Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie :) Cudowna psina z Aramisa :loveu: mam nadzieję, że się uda.
Ja mogę dać tylko 10 zł bo niestety więcej nie dam rady. Mam nadzieję, że to jakoś pomoże

Posted

Lonley napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie :) Cudowna psina z Aramisa :loveu: mam nadzieję, że się uda.
Ja mogę dać tylko 10 zł bo niestety więcej nie dam rady. Mam nadzieję, że to jakoś pomoże

witam serdecznie u Aramisa, bardzo dziękujemy, każda 1zł, każde 10 zł, jest na wagę złota:)
proszę tylko napisz, czy to jednorazowa wpłata, czy deklaracja stała?

Posted

ja proponuję już wpłaty zbierać te jednorazowe;) a co będzie jak sie rozmyślą;) serio, zawsze na coś tam się przyda. np. na jedzenie czy cuś... i co z tymi literkami? dacie mi i wytłumaczycie jak to robić?

Posted

natalka9860 napisał(a):
ja proponuję już wpłaty zbierać te jednorazowe;) a co będzie jak sie rozmyślą;) serio, zawsze na coś tam się przyda. np. na jedzenie czy cuś... i co z tymi literkami? dacie mi i wytłumaczycie jak to robić?

tak dziś też miałam powysyłać konto, ale ja się tak ostatnio organizuję, tu pokój dla dziecka szykuję, tu wysyłam i wysyłam i zawijam w te sreberka, że dziś już konta nie wyślę, ale mam cichą nadzieję, że jutro mi się uda, choć mój TZ warczy, że wszędzie zaczęte, a nie skończone;
a z literkami już wysyłam Ci na pw;

Posted

Dziekuje za zaproszenie...dlugo juz u Was przebywa....
Moge dac jednorazowo 20 zl i bede zagladac, jak bede mogla to jeszcze cos doloze...szkoda mi biedaka.
podeslij konto na PW

Posted

asiuniab napisał(a):
witam serdecznie u Aramisa, bardzo dziękujemy, każda 1zł, każde 10 zł, jest na wagę złota:)
proszę tylko napisz, czy to jednorazowa wpłata, czy deklaracja stała?

jednorazowa, ale jeśli się uda to w przyszłym miesiącu też coś dam ;)

Posted

Lonley napisał(a):
jednorazowa, ale jeśli się uda to w przyszłym miesiącu też coś dam ;)

super, dziękujemy bardzo, przymierzam się do rozsyłania konta, ale jakoś mi schodzi na innych psich sprawach, jutro chcę się poprawić;

Posted

A i jeszcze jeśli jest jakiś bazarek lub ktoś miałby zamiar organizowania to ja mam kilka książek i chyba jakiś film, które mogłaby oddać w tym celu :)

Posted

Lonley napisał(a):
A i jeszcze jeśli jest jakiś bazarek lub ktoś miałby zamiar organizowania to ja mam kilka książek i chyba jakiś film, które mogłaby oddać w tym celu :)

bardzo chętnie, ja niestety nie robię bazarków, ale mamy tu pewną specjalistkę:)

Posted

asiuniab napisał(a):
bardzo chętnie, ja niestety nie robię bazarków, ale mamy tu pewną specjalistkę:)

A kto to taki ? Bo może bym się do niej zwróciła ?? ;)

edit: natalka9860 musiałyśmy napisać w tym samym czasie :) to ja już jutro zrobię zdjęcia i ci prześlę

Posted

ewu dziękujemy, widzę że możemy spokojnie tu robić dyżury i całą dobę obstawimy, bez szwanku dla nikogo, Ty od godz. 00-03, ja już od 05-nie wiem kiedy mnie zmorzy, pewnie więcej takich by się znalazło;)

Posted

DEKLARACJE STAŁE:
natalka9860-15zł;-))
Emiś-20zł
agata51 - 20zł ????
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł
ewu - 10 zł
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł
winter7 - 40zł