Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Dziewczyny dajcie spokój proszę. Niech każda z nas robi swoje.
Aramis nic nie zyska przez kłótnie...
Nigdy nie zostawię psa przez spory na wątku.

Ja również :) Dziękuję za Twój wpis :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety Aramis jest nadal na tym samym miejscu w kolejce do Jamora.
Koszt hotelowania to 18zł/doba.

Chcę przestrzec, że Jamor kiedys oddał psa do schroniska, gdy przestano za niego płacić.
Zapewne jest dobrym specjalistą, ale oddać psa do schronu??? Dla mnie niepojęte...

Posted

natalka9860 napisał(a):
naprawdę mi przykro, ale co z tego pomagania jak one idzie na marne??

Dlaczego na marne?
Zobacz ile osób udało się Wam ściągnąć na wątek.
Gdyby nie Wy ja też nie zaangażowałabym się w pomoc Aramisowi, bo najzwyczajniej w świecie nie miałabym pojęcia o jego istnieniu. Rozsyłanie zaproszeń/próśb o pomoc to żmudna praca, ale daje efekty.
Natalka rób swoje a za jakiś czas podziękuje Ci uśmiechnięty pychol psa :)

Posted

[quote name='Lobaria']Chcę przestrzec, że Jamor kiedys oddał psa do schroniska, gdy przestano za niego płacić.
Zapewne jest dobrym specjalistą, ale oddać psa do schronu??? Dla mnie niepojęte...
Tego nie wiedziałam...
No tak - siła pieniądza...
Więc bez 100% deklaracji nie ma co... :roll:

Posted

beataczl napisał(a):
do ktorego hoteliku i jaki jest koszt m-ny? rozumiem,ze juz ustalony po rozmowach

Do Jamora.
Klaudia dzisiaj z Jamorem rozmawiała i powiedział,że 18zł doba.

Posted

magda222 napisał(a):
Dlaczego na marne?
Zobacz ile osób udało się Wam ściągnąć na wątek.
Gdyby nie Wy ja też nie zaangażowałabym się w pomoc Aramisowi, bo najzwyczajniej w świecie nie miałabym pojęcia o jego istnieniu. Rozsyłanie zaproszeń/próśb o pomoc to żmudna praca, ale daje efekty.
Natalka rób swoje a za jakiś czas podziękuje Ci uśmiechnięty pychol psa :)

ja literki dokończę to co miałam zrobić, ale jak zwykle KLAUDIA udaje że nic się nie dzieje i ze niczego nie widzi.... ale ja kłócić sie nie mam zamiaru. teraz ide na spacer, a potem za literki się wezmę.

Posted

[quote name='natalka9860']ja literki dokończę to co miałam zrobić, ale jak zwykle KLAUDIA udaje że nic się nie dzieje i ze niczego nie widzi.... ale ja kłócić sie nie mam zamiaru. teraz ide na spacer, a potem za literki się wezmę.

Ale kochana co się dzieje?!

Posted

[quote name='Klaudus__']Tego nie wiedziałam...

[quote name='Klaudus__']Tego nie wiedziałam...

Bardzo żałuję, że nie mieszkam w Pszczynie, i nie mogę FIZYCZNIE pomóc. Tak jak u Ciebie - praca i psiaki to moje życie. Pomogam więc Pszczyniakom przez net z wdzięczności za Blunia.

Wieczorami, weekendami jestem w necie i dużo szukam, czytam - tak natknęłam się na info, że Jamor oddał do schroniska psiaka, za którego nie płacono.

W przypadku Aramisa nie możemy ryzykować.

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety Aramis jest nadal na tym samym miejscu w kolejce do Jamora.
Koszt hotelowania to 18zł/doba.

Czyli siodmy dalej i strasznie drogo do tego.
U nas hotelik ze szkoleniowcem kosztuje m-nie 300 zl i w tym juz karma.

Posted

beataczl napisał(a):

no to cena bardzo fajna, dziewczyny Avilia i Klaudus, może trzeba rozważyć innego szkoleniowca? Literki się kończą, a deklaracje stoją, a musimy wziąć pod uwagę, że jak już Aramis będzie "adopcyjny" domu też może szukać jakiś czas?

Posted

beataczl napisał(a):

Jestem bardzo za Twoją propozycją

Posted

Chciałabym podziękować serdecznie w szczególności Pauli, Natali, a także Magdzie i Larze, za rozsyłanie wątku, to bardzo żmudna praca, sama miałam nadzieję, że uda mi się więcej zrobić, ale czas mi na to nie pozwolił.
Dziękuję też wszystkim, którzy odpowiedzieli na apel i dołączyli do wątku;

udało mi się odrobić straty i przeczytać te stracone 3 dni, chciałabym, żebyśmy coś ustalili w kwestii Aramisa. Odnosząc się do postu powyżej, uważam, że z całością kwoty będzie problem, chyba trzeba szukać innego rozwiązania tj. szkoleniowca, co Wy na to?

Posted

beataczl napisał(a):
Ale to jest w woj.Pomorskim wiec kawal drogi transportem- ale jakby co to miejsce jest .

Jednorazowe daklaracje może wystarczyłyby na transport.
Pomorskie - jaka miejsocwość ?)

Posted

[quote name='Lobaria']Bardzo żałuję, że nie mieszkam w Pszczynie, i nie mogę FIZYCZNIE pomóc. Tak jak u Ciebie - praca i psiaki to moje życie. Pomogam więc Pszczyniakom przez net z wdzięczności za Blunia.

Wieczorami, weekendami jestem w necie i dużo szukam, czytam - tak natknęłam się na info, że Jamor oddał do schroniska psiaka, za którego nie płacono.

W przypadku Aramisa nie możemy ryzykować.Wiem ile robisz dla tych psów i ile wkładasz w to serca i czasu i możesz mi wierzyć,że zarówno jak jak i Ola jesteśmy Ci za to niebywale wdzięczne - niejednokrotnie udawało się coś zdziałać tylko dzięki Twojej determinacji.

Ale tą informacją bardzo mnie zmartwiłaś - tak czy siak musi być 100% deklaracji - inaczej dupa :roll:
Czysty biznes - nie jest płacone - schron?
Ehh.. :roll:

Posted

[quote name='Klaudus__']Wiem ile robisz dla tych psów i ile wkładasz w to serca i czasu i możesz mi wierzyć,że zarówno jak jak i Ola jesteśmy Ci za to niebywale wdzięczne - niejednokrotnie udawało się coś zdziałać tylko dzięki Twojej determinacji.

Ale tą informacją bardzo mnie zmartwiłaś - tak czy siak musi być 100% deklaracji - inaczej dupa :roll:

Niestety... a Aramis nie może przejść przez coś takiego... Szkoda, że Liliana / od Lakiego / we wrześniu wyjeżdża do sanatorium - u Niej psiak miałby najlepiej. Ale też pomorskie.

Posted

[quote name='Klaudus__']Wiem ile robisz dla tych psów i ile wkładasz w to serca i czasu i możesz mi wierzyć,że zarówno jak jak i Ola jesteśmy Ci za to niebywale wdzięczne - niejednokrotnie udawało się coś zdziałać tylko dzięki Twojej determinacji.

Klaudia, czy rozważasz inne, a co za tym idzie tańsze miejsce dla Aramisa, bo ja nie widzę, żebyśmy nazbierali 450 zł stałych deklaracji?

Posted

Lobaria napisał(a):
Jednorazowe daklaracje może wystarczyłyby na transport.
Pomorskie - jaka miejsocwość ?)

Ponawiam pytanie - trzeba w końcu pomóc Aramisowi i to szybko

Posted

Lobaria napisał(a):
Niestety... a Aramis nie może przejść przez coś takiego... Szkoda, że Liliana / od Lakiego / we wrześniu wyjeżdża do sanatorium - u Niej psiak miałby najlepiej. Ale też pomorskie.

to moze poczekac jeszcze ten miesiac -sanatorium 2-3 tygodnie i dozbierac reszte deklaracji przez ten czas.