Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalka9860 napisał(a):
Nie no coś mi się popieprzyło, rano było tylko 3 strony a raptem 12?? Jak to możliwe?? Sorki, ale nie mam nerwów na to.... A miało być tak pięknie....;(

natalko filtr Ci "uciekł", trzeba ponownie przefiltrować przez datę i znów będą 3 strony;

Wszystkich nowych uczestników wątku serdecznie witamy, dziękujemy za przybycie; że się tak wyrażę, w kupie raźniej, i można coś wspólnie wymyślić:)

Posted (edited)

[quote name='longue']A podeślecie link do bazarku. To włączę się do podrzucania.
tutaj

DZIĘKI ASIA, JUŻ UDAŁO SIĘ SĄ 3 STRONY;) ZACZYNAM WYSYŁAĆ;)
biore kolejną literke, "j" skończone teraz daje czadu z "i" ;)

Edited by natalka9860
Posted

Wiatam
Jak czytam to psisko zachowuje sie tak jak mój pierwszy tymczasowicz ogromny bokser. Ja niestety nie mogę go zabrać bo mam już dwa psiska i to nie małe. Na waszym miejscu skontaktowała sie z dziewczynami ze schronu z Zabrza albo Rudy Śląskiej w którymś z tych schronisk prowadzi szkolenia pan Jacek chłop zna się na tym co robi.

NO to w GÓRĘ łobuzie ;)

Posted

jestem na zaproszenie :)
Robię porządki w domu i mam kilka rzeczy na bazarek.
Więc jak już zbiorę wszystko do kupy to dam znać :)

Trzeba psiurowi uratować życie!

Posted

Witaj Aramisku, ja też dołączam w myśl tej zasady przypomnianej u góry, że "w kupie rażniej"...Oj, tyle tych psich nieszczęść...Dobrze, że cioteczki z takim uporem walczą o biedaka! Na razie mogę pomóc tylko rozsyłaniem, np. na fb, bo po długim urlopie jetem spłukana jak nigdy...Może we wrześniu coś sie uda! Mam 4 psy ze schronisk /ds/, może się troszkę podzielą...Pamiętamy o piesku!