Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lobaria napisał(a):
Na jakiej zasadzie? Tylko kliknięcia co wypadało, czy ustosunkowania się do rad, które na paru stronach były? I pytań o zachowane psiaka?
Prześledź obecnośc założycielki na tym wątku i innych...
Nijak nie mają sie do tego, co inni piszą... są oderwane od rzeczywistości i postów ludzi, którzy flaki sobie wypruwają. aby pomóc psiakom.

Tak, była aby wejść. Nie wypowiedziała się w ŻADNEJ sprawie.
ps. Magda zaraz pw ci wyślę

Posted (edited)

Magda, trzeba sprawdzić czy literki a-c mają zaproszenia. Jeśli nie, to wybierz sobie którąś, możesz spokojnie wysyłać tekst, który ja wysłałam do Ciebie:) Natalka widzę, że Ci wytłumaczy jak działa filtr, jeśli nie wiesz :)

Edited by paula_t
Posted

Dziękuję za zaproszenie. Jeżeli chodzi o pomoc finansową, to muszę się rozeznać w finansach jak wypłata wpłynie, bo dużo rzeczy licytowałam na bazarkach. Moja Kaja jest chyba z tego punktu przetrzymań i gdyby kiedyś wysiłkiem wielu osób nie dano jej szansy, być może by jej już nie było.

Posted

[quote name='natalka9860']tylko zer założycielka wątku była aktywna ostatnio WCZORAJ.

A do czego potrzebna tu teraz założycielka?Pisałam,że wszystkie kwestie związane z psem można kierować do mnie.Jak nie ma mnie na dogo to zawsze można zadzwonić,podam jeszcze raz nr: 798 596 534

[quote name='mila-ada']Dziękuję za zaproszenie. Jeżeli chodzi o pomoc finansową, to muszę się rozeznać w finansach jak wypłata wpłynie, bo dużo rzeczy licytowałam na bazarkach. Moja Kaja jest chyba z tego punktu przetrzymań i gdyby kiedyś wysiłkiem wielu osób nie dano jej szansy, być może by jej już nie było.

Witamy Panią serdecznie!
Poznaję Kaję na avatarku:)

Posted

magda222 napisał(a):
O co chodzi z tymi literkami? O rozsyłanie zaproszeń na wątek?
Przydzielcie mi jakąś literkę to chociaż tyle pomogę.

Dziękujemy Ci bardzo, pewnie dziewczyna odpowiedzialna za przydzielanie literek i Tobie jakąś da, skoro jesteś chętna do pomocy:)
Każda forma pomocy mile widziana :)

Posted

AtaO napisał(a):
Dziękujemy Ci bardzo, pewnie dziewczyna odpowiedzialna za przydzielanie literek i Tobie jakąś da, skoro jesteś chętna do pomocy:)

Już rozsyłam :) Mam literkę A ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jestem na zaproszenie Pauli .......finansowo niestety krucho :( na razie zapiszę chłopaka ........

Ja również zapisuje i postaram sie zaglądac...

Posted

[quote name='abra64']zaglądam do psiaka, ale z finansami na razie u mnie krucho :(

Dziękujemy za obecność na wątku :)
To także ważne :)

Dziewczyny dostałam PW od Ada44.
Pomimo ogromnych problemów z własnym psiakiem chce wspomóc finansowo Aramisa.
Wyślijcie jej dane do przelewu, bo ja nie dysponuję.

Ada44 dziękujemy!!!

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Aramis przepiękny chłopak. Coś chyba z charakteru jak mój Elf, on też duuuuużo człowieka potrzebuje... Szkoda, że nie dogaduje się (Aramis) z innymi psiakami :/

Gdy tylko dotrze do mnie oczekiwane z dawien dawna honorarium od wydawcy, prześlę Aramisowi stówkę albo dwie. Wart jest większej dotacji, ale.. życie.

Pomiziajcie chłopaka od nas za uchem!!
Marcin i Elf

Posted

MarcinPe napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Aramis przepiękny chłopak. Coś chyba z charakteru jak mój Elf, on też duuuuużo człowieka potrzebuje... Szkoda, że nie dogaduje się (Aramis) z innymi psiakami :/

Gdy tylko dotrze do mnie oczekiwane z dawien dawna honorarium od wydawcy, prześlę Aramisowi stówkę albo dwie. Wart jest większej dotacji, ale.. życie.

Pomiziajcie chłopaka od nas za uchem!!
Marcin i Elf

Dziękujemy i witamy;)