tobciu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Niestety nie...[/I] [I]Zabrali Go od kogoś jako maleństwo...[/I] [I]Na Gacusia już wpłynęło 160 zł - wieczorem,bądź w nocy będę miała rozpiskę ile od kogo :)[/I] [I]Za każdy grosz dziękujemy.[/I] [I]Niestety 160 zł nie wystarczy nawet na opłacenie pobrania krwi i zbadania - w weekend - kiedy jest 100% płatne.[/I] [I]Że już nie wspomnę o podaniu krwi i reszcie cudów co z Nim robią...[/I] [I]Szkoda,że nie ma zwierzęcego funduszu zdrowia...[/I][/QUOTE] Bedziemy pomagac, kombinowac, robic bazarki, cegielki, ciulac zlotowke, do zlotowki. Razem damy rade. Tylko ratujmy psiaczka. W swoim krotkim zyciu tyle zlego i [U]tylko[/U] zlego zaznal.. Czas pokazac, ze ludzie tez kochaja zwierzeta, nie tylko bija. Quote
Justyna Lipicka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Klaudus wydaje mi się że dużo osób wpłaciło, a jeszcze bank nie przelał, wiesz jak nasze banki działają...parę postów wyżej dziewczyny przelały 20 i 40 zł więc już masz trochę więcej, poczekaj trochę, na pewno sumka na Gacusia się zwiększy!! Quote
Justyna Lipicka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a co do fb to z mojego profilu dużo znajomych udostępniło Gacusia, może ktoś pomoże:p Quote
MALWA Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jeszcze coś będzie z mojego bazarku, który jest również na Gacusia! Serdecznie zapraszam, bo super książeczki czekają - sztuki nówki i sliczna biżu! A kaska potrzebna!!! Plisssssssssss [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215470-Nowe-ksiÄ…ĹĽki-oraz-BiĹĽu!-Na-trzy-pilne-cele!!!-Do-09.10.11-r.-gody.-22.00?p=17733292#post17733292[/URL] Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja też posłałam kaskę. Ale myślę,że allegro byłoby super. Ludzie płacą kartą i pieniądze są natychmiast.Ja w nocy robiłam przelew dla Gacusia i równoczesnie kupiłam cegiełki na allegro dla skatowanej Pestki i dla Tessy. Natychmiast dostałam maila,że pieniądze są na koncie. Nie umiem zrobić allegro ale wiem,że to super działa. Z przelewami to różnie bywa, kartą łatwiej. Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Zobaczcie jak schodzą:)[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1856172408"] http://allegro.pl/show_item.php?item=1856172408[/URL] Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='crazy horse']Jaki jest obecny stan psiaka,czy trzeba ją hospitalizować,jeśli tak czy psiak jest to w okolicach Warszawy?Podejmuję się finansowo,wziąć część kosztów za pobyt suni w bardzo dobrej całodobowej lecznicy.Aspekt prawny czy została powiadomiona Policja,proszę o maila na priv.[/QUOTE] Dziewczyny to piękna propozycja:) Quote
nicolaczek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Witam dziewczyny! Ile konkretnie potrzeba kasy na teraz dla Gacusia i jaki kanał jej przekazania jest najszybszy (cegiełki allegrowe/przelew elektroniczny)? Samego zdarzenia po prostu nie mam siły komentować. Quote
yolanovi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 poprosiłam Selenge, może zrobiłaby też allegro cegiełkowe dla Gacusia Quote
Selenga Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='yolanovi']poprosiłam Selenge, może zrobiłaby też allegro cegiełkowe dla Gacusia[/QUOTE] zrobi, zrobi - tylko kurcze ta doba za krótka jest... Quote
yolanovi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Selenga']zrobi, zrobi - tylko kurcze ta doba za krótka jest...[/QUOTE] dziękujemy bardzo:modla:. Gacuś biedak młodziutki a tyle złego go już spotkało. kasy na leczenie trzeba dużo, a na razie niewiele się uzbierało. Quote
nicolaczek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Okej wysłałam przelew. Mam nadzieję, że osoby, które to zrobiły spotka męczeńska śmierć. Quote
Czorcik Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a najgorsze jest to ile takich rzeczy się dzieje o których nawet nie wiemy. :( zastanawiające jest to jakim bestialstwem ktoś musi się wykazać , żeby otrzymał maksymalny wymiar kary. Quote
Anula Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A może ktoś wie jak się czuje Gacuś.Czy ktoś go odwiedza w Lecznicy?Jakie są rokowania weta?Może są potrzebne jakieś leki? Na pierwszej stronie powinny być uwidocznione wpływy i wydatki aby wiedzieć ile Gacusiowi potrzeba pieniążków. Quote
sillann Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Anula']A może ktoś wie jak się czuje Gacuś.Czy ktoś go odwiedza w Lecznicy?Jakie są rokowania weta?[/QUOTE] przyłączam się do pytania:) Quote
kamos Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Zaglądamy do Gacusia , trzymaj się kochany, dzisiaj wyslaliśmy 50 zł , zdrowiej maleńki:iloveyou: Quote
Czorcik Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 cały czas mam przed oczami te jego oczęta :( trzymaj się Gaculku Quote
26asia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 witam ,dolaczal sie do pytania jak tam Gaculek? trzymaj sie malenki:) Quote
Iljova Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dlaczego taka cisza i nic nie wiadomo o Gacusiu ??? Quote
Nadziejka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kochaniutkie dzieciateczko ...trzymamy mocno za ciebie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::modla::modla: Quote
Jota67 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cisza i cisz. Czy wiadomo coś o Gacusiu? :( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Gacusiu, maleństwo walcz :thumbs::thumbs:. Quote
Recommended Posts