Myngey Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jestem na zaproszenie pauli.. mizianki dla chłopaka :lol::lol: Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ja nie skończylam jeszcze moich literek :/ Podrzucam Aramiska! Quote
masza44 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Na zaproszenie jestem, na razie zapisze a poczytam potem. Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Jak założycielka wątku umrze to Ela - nadal będziesz siała ferment? Nie spodziewałam się tego po Tobie,ale cóż... Cały czas była tu Ola,która na pytania odpowiadała,bo Aramisa widzi codziennie. Nie dziwię się,że ludzie z dnia na dzień znikają z dogo i nawet o powrocie nie myślą... Nie dziwię się już nawet,że są w stanie zrezygnować z pomagania zwierzętą przez ludzi... Zresztą nie będę się tu uzewnętrzniać,bo i na to sił już nie mam. Więc Ela jak zamierzasz znowu mnie zaatakować to wiedz,że jest to bez sensu,bo nie ustosunkuję się do tego. Mam dosyć. Już 10 lat wypruwam sobie flaki dla psów. Nic innego poza pracą i psami nie mam. Bo nie mam już nawet zdrowia,ani nerwów. I zastanów się następnym razem jak zrobisz nagonkę na kogoś - bo zapominasz ,że nie szkodzisz mi - ja już jestem na skraju wyczerpania... Mi już nie zależy... Ale pamiętaj,że mojego miejsca tu nie zajmiesz i fizycznie zapierniczać nie będziesz... Do sedna. Tak jak pisała Ola - Aramis jest w kolejce u Jamora,ale to może potrwać. Będę szukała - może ktoś mógłby (ktoś konkretny i zaufany) ocenić Go chociaż trochę w warunkach w jakich jest teraz. W Mysłowicach nie ma szans. Quote
natalka9860 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Klaudus__']Jak założycielka wątku umrze to Ela - nadal będziesz siała ferment? Nie spodziewałam się tego po Tobie,ale cóż... Cały czas była tu Ola,która na pytania odpowiadała,bo Aramisa widzi codziennie. Nie dziwię się,że ludzie z dnia na dzień znikają z dogo i nawet o powrocie nie myślą... Nie dziwię się już nawet,że są w stanie zrezygnować z pomagania zwierzętą przez ludzi... Zresztą nie będę się tu uzewnętrzniać,bo i na to sił już nie mam. Więc Ela jak zamierzasz znowu mnie zaatakować to wiedz,że jest to bez sensu,bo nie ustosunkuję się do tego. Mam dosyć. Już 10 lat wypruwam sobie flaki dla psów. Nic innego poza pracą i psami nie mam. Bo nie mam już nawet zdrowia,ani nerwów. I zastanów się następnym razem jak zrobisz nagonkę na kogoś - bo zapominasz ,że nie szkodzisz mi - ja już jestem na skraju wyczerpania... Mi już nie zależy... Ale pamiętaj,że mojego miejsca tu nie zajmiesz i fizycznie zapierniczać nie będziesz... Do sedna. Tak jak pisała Ola - Aramis jest w kolejce u Jamora,ale to może potrwać. Będę szukała - może ktoś mógłby (ktoś konkretny i zaufany) ocenić Go chociaż trochę w warunkach w jakich jest teraz. W Mysłowicach nie ma szans. dziękujemy za odzew. Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='natalka9860']dziękujemy za odzew.Info było na bieżąco od Oli - Ona nie jest trędowata, odpowiadała na pytania zgodnie z wiedzą. Ma ze mną stały kontakt. Ja pracuję po 10 godzin i zaraz po pracy jadę karmić psy do schronu. Nie zawsze mam neta. Ola na pewno ma większą możliwość korzystania z neta niż ja. Quote
natalka9860 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Klaudus__']Info było na bieżąco od Oli - Ona nie jest trędowata, odpowiadała na pytania zgodnie z wiedzą. Ma ze mną stały kontakt. Ja pracuję po 10 godzin i zaraz po pracy jadę karmić psy do schronu. Nie zawsze mam neta. Ola na pewno ma większą możliwość korzystania z neta niż ja. tak, ale skoro wczoraj byłaś na fourm i się nie odezwałaś... a z resztą dobrze że się wyjaśniło wszystko. Quote
phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Klaudus - Ty już nie raz zakładałaś wątki a potem zero wieści o psie było. Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 phase napisał(a):Klaudus - Ty już nie raz zakładałaś wątki a potem zero wieści o psie było. Ale przecież cały czas wieści o psie ja dostarczam!!! Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='natalka9860']tak, ale skoro wczoraj byłaś na fourm i się nie odezwałaś... a z resztą dobrze że się wyjaśniło wszystko. Od kiedy każdy musi się tłumaczyć z każdego wejścia? Nie przypominam sobie,żebym była zmuszona tłumaczyć się z tego czy ja zerkałam na dogo, czy ktoś z mojego konta - w regulaminie forum nic podobnego nie pisze. Phase,a może jest jakiś powód? Może nie zawsze wszystko idzie na dogo napisać? Widać mało wiesz jak to wszystko czasami funkcjonuje... Quote
aanka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 jestem na zaproszenie Magdy ...... przepiękny pies..... Quote
magda222 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 __Lara napisał(a):Ja nie skończylam jeszcze moich literek :/ Podrzucam Aramiska! Ja mam 8 stron dogomaniaków na "A". Zrobiłam dopiero pierwszą :oops: aanka napisał(a):jestem na zaproszenie Magdy ...... przepiękny pies..... Witamy serdecznie :) Quote
Madzior. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Też zaglądam, jak na razie w wolnej chwili poczytam i zobaczę co mogę od siebie.. Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='aanka']jestem na zaproszenie Magdy ...... przepiękny pies..... Jest piękny i sądzę,że pod okiem specjalisty szybko będzie mógł zacząć szukać domu - jednak po rozmowach telefonicznych z osobami - doszliśmy do jednego wniosku - że chyba ja jestem powodem Jego takiego Jego zachowania - nie może mnie "mieć"... Quote
asiuniab Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 witam, przepraszam, że dopiero teraz piszę, dziś chcę nadrobić zaległości od soboty, bo widzę, że się tu trochę dzieje (a fizycznie nie wyrabiałam, żeby się zagłębić na necie). Ale do sedna, tu na tę chwilę rozliczę się z wpłat ponieważ nie mam jeszcze dostępu na pierwszą stronę, tam to byłoby bardziej czytelne. Wpłacono mi pieniądze na Aramisa i tak, pięknie dziękujemy: katarzyna09 - 10 zł - doszło :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Paja - 10 zł doszło :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Panna Marple - 50 zł doszło :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Stokrotka af. - 20 zł doszło :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: czyli nasz Aramin w tej chwili ma 90 zł:) wrócę tu mam nadzieję dziś i wszystko poczytam; Quote
phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Avilia']Ale przecież cały czas wieści o psie ja dostarczam!!! Czy ja do Ciebie mam pretensje, czy ja w ogóle piszę do Ciebie - NIE. [quote name='Klaudus__'] Phase,a może jest jakiś powód? Może nie zawsze wszystko idzie na dogo napisać? Widać mało wiesz jak to wszystko czasami funkcjonuje... Tak, tak, najlepiej już od razu z takimi tekstami. ;) Klaudus - nie znam Cię, nie oceniam, ale byłam na 2 czy 3 wątkach, w których potem nie dałaś znaku co z psiakiem, dlatego to było dziwne. Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 phase napisał(a):Czy ja do Ciebie mam pretensje, czy ja w ogóle piszę do Ciebie - NIE. Ale piszesz na forum publicznym na którym każdy ma prawo "głosu". Poza tym jest to wątek o Aramisie,a nie o tym,że Klaudia zakładała wątki i się nie odzywała. Więc na Aramisie się skupmy.Bo to jemu pomoc potrzebna. Quote
Martika&Aischa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zaglądam do chłopaka ............. Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Pojawiła się szansa dla Aramisa,żeby lekko przyspieszyć jego wyjazd do hotelu:) Trzymajcie kciuki! Quote
Martika&Aischa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Avilia napisał(a):Pojawiła się szansa dla Aramisa,żeby lekko przyspieszyć jego wyjazd do hotelu:) Trzymajcie kciuki! Zaciskam z całych sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbs: Quote
wolf122 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 https://www.facebook.com/events/242007542582046/?context=create Quote
natalka9860 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ja po prostu nie będę słuchać tego i odejdę, ale nie martwcie się, pieniądze z bazarku po zakończeniu go prześlę dla Asi. Do widzenia. Jak widać nie pomagasz psowi tylko ciągłe jakieś pretensje, niektórzy sobie flaki wypruwają żeby tylko pomóc a ty nic z tego nie robisz, więc nie mam zamiaru się starać i pomagać psom skoro jeszcze pretensje przez to sa. Może zastanowisz się nad tym i zrozumiesz że nie pomagasz, tylko ludzi odpychasz, tym samym jeżeli nadal mają być do mnie zanoszone pretensje rezygnuję z deklaracji póki jest czas. Quote
magda222 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dziewczyny dajcie spokój proszę. Niech każda z nas robi swoje. Aramis nic nie zyska przez kłótnie... Nigdy nie zostawię psa przez spory na wątku. Quote
beataczl Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Avilia napisał(a):Pojawiła się szansa dla Aramisa,żeby lekko przyspieszyć jego wyjazd do hotelu:) Trzymajcie kciuki! do ktorego hoteliku i jaki jest koszt m-ny? rozumiem,ze juz ustalony po rozmowach Quote
Recommended Posts