Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu powiem Ci, że przesrane zainteresowanie sobie znalazłaś -tą pomoc zwierzakom:p
Aida Ty przypadkiem w totka nie wygrałaś? Rzuca kasą na prawo i lewo. Dziwna jakaś jesteś hehe:lol: Normalne kobiety to kupują setną kieckę, albo perfumy za 500zł a ta jakieś tam psy ratuje;) Chwała Bogu, że masz przepraszam Aniu, że znów użyję tego stwierdzenia-nasrane w głowie jak i my tu wszystkie:razz: Zawsze mnie zastanawia...Dlaczego z pomocą spieszą zwykli ludzie, a Ci z ,,górnej,, półki po prostu korzystają z bogactw nie widząc lub udając , że nie widzą niczego w okół.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buuterfly napisał(a):
Aniu powiem Ci, że przesrane zainteresowanie sobie znalazłaś -tą pomoc zwierzakom:p
Aida Ty przypadkiem w totka nie wygrałaś? Rzuca kasą na prawo i lewo. Dziwna jakaś jesteś hehe:lol: Normalne kobiety to kupują setną kieckę, albo perfumy za 500zł a ta jakieś tam psy ratuje;) Chwała Bogu, że masz przepraszam Aniu, że znów użyję tego stwierdzenia-nasrane w głowie jak i my tu wszystkie:razz: Zawsze mnie zastanawia...Dlaczego z pomocą spieszą zwykli ludzie, a Ci z ,,górnej,, półki po prostu korzystają z bogactw nie widząc lub udając , że nie widzą niczego w okół.

pewnie "nic złego" nie miałaś na myśli pisząc swój post ale ja go nie bardzo rozumiem ... znowu się chyba nie wyspałam i nie łapię przesłania ;)

Posted

[quote name='buuterfly']. Dziwna jakaś jesteś hehe:lol: Normalne kobiety to kupują setną kieckę, albo perfumy za 500zł/QUOTE]

Taka byłam. Ale przychodzi taki moment w życiu że uczymy się pokory i dostrzegamy innych i cieszymy się z każdego dnia w którym możemy się obudzić.

Właśnie wczoraj rozmawiałam z Asią że chyba swoje perfumki podaruję na jakiś bazarek:evil_lol:

Posted

aida napisał(a):

Taka byłam. Ale przychodzi taki moment w życiu że uczymy się pokory i dostrzegamy innych i cieszymy się z każdego dnia w którym możemy się obudzić.

Właśnie wczoraj rozmawiałam z Asią że chyba swoje perfumki podaruję na jakiś bazarek:evil_lol:

po przeczytaniu o tym samym sobie przypomniałam ;)

Posted

buuterfly napisał(a):

fioneczka napisał(a):
pewnie "nic złego" nie miałaś na myśli pisząc swój post ale ja go nie bardzo rozumiem ... znowu się chyba nie wyspałam i nie łapię przesłania ;)

Eli chodziło, że jak ktoś ma kase to często nie czuje potrzeby sie nią dzielić ;-) a aida zamiast wydawać na naprawdę ważne sprawy typu kiecki wydaje je na osrane psy ;-)

a co do g** auta - jest już czyściutkie, pachnące.... że się bałam do niego wejść, żeby nie pobrudzić.... od dziś Wega chyba biega ...... za autem :diabloti:

Posted

Kajusza napisał(a):
Eli chodziło, że jak ktoś ma kase to często nie czuje potrzeby sie nią dzielić ;-) a aida zamiast wydawać na naprawdę ważne sprawy typu kiecki wydaje je na osrane psy ;-)

taaa Aniu tą pierwszą część wypowiedzi zrozumiałam dokładnie właśnie tak ale drugie zdanie "zbiło mnie z tropu"
mniejsza o to ... wiemy że na tym wątku wszystko jest ok :) i to cieszy

Kajusza napisał(a):
a co do g** auta - jest już czyściutkie, pachnące.... że się bałam do niego wejść, żeby nie pobrudzić.... od dziś Wega chyba biega ...... za autem :diabloti:

super że udało się posprzątać z pozytywnym efektem :)

biedny Wegulec ... bilet miesięczny jej wykupię żeby latać nie musiała piechotą ;)

Posted

No dajcie spokój...Przecież nie wchodzę tu obrażać nikogo. Chodziło mi tylko o to, że podziwiam Aidę, że potrafi przekazać tyle pieniędzy na ,,zwykłego,, dla innych psa. Niektórzy żałują nawet 1 zł! Może faktycznie źle to ujęłam i mogła poczuć się urażona. Ale na prawdę nie chciałam nikomu dopiec, urazić, ani wyciągnąć jakiś wiadomości o stanie portfela!!! Czasami źle dobiorę słowa pisząc z rozpędu przy rozwrzeszczanym dzieciaku. Pisząc dziwna miałam raczej na myśli inna niż wszyscy. W tym sensie dziwna-wyjątkowa. Bo ja osobiście nie znam drugiej takiej osoby, która potrafi AŻ tak bardzo wesprzeć z własnej kieszeni zwierzę.

Posted

Chwilowo jestem bez stalego dostepu do neta ale tak wpadam siedzac w korku napisac ze Gadzina miewa sie dobrze. Wieczorem podjade do rodzicow na neta to wrzuce zdiecie w nowej obrozce:loveu:
Koopy robi rozne, raz takie raz takie, czystosc zachowuje...tylko zesikala sie raz na wyro:roll: Apetyt super, narazie cwiczymy siad i zostawanie w nim podczas czynnosci takich jak np mycie podlogi bo mopozerna jest:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
narazie cwiczymy siad i zostawanie w nim podczas czynnosci takich jak np mycie podlogi bo mopozerna jest:evil_lol:

Wariatka kochana. No co, mop to przecież świetny szarpak :D
Ona ogółem tak chyba na wszystkie rzeczy reaguje, które można ciągać, szarpać, brać do pyska.
Musi się dziewczyna uspokoić, dojść do siebie, bo ostatnio miała wiele gwałtownych przeżyć i też na pewno emocje się w niej kumulują..

Dobrze, dobrze, niech dochodzi psina do siebie, zasłużyła sobie na godne życie!

Posted

czikusiowa napisał(a):
Gandzia to 'pies' na wodę , mopy itp
po prostu dziewczyna chciała pokazać furciaczkowi jak należy właściwie sprzątać:cool3:

:lol: Gosiu , może mopa parowego ;)

Posted

czikusiowa napisał(a):
Gandzia to 'pies' na wodę , mopy itp
po prostu dziewczyna chciała pokazać furciaczkowi jak należy właściwie sprzątać:cool3:

albo ma inne poczucie estetyki ;-)

Furciaczkowa - i gdzie ta fotka, w dającej po oczach obroży ........... mam nadzieje, że świecidełka usunęłaś.... bo inaczej chyba musisz jakiegoś agresora do stróżowania zakupić ;-)

Wieczorem wstawię fotkę - rachunków za hotel i za myjnie. Jak wezmę od Koelki rachunek za wydanie psa to i ten wstawię na wątek.

Posted

furciaczek napisał(a):
Zaraz beda, sie zmniejszaja:eviltong:

Umylam podloge bez strat w mopie:diabloti::cool3:

witamy wśród wirtualnych :loveu: i na fotki czekamy, teraz sie nie wywiniesz jedną fotką :diabloti:

teraz patrzę, że brakuje mi jeszcze rachunku za chip - przy najbliższej okazji podejdę do weta żeby wystawił rachunek za zachipowanie.
Przy każdym wydatku będę dopisywała także nr postu z zdjęciem rachunku.

Posted

noooo :-( mam nadzieje, że za jakies dwa tygodnie będzie widać różnice, i że ta chudość to wynik stresu i braku apetytu z powodu ropomacicza, a nie jakas choroba :-(