Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Słuchajcie, numer konta możemy wysyłać zaraz, tylko póki nie ma deklaracji i nie wiadomo co z Aramiskiem będzie nie wiem czy jest sens. A co będzie jeśli (tfu, tfu) się nie uda? Będziemy całą kaskę z powrotem odsyłać?
Na wątku Paury od _Lary też najpierw zbierali deklaracje, potem dopiero wysyłali numer konta, bo nie było wiadomo do końca czy się uda zebrać potrzebną sumę...[/QUOTE]
ja też tak myślę, jak tylko uda się uzbierać całą kwotę na hotel, to zaraz konto powysyłam, tylko teraz ktoś, kto się lepiej orientuje niech napisze, jak z pieniędzmi z bazarku, który jest przeznaczony na Aramisa?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podrzucam;) aha deklaracja ode mnie 10zł co miesięczna. ale załóżmy po kilku miesiącach jak krucho to będzie można się wypisać? tzn nie dać w jakimś tam miesiącu?
ps. chciałabym rozłożyć te 40zł na 4 pieski więc jeżeli tak można to wpiszcie zamiast 40zł -10zł bo chcę jeszcze innym pomóc.

Posted

natalka9860 napisał(a):
podrzucam;) aha deklaracja ode mnie 10zł co miesięczna. ale załóżmy po kilku miesiącach jak krucho to będzie można się wypisać? tzn nie dać w jakimś tam miesiącu?
ps. chciałabym rozłożyć te 40zł na 4 pieski więc jeżeli tak można to wpiszcie zamiast 40zł -10zł bo chcę jeszcze innym pomóc.

natalko9860, to wpiszmy 10 zł deklaracji jednorazowej, a jak będziesz mieć taką wolę, to wpłacisz w następnym miesiącu znów 10 zł, bo z deklaracjami stałymi, to właśnie powinno być tak, że się nie wykruszają, ale wiadomo w życiu bywa różnie, i dlatego często bywa tak, że psiaki w hotelikach są pozadłużane, bo niestety deklarujący przestają wpłacać;

Posted

Odwiedzam Aramisa . U nas w schronisku ( jestem wolontariuszka ) z interwencji przybyla Dona, duża biala suczka. Byla bardzo agresywna do ludzi. Ale z czasem, probowano sie z nia zaprzyjaznic, jakies przysmaki i dziś Dona z kazdym pojdzie na spacer i do kazdego sie przytula :) . 3mam kciuki za Aramisa!

Posted

natalka9860 napisał(a):
dobra wpisuj 10zł co miesiąc, nie będzie problemu sądzę.

no to tak wpiszemy:)
witamy paulaabp u Aramisa, też mamy nadzieję, że Aramisek da się naprawić:)

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
Niestety w chwili obecnej nie mogę wspomóc finansowo Aramisa - rozumiem, że to teraz sprawa priorytetowa. Mogę jedynie życzyć Wam powodzenia i mocno trzymać kciuki za przyszłość Aramisa.
Wspaniale, że są ludzie wierzący w tego psiaka i walczący o niego.

Posted

natalko9860 oczywiście przypomnimy takijsobiekobiecie;) dziękujemy
nana11 dziękujemy za wizytę i odwiedzaj nas:)
agata51 widzę, że paula_t ma dużą siłę sprawczą, więc zapiszę 20 zł/mc i pięknie dziękuję za pomoc.
Jeśli chodzi o przeznaczenie pieniędzy, to niestety musi to być hotel i to ze szkoleniowcem, stąd te koszty;

Posted

[quote name='natalka9860']Asiuniab to jest takasobieagatka a nie takasobiekobieta;)
przy okazji podrzucimy. może się namyślę to dam 20zł miesięcznie ale muszę pomyśleć:mad:
sorki tak zapiszę, a Ty kochana myśl, myśl:PROXY5::PROXY5:

Posted

DEKLARACJE STAŁE:
natalka9860-15zł;))
Emiś-20zł
agata51 - 20zł ????
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł
ewu - 10 zł ????
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł
winter7 - 40zł
kate78 - 20 dol=60zł
Karrrolina - 20zł

RAZEM: 255zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
wolf122 - 10 zł do sierpnia ????
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy
stokrotka.af- ????
wiol - ????
Paja - ????
Phase - we wrześniu????
Panna Marple - 50zł

katarzyna09 - 10zł
ulka1108 - ????
onga - pomyśli przy wypłacie

takasobieagatka- po wypłacie pomyśli
bazarek- 76zł
razem:156zł
na znaki zapytania prosimy o potwierdzenie

Posted

natalka9860 ale mnie uprzedziłaś, wieczorem miałam to zrobić:), bo ja wciąż wysyłam zaproszenia, chciałabym dziś choć skończyć literkę "L"

Lara_ a czy Tobie udało się już do tego zasiąść?;)

Posted

natalka9860 napisał(a):
o co chodzi z tymi literkami? jak co trzeba to pomogę

natalko i tak dużo robisz, prowadzisz kilka bazarków, a to jest b. czasochłonne, a i można zarobić kilka punktów karnych, same przyjemności:) a chodzi o to, żeby porozsyłać wątek do innych osób, do Ciebie chyba Paula_t wysłała takie zaproszenie. A jeśli chodzi o literki, to że jedna osoba nie jest w stanie wszystkim wysłać, to dzielimy się literkami od jakich zaczynają się nicki; Paula_t zdążyła wyczyścić literki N-Z, a ja dopiero K i kończę L; Lara ma "lecieć" od początku alfabetu; oczywiście najpierw filtrujemy, bo jest wiele osób, które się nie logują tu zbyt często;