :hmmmm: ciekawe dlaczego w Twoim aucie nie robiła tych ładnych tylko te brzydkie ... milej pewnie by było :roflt:

baster i lusi napisał(a):
oj nie wiem :evil_lol:może jej cioteczki coś podpadły:lol:

ja myśle, że Gandziula chciała wryć się nam w pamięć, cobyśmy nigdy o tej podróży nie zapomniały :-D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aida napisał(a):
A tak a propo wrycia jak z autkiem. Czy już było na myjni

jutro jadę z rana, bo niepomyślałam o tym, że auto musze zostawić na kilka godzin a dzis musiałam być moblina w pracy. Wstępny koszt czyszczenia to 90zł ..... i mam nadzieje, że po oględzinach auta cena nie wzrośnie :-(

Posted

Kajusza napisał(a):
jutro jadę z rana, bo niepomyślałam o tym, że auto musze zostawić na kilka godzin a dzis musiałam być moblina w pracy. Wstępny koszt czyszczenia to 90zł ..... i mam nadzieje, że po oględzinach auta cena nie wzrośnie :-(

Ja na Twoim miejscu takiej nadzieji bym nie miała:evil_lol:

Posted

aida napisał(a):
Ja na Twoim miejscu takiej nadzieji bym nie miała:evil_lol:

chyba wezmę aparat aby uwiecznić minę Pana w myjni, jak otworzę auto i poczuje ten zapaszek :diabloti: ......... ja dziś prawie sama nie rzygłam.... gorzej śmierdzi niż wczoraj :-(

Posted

Kajusza napisał(a):
chyba wezmę aparat aby uwiecznić minę Pana w myjni, jak otworzę auto i poczuje ten zapaszek :diabloti: ......... ja dziś prawie sama nie rzygłam.... gorzej śmierdzi niż wczoraj :-(

Czyli zapaszek się utrwalił:evil_lol:

Posted

aida napisał(a):
Czyli zapaszek się utrwalił:evil_lol:

nie pomógł nawet zapach jabłkowy:diabloti:

niestety :-( .......... ale każda sytuacja ma swoje plusy - moja Wega jak była zadowolona, że ma całe auto do obwąchania, tak sie na tym skupiła, że nawet ludzi na pasach nie obszczekiwała :-)

Posted

Ania, mam wstręt do Twojego auta;) Nie, tak naprawde miło wspominam, bo Gandzia jest teraaz szczęśliwsza.
Wysłałam Ania na pw bieżące wpłaty na Gandzię. Dziewczyny, dzięki Wam nie byłoby tak szybkiej akcji:)

Posted

Lena2009 napisał(a):
a ja do tej pory nie dostałam nr konta

Lena, właśnie sprawdzam komu jeszcze nie wysłałam i już wysyłam.
Li1 ma zapchaną skrzynkę, bo jej chyba też jeszcze nie wysyłałam. I teraz to juz chyba wszyscy.

Posted

auto w czyszczeniu, koszt wyniesie 120zł - po oględzina niestety cena trochę wzrosła :-( ....... Pan nawet nie pytał co się tam stało ;-) chyba wolał nie wiedzieć.

Uzupełniłam rozliczenia. Ogólnie jestem padnięta po wydarzeniach ostatnich dni :-( ...........

li1 - niewiem czy wiesz, ale Donka (pitbullka na którą wpłacałaś pieniądze) jest w nieciekawej sytuacja. Na jej wątku wszystkiego się dowiesz ...

Posted

No słowo się powiedziało i trzeba dotrzymywać zobowiązań.:placz: Skoro niestety:placz: nie znalazłam dowodu na to, że to Keolka wysmarowała autko to przekazuję kaskę na koszty myjni.
Aniu możesz ująć to w rachunkach.

Posted

fioneczka napisał(a):
Bożenka się nie martwi Aniu bo wie że w kupie siła :evil_lol::evil_lol:

chodzi Ci o tą w samochodzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czikusiowa napisał(a):
na pewno :cool3:
a zła Kajusza pozbyła się qpy ...

:oops: powinnam ja zostawic jako pomnik solidarności .... tylko z czym? :razz: