Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Dzięki za radę, ale jest jeden, podstawowy i kluczowy problem...Aramis przebywa w punkcie przetrzymać psów, nie w schronisku. Nie można go stamtąd zabierać, jeździć na szkolenia i przywozić z powrotem. Gdyby tak można było, nie zbieralibyśmy takich deklaracji, tylko jednorazowe wpłaty na szkolenie z behawiorystą. JEDYNĄ opcją jest znalezienie DT albo hoteliku.

Pani Małgosia była w domu, w Tychach zadzwoncie tam ...

Posted

Jestem na zaproszenie,mam ograniczone mozliwosci ze wzgledu na 16 psow ,ktore sa na moim wylacznym utrzymaniu.Moge wyslac cos jednorazowo,poprosze o nr konta,ewentualnie dac rzeczy na bazarek i ta druga opcja bardziej by mi pasowala...przynajmniej na dzien dzisiejszy...

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Pani Małgosia była w domu, w Tychach zadzwoncie tam ...

Justa, ale nie wiem czy dobrze rozumiem. Chodzi o to, żeby zapytać Panią Małgosię, czy wzięłaby Aramiska na DT i podjęła się szkolenia?

madziak25 napisał(a):
Cioteczki melduję się po urlopie
Przyda się 5zł? nie mam więcej...
przepraszam:(

madziak25 napisał(a):
Poproszę numer konta, jakbym kiedyś zapomniała przelać to przypominać bo mam sklerozę :P

Madziak, nie przepraszaj, bo nie ma za co! Pewnie, że się przyda, każda złotówka tak samo ważna!! Dziękujemy:Rose:
Numer konta dla deklaracji stałych będziemy wysyłać dopiero wtedy, kiedy zbierze się komplet deklaracji.
yumanji napisał(a):
Jestem na zaproszenie,mam ograniczone mozliwosci ze wzgledu na 16 psow ,ktore sa na moim wylacznym utrzymaniu.Moge wyslac cos jednorazowo,poprosze o nr konta,ewentualnie dac rzeczy na bazarek i ta druga opcja bardziej by mi pasowala...przynajmniej na dzien dzisiejszy...

Witaj yumanji! Pięknie dziękujemy za chęć pomocy. Jeśli zgłosi się ktoś gotowy zorganizować bazarek, to od razu damy znać :)

Posted

A gdzie jest założycielka wątku?
Tyle pytań o psiaka zostało zadanych, a zero odpowiedzi:(
Jakiegokolwiek zainteresowania!!!
A tylko Ona - związana bardzo z Aramisem - może odpowiedzieć. Milczy...
Oczywiście - nie mozemy się obrażać na psiaka za nieodpowiedzialność ludzi

Posted (edited)

[quote name='Lobaria']A gdzie jest założycielka wątku?
Tyle pytań o psiaka zostało zadanych, a zero odpowiedzi:(
Jakiegokolwiek zainteresowania!!!
A tylko Ona - związana bardzo z Aramisem - może odpowiedzieć. Milczy...
Oczywiście - nie mozemy się obrażać na psiaka za nieodpowiedzialność ludzi

nie każdy ma czas siedziec na dogomanii, sama sie przekonałam... być może założycielka ma nne psy, inne sprawy na głowie, więc nie pisz proszę że jest nieodpowiedzialna.
edit:sorki już rozumiem twoje oburzenie, nie wiedziałam o pewnych sprawach....

Edited by natalka9860
Posted

natalka9860 napisał(a):
nie każdy ma czas siedziec na dogomanii, sama sie przekonałam... być może założycielka ma nne psy, inne sprawy na głowie, więc nie pisz proszę że jest nieodpowiedzialna.

Chcemy to zmienić... Ale nie mogłam milczeć.
Nie możemy przestać pomagać przez to psiakom.

Posted

natalka9860 napisał(a):

Założycielka wątku nie ma teraz fizycznie dostępu do internetu,mamy nadzieję,że na dniach to się zmieni i będzie mogła tu zajrzeć.

Drugą osobą odpowiedzialną za psa jestem ja więc wszelkie pytania,sugestie itd proszę kierować do mnie.

Posted

natalka9860 napisał(a):
skończyłam literkę "f" potem albo jutro wezmę "e"

Dziękujemy :)
Ja zrobiłam dzisiaj M, jutro zrobię Ł (jeżeli w ogóle istnieje ;) a jak nie to wezmę d)
Muszę zapytać _Larę, które zrobiła, to będzie wiadomo co zostało.

Posted

Avilia napisał(a):
Założycielka wątku nie ma teraz fizycznie dostępu do internetu,mamy nadzieję,że na dniach to się zmieni i będzie mogła tu zajrzeć.

Drugą osobą odpowiedzialną za psa jestem ja więc wszelkie pytania,sugestie itd proszę kierować do mnie.

tylko zer założycielka wątku była aktywna ostatnio WCZORAJ.