Kajusza Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 aida napisał(a):Super czyli okazuje się, że dziewczyna "salonowa" umie korzystać z dobrobytu:multi: odreagowuje po budzie :-) fioneczka napisał(a):odsypia pewnie dziewczynka schron i grzeje dupinkę ... bidulka maleńka a qpy :hmmmm: ciekawe dlaczego w Twoim aucie nie robiła tych ładnych tylko te brzydkie ... milej pewnie by było :roflt: baster i lusi napisał(a):oj nie wiem :evil_lol:może jej cioteczki coś podpadły:lol: ja myśle, że Gandziula chciała wryć się nam w pamięć, cobyśmy nigdy o tej podróży nie zapomniały :-D Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A tak a propo wrycia jak z autkiem. Czy już było na myjni Quote
Kajusza Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 aida napisał(a):A tak a propo wrycia jak z autkiem. Czy już było na myjni jutro jadę z rana, bo niepomyślałam o tym, że auto musze zostawić na kilka godzin a dzis musiałam być moblina w pracy. Wstępny koszt czyszczenia to 90zł ..... i mam nadzieje, że po oględzinach auta cena nie wzrośnie :-( Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kajusza napisał(a):jutro jadę z rana, bo niepomyślałam o tym, że auto musze zostawić na kilka godzin a dzis musiałam być moblina w pracy. Wstępny koszt czyszczenia to 90zł ..... i mam nadzieje, że po oględzinach auta cena nie wzrośnie :-( Ja na Twoim miejscu takiej nadzieji bym nie miała:evil_lol: Quote
Kajusza Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 aida napisał(a):Ja na Twoim miejscu takiej nadzieji bym nie miała:evil_lol: chyba wezmę aparat aby uwiecznić minę Pana w myjni, jak otworzę auto i poczuje ten zapaszek :diabloti: ......... ja dziś prawie sama nie rzygłam.... gorzej śmierdzi niż wczoraj :-( Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kajusza napisał(a):chyba wezmę aparat aby uwiecznić minę Pana w myjni, jak otworzę auto i poczuje ten zapaszek :diabloti: ......... ja dziś prawie sama nie rzygłam.... gorzej śmierdzi niż wczoraj :-( Czyli zapaszek się utrwalił:evil_lol: Quote
baster i lusi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 aida napisał(a):Czyli zapaszek się utrwalił:evil_lol: nie pomógł nawet zapach jabłkowy:diabloti: Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 baster i lusi napisał(a):nie pomógł nawet zapach jabłkowy:diabloti: Nie współgrał z podstawowym:evil_lol: Quote
Kajusza Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 aida napisał(a):Czyli zapaszek się utrwalił:evil_lol: baster i lusi napisał(a):nie pomógł nawet zapach jabłkowy:diabloti: niestety :-( .......... ale każda sytuacja ma swoje plusy - moja Wega jak była zadowolona, że ma całe auto do obwąchania, tak sie na tym skupiła, że nawet ludzi na pasach nie obszczekiwała :-) Quote
fioneczka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 biedny Pan czyściciel :diabloti: żeby tylko nie pogonił Ani jak zobaczy auto :roll: chyba trzeba będzie kupić dla Ani hurtem zapaszki do auta a tak naprawdę to jej współczuję Quote
czikusiowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 oby tylko po myciu cały zapach wywietrzał :cool3: myślmy pozytywnie i wierzmy,że nie zabija Ani w myjni a portfel jakoś strasznie nie ucierpi : ) Quote
koelka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ania, mam wstręt do Twojego auta;) Nie, tak naprawde miło wspominam, bo Gandzia jest teraaz szczęśliwsza. Wysłałam Ania na pw bieżące wpłaty na Gandzię. Dziewczyny, dzięki Wam nie byłoby tak szybkiej akcji:) Quote
Lena2009 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 a ja do tej pory nie dostałam nr konta Quote
koelka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Lena2009 napisał(a):a ja do tej pory nie dostałam nr konta Lena, właśnie sprawdzam komu jeszcze nie wysłałam i już wysyłam. Li1 ma zapchaną skrzynkę, bo jej chyba też jeszcze nie wysyłałam. I teraz to juz chyba wszyscy. Quote
Kajusza Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 auto w czyszczeniu, koszt wyniesie 120zł - po oględzina niestety cena trochę wzrosła :-( ....... Pan nawet nie pytał co się tam stało ;-) chyba wolał nie wiedzieć. Uzupełniłam rozliczenia. Ogólnie jestem padnięta po wydarzeniach ostatnich dni :-( ........... li1 - niewiem czy wiesz, ale Donka (pitbullka na którą wpłacałaś pieniądze) jest w nieciekawej sytuacja. Na jej wątku wszystkiego się dowiesz ... Quote
aida Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 No słowo się powiedziało i trzeba dotrzymywać zobowiązań.:placz: Skoro niestety:placz: nie znalazłam dowodu na to, że to Keolka wysmarowała autko to przekazuję kaskę na koszty myjni. Aniu możesz ująć to w rachunkach. Quote
Kajusza Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 dziękuję aido za pomoc :loveu: co my byśmy bez ciebie zrobili :oops: Quote
aida Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kajusza napisał(a):dziękuję aido za pomoc :loveu: co my byśmy bez ciebie zrobili :oops: A co ja bym bez Was zrobiła:evil_lol: Quote
Kajusza Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 aida napisał(a):A co ja bym bez Was zrobiła:evil_lol: na pewno byś spokojniej spała ;-) a nie martwiła sie o kolejna bide ze schronu :-( Quote
fioneczka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kajusza napisał(a):na pewno byś spokojniej spała ;-) a nie martwiła sie o kolejna bide ze schronu :-( Bożenka się nie martwi Aniu bo wie że w kupie siła :evil_lol::evil_lol: Quote
baster i lusi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 fioneczka napisał(a):Bożenka się nie martwi Aniu bo wie że w kupie siła :evil_lol::evil_lol: chodzi Ci o tą w samochodzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
czikusiowa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 na pewno :cool3: a zła Kajusza pozbyła się qpy ... Quote
Kajusza Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 fioneczka napisał(a):Bożenka się nie martwi Aniu bo wie że w kupie siła :evil_lol::evil_lol: baster i lusi napisał(a):chodzi Ci o tą w samochodzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czikusiowa napisał(a):na pewno :cool3: a zła Kajusza pozbyła się qpy ... :oops: powinnam ja zostawic jako pomnik solidarności .... tylko z czym? :razz: Quote
koelka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 li1 napisał(a):Melduje, ze forsa wyslana. Forsa doszła. Dziękujemy:) Quote
Recommended Posts