aida Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No i widzicie jaka mądra dziewczynka:multi:Jak chce to potrafi:lol: Mówię o Gandzi Quote
czikusiowa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 aida napisał(a):No i widzicie jaka mądra dziewczynka:multi:Jak chce to potrafi:lol: Mówię o Gandzi coś jakby wredność czuć w tym poście ( w jego drugiej części ) :cool3: Quote
Alicja Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 aida napisał(a):No i widzicie jaka mądra dziewczynka:multi:Jak chce to potrafi:lol: Mówię o Gandzi :roflt: Myslałam że o Gosi :lol: Gosia ...starszych się nie bije :grins: Quote
Kajusza Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 czikusiowa napisał(a):coś jakby wredność czuć w tym poście ( w jego drugiej części ) :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Gandzie to chyba ktoś podmienił :crazyeye: ona siedziała na tyłku i nie kręciła się??? Quote
aida Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Alu masz rację starszych się nie bije bo to może być niebezpieczne, a nuż się rozpadnie:evil_lol: Quote
sundayrose Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Furciaczek ściemnia na bank - to tylko gipsowy odlew Gadziny! :diabloti: Skupienie jak na hipnotyzujący palec Kajuszy! :cool3: Quote
Milka__ Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Robi postępy gadzina! Świetnie furciaczku! :) Quote
Alicja Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 aida napisał(a):Alu masz rację starszych się nie bije bo to może być niebezpieczne, a nuż się rozpadnie:evil_lol: no przecie już mi w kościach trzeszczy :lol: Quote
fioneczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [FONT=Lucida Console]Zapraszam serdecznie na bardzo zmysłowy i pachnący bazarek [/FONT]z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Donkę i Gandzię PACHNĄCY BAZAREK Quote
fioneczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a ja tym razem spam zupełnie prywatny mam proszę o kliknięcie linku (po kliknięciu zagłosuje się samo) http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100 bo mój dzieć ma ochotę zgarnąć nagrodę w międzynarodowym konkursie fotograficznym (bez pomocy może mieć problem ;)) zdjęcie wystawione przez Młodszego http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/066_1.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Kajusza napisał(a):Gosia i jak wizyta w weta? furciaczek nie ma kompletnie czasu na siedzenie przy kompie, ale ja wiem że są po wizycie u weta - Gandzia jak na siebie była grzeczna (fur była przygotowana na o wiele wiecej świrowania), choć do zachowania normalnego przeciętnego psa jej brakowało wiele;-) więcej szczegółów napisze fur hihi Quote
furciaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzieki Sis...faktycznie ostatnie dni to koszmar jesli chodzi o czas:shake: Nie bylo tak zle...spodziewalam sie duzo gorszych przygod:evil_lol: Podroz spokojnie:crazyeye: Zadnej wpadki:lol: Jako ze pies bez smyczowy to do kliniki na raczkach wlasciwie, tam sobie polatala chwile i pozacieszala jak to ona. Podekscytowana bardzo byla, ledwo siad robila. Chciala jedna Pania dr zgwalcic, troszke popodgryzala z nerwow wiec dostala glupiego jasia. Pospala grzecznie, szwy wyciagnelismy i do auta:p Podroz powrotna tez spokojnie i bez niespodzianek. Po powrocie wszystko w normie, dzisiaj tez super...tylko jakas taka grzeczna:evil_lol: Tak na sekunde wpadam wiec focisze w linkach... https://lh5.googleusercontent.com/-pJMNb26bxKM/TrvkJKBlAtI/AAAAAAAAHEI/ONgZfRCEwCY/s640/DSCN8482.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-nPHdiYlaqMA/TrvkSPc2VmI/AAAAAAAAHEQ/xTYrYS2ni6A/s640/DSCN8483.JPG https://lh5.googleusercontent.com/-4F0azQWnMD8/TrvlYO3lUgI/AAAAAAAAHEY/NI3hqg4jc6Y/s640/DSCN8484.JPG Quote
furciaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 aida napisał(a):Na fotkach ideał psa:evil_lol: Bo nacpana:evil_lol: Przed podaniem specyfiku tylko blekitne smugi na fotach:lol: Quote
aida Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ale tych smug nie widać czyli ideał:evil_lol: Quote
Kajusza Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Widzę, że Gosia wcześniej weszła na dogo niż ja - bo dzwowniła do mnie. Dziwny to widok ... Gadzina leżąca.... aż się zdziwiłam, dopiero po chwili zaskoczyłam, że przecież dostała uspokajacza :-D Dobrze, że te szwy ściągnięte i nie było żadnych komplikacji z tą sterylką. ufff ...........Po fotkach widać dużą poprawę jej wyglądu, ładnie sierść wygląda i już nie jest takim szkieletorem. Niech jeszcze to jej zachowanie się poprawi, coś trochę i zaczniemy jej szukać domu. Dziewczyny - ja bym chciała jej zrobić takie podstawowe badania, czy ten stan zapalny po ropomaciczu już minął i nic jej tam nie żyje swoim zyciem, przy okazji zobaczy się czy jej zachowanie nie ma podstaw w jakiejś chorobie. Ale ile to trzeba poczekać? Sterylka był 3 tygodnie temu. Quote
fioneczka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='furciaczek']Dzieki Sis...faktycznie ostatnie dni to koszmar jesli chodzi o czas:shake: Nie bylo tak zle...spodziewalam sie duzo gorszych przygod:evil_lol: Podroz spokojnie:crazyeye: Zadnej wpadki:lol: Jako ze pies bez smyczowy to do kliniki na raczkach wlasciwie, tam sobie polatala chwile i pozacieszala jak to ona. Podekscytowana bardzo byla, ledwo siad robila. Chciala jedna Pania dr zgwalcic, troszke popodgryzala z nerwow wiec dostala glupiego jasia. Pospala grzecznie, szwy wyciagnelismy i do auta:p Podroz powrotna tez spokojnie i bez niespodzianek. Po powrocie wszystko w normie, dzisiaj tez super...tylko jakas taka grzeczna:evil_lol: Tak na sekunde wpadam wiec focisze w linkach... https://lh5.googleusercontent.com/-pJMNb26bxKM/TrvkJKBlAtI/AAAAAAAAHEI/ONgZfRCEwCY/s640/DSCN8482.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-nPHdiYlaqMA/TrvkSPc2VmI/AAAAAAAAHEQ/xTYrYS2ni6A/s640/DSCN8483.JPG https://lh5.googleusercontent.com/-4F0azQWnMD8/TrvlYO3lUgI/AAAAAAAAHEY/NI3hqg4jc6Y/s640/DSCN8484.JPG może Pan doktor przystojniaczek to się Gadzina za niego zabrała :diabloti: a jakby jej tak częściej tego goopiego jasia dawać to by był miodek laleczka :diabloti: jednak po obejrzeniu fotek stwierdzam że Gadzina swym spokojem odpowiedziała na Twoje modły na kolanach w gabinecie :evil_lol::evil_lol: [quote name='aida']Na fotkach ideał psa:evil_lol: bo to jest pies ideał tylko Gosia się nie zna :evil_lol::evil_lol: [quote name='furciaczek']Bo nacpana:evil_lol: Przed podaniem specyfiku tylko blekitne smugi na fotach:lol: a może te smugi to były od ... :diabloti: ... co jej wczoraj jeść dawałaś :diabloti: [quote name='Kajusza']Widzę, że Gosia wcześniej weszła na dogo niż ja - bo dzwowniła do mnie. Dziwny to widok ... Gadzina leżąca.... aż się zdziwiłam, dopiero po chwili zaskoczyłam, że przecież dostała uspokajacza :-D Dobrze, że te szwy ściągnięte i nie było żadnych komplikacji z tą sterylką. ufff ...........Po fotkach widać dużą poprawę jej wyglądu, ładnie sierść wygląda i już nie jest takim szkieletorem. Niech jeszcze to jej zachowanie się poprawi, coś trochę i zaczniemy jej szukać domu. Dziewczyny - ja bym chciała jej zrobić takie podstawowe badania, czy ten stan zapalny po ropomaciczu już minął i nic jej tam nie żyje swoim zyciem, przy okazji zobaczy się czy jej zachowanie nie ma podstaw w jakiejś chorobie. Ale ile to trzeba poczekać? Sterylka był 3 tygodnie temu. myślę że jeszcze ze dwa tygodnie Aniu Quote
czikusiowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 oczywiście,że ideał - jak śpi :p fioneczka - banerek świetny edit: już widzę gdzie można się poczęstować, to później skorzystam :cool3: Quote
fioneczka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 czikusiowa napisał(a):oczywiście,że ideał - jak śpi :p fioneczka - banerek świetny edit: już widzę gdzie można się poczęstować, to później skorzystam :cool3: noooo banerek to prezencik :) Quote
furciaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 fioneczka napisał(a):może Pan doktor przystojniaczek to się Gadzina za niego zabrała :diabloti: a jakby jej tak częściej tego goopiego jasia dawać to by był miodek laleczka :diabloti: jednak po obejrzeniu fotek stwierdzam że Gadzina swym spokojem odpowiedziała na Twoje modły na kolanach w gabinecie :evil_lol::evil_lol: To Pani doktor byla i to ona na kolana przed gadzina padla coby wymiziac suczyne:evil_lol: A swoja droga to Gandzia dluugo walczyla z niemoca i odleciala doslownie na pare minut. Quote
Kajusza Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 hahaha, twarda sztuka z niej ;-) Gosia - a ja mam jeszcze pytanie odnośnie kasiorki ... ile przelać za tą wycieczkę? i czy zaszczepiłaś Gadzinę (na wirusówki), czy wetka obejrzała te jej uszy i jak z odrobaczaniem? Rozmawialyśmy, że ją odrobaczysz swoimi środkami .. to nadal aktualne, czy coś przelać na zakup robalobójczych środków? .......mam nadzieje, że chyba o niczym nie zapomniałam. Quote
Recommended Posts