Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja robię od 10, bo już w sumie dzisiaj 22 jest. Jak ktoś siedzi często na dogo, to przez 12 dni prawdopodobnie wchodził, chyba że jakiś urlop miał czy cuś, choć ciotki i na urlopach wchodzą ;)
Coś o tym wiem niestety...Za pw tym bardziej możesz dostać, bo niektórzy jeszcze wpisy w profilach akceptują, ale z pw już gorzej...Innej możliwości, żeby porozsyłać wątek niestety nie ma:/

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalka9860']Ja chętnie wpłacę 10zł, o ile to nie za mało, pogadam z rodzinką to może więcej się uda.[/QUOTE]
super, żadna suma nie jest za mała, żeby pomagać :loveu::loveu::loveu: dziękujemy bardzo i witamy na wątku:)

Posted

jestem u psiaka :)
podobną sytuację miałam z moim byłym schroniskowym podopiecznym, amstaffkiem Heksem, ma bardzo rozwiniętą agresję lękową, fobie i lęki potworne... również miał 2 lata, obecnie przebywa już pół roku w DT u wolontariusza-behawiorysty, cudem uratowaliśmy go przed igłą. myślę, że Aramis ma agresję lękową, właściwie tylko w domowych warunkach można temu przeciwdziałać, a pracy jest z tym baaaaaaardzo dużo..

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;19552322]Jestem na zaproszenie.
Nie przekopywałam się już przez cały wątek, w takim razie może mi ktoś powiedzieć na co zbierane są pieniądze i ile jest potrzebne?[/QUOTE]

Pieniążki sa potrzebne na wyciągnięcie psiaka z punktu przetrzymać do hoteliku, w którym byłby szkoleniowiec, behawiorysta. Bez pracy z tym psiakiem nie ma szans na znalezienie mu domu, więc ostatecznie trafiłby do schroniska, a tam z łatką agresywny zostałby uśpiony.
Na ten moment dysponujemy kwotą 180zł miesięcznie, a potrzeba ok.450zł.

Natalko, dziękujemy Ci pięknie:Rose: Jak tylko okaże się, że udało się zebrać potrzebną sumę deklaracji, wtedy będziemy wysyłać pw.

Posted

Widzę, że zebrało się tutaj trochę Pszczynolubów :):) - zajrzyjcie proszę dziewczyny na bazarek dla Pszczyńskich psiaków - świetne ciuchy;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230561-Super-ciuszki-atmosphere-Influence-new-look-i-inne-do-31-08-22-00?p=19549196#post19549196[/url]

Posted

[quote name='asiuniab']natie, Noelle dziękujemy za przybycie:) dobrze, że udało się wyrwać Heksa i znaleźć dt, taka opcja to marzenie:)[/QUOTE]
opcja-cud! dni dzieliły go od uśpienia.

mam nadzieję, że Aramisowi uda się pomóc, naprawdę dobry specjalista powinien się nim zająć. :)

Posted

[quote name='Noelle']opcja-cud! dni dzieliły go od uśpienia.

mam nadzieję, że Aramisowi uda się pomóc, naprawdę dobry specjalista powinien się nim zająć. :)[/QUOTE]

Tylko jak zwykle wszystko rozbija się o kasę...:(

Posted

Ciotki, natalka9860 zaproponowała, że zrobi bazarek dla Aramisa, ale potrzebuje pomocy, czy ktoś dałby radę??
Ja i tak zamiast się uczyć wczoraj i dzisiaj siedziałam i wysyłałam zaproszenia, a potem siedziałam nad książkami w nocy, już żywcem nie wygospodaruję więcej czasu, choćbym chciała...

Posted

[quote name='katarzyna09']Jestem na zaproszenie asiuniab,finansowo niestety nie pomogę-bardzo mi przykro...
Będę zaglądać do Aramisa ;)[/QUOTE]
Mam "wolna" dyszkę(jednorazówka),poproszę nr.konta.

Posted

[quote name='katarzyna09']Mam "wolna" dyszkę(jednorazówka),poproszę nr.konta.[/QUOTE]
Dziękujemy!!! :) Kasiu, jeszcze nie mamy póki co skarbnika niestety, trzeba poczekać:/

Posted

W takim tempie to Wy nazbieracie na wszystkie psiaki z punktu :diabloti: :klacz::cool2:

Jesteście niemożliwe :loveu: Jutro ja zaczynam podbój zaproszeniami :cool3:

Posted

Kasy dla tych bid nigdy za dużo niestety :(
Miejmy nadzieję, że przynajmniej Aramiskowi się uda...

[B][SIZE=3]DEKLARACJE STAŁE:
Emiś-20zł
agata51 - 20zł ????
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł
ewu - 10 zł ????
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł
winter7 - 40zł
kate78 - 20 dol=60zł

RAZEM: 180zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
wolf122 - 10 zł do sierpnia ????
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy
stokrotka.af- ????
wiol - ????
Paja - ????
Phase - we wrześniu????
Panna Marple - 50zł
[/SIZE][/B][B][SIZE=3]Karrolina - ????
natalka9860 - 40zł
katarzyna09 - 10zł
ulka1108 - ????
onga - pomyśli przy wypłacie;)
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='paula_t']Tylko jak zwykle wszystko rozbija się o kasę...:([/QUOTE]
ehh, to prawda... :( niestety nie jestem w stanie pomóc, ale będę Was wspierać duchem :)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231033-dla-Aramiska-starszego-du%C5%BCego-pieska-kt%C3%B3remu-grozi-%C5%9Bmier%C4%87?p=19553964#post19553964"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231033-dla-Aramiska-starszego-du%C5%BCego-pieska-kt%C3%B3remu-grozi-%C5%9Bmier%C4%87?p=19553964#post19553964[/URL]
12zł kup teraz + 10zł licytacja;) razem juz 22zł

Posted

[quote name='asiuniab']no tak, ale tu okazuje się za wszystko można dostać punkty, a w takim razie jak inaczej zwołać cioteczki???[/QUOTE]Gołebie pocztowe trza wysłać, albo po prostu rozedrzeć się z całych sił z okna...XXI wiek mamy w końcu