doris66 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Halo, halo, co słychać u Kai? Jak tam zdrówko dzisiaj? Quote
Pipi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Kaja na jej mozliwosci ma sie dobrze. DZisiaj zalozylam kolnierz, bo interesowala sie za bardzo szwem. Wcina wszystko, az zebami dzwoni. Jak ja jem zagladA W oczy. Ciagle glodna. Jest stara spryciula. Wyobrazcie sobie, ze ona w kolnierzu umie napic sie wody i zjesc. Musialam powynosic worki z karma, bo porozgryzala i podjadala sobie co chwile. Nie moze tak sie najadac bo zraca potem, a i duzo wody pije. Odzyla,bo malo spi, wiecej na podworku sobie siedzi. Ale jak ma ochote do domu, to potrafi sie upomniec zeby ja wpuscic. Chyba jak na razie nie jest zle. Dziekujemy i pozdrawiamy. Ciotka doris66, zapraszalam przeciez. Kombinuj z bunia i dawajcie na Falki. Choc na godzinke. Dzisiaj chcialam zajechac, ale suki zaczely sie platac po aucie i juz prosto pognalam do domu. Quote
enia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Kaja jest bardzo miła suczką, wpuściła nas na salony, pozwoliła gapić się gdy jadła swojej rarytasy ( a Pipi to jej dogadza kulinarnie lepiej niż Gesslerowa w tv :)), prosi na siusiu, wraca, nadstawia główkę do głasków , układa się przy nogach i śpi,:loveu: jak dla mnie zupełnie niekłopotliwy pies (poza całą tą operacją) nie wiem jak ten dziadyga miał sumienie ją tak podle traktować.....:shake: marzeniem byłby dom u spokojnych starszych państwa...dogadali by się super... Quote
Agula99 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Kajuniu powodzenia!!! Będzie tylko lepiej!! Trzymamy kciuki!!! Quote
azalia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Enia,oby to marzenie się ziściło i Kajunia znalazła dom.Tak się cieszę,że dobrze się miewa i ma apetycik nasza spryciulka. Quote
roma_121 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 cisze się że sunia ma się dobrze ;) proszę o głos : Prosimy o oddanie głosy na Pogotowie dla Zwierząt sekcja Dalmatyńczyki Quote
doris66 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Pipi']Kaja na jej mozliwosci ma sie dobrze. DZisiaj zalozylam kolnierz, bo interesowala sie za bardzo szwem. Wcina wszystko, az zebami dzwoni. Jak ja jem zagladA W oczy. Ciagle glodna. Jest stara spryciula. Wyobrazcie sobie, ze ona w kolnierzu umie napic sie wody i zjesc. Musialam powynosic worki z karma, bo porozgryzala i podjadala sobie co chwile. Nie moze tak sie najadac bo zraca potem, a i duzo wody pije. Odzyla,bo malo spi, wiecej na podworku sobie siedzi. Ale jak ma ochote do domu, to potrafi sie upomniec zeby ja wpuscic. Chyba jak na razie nie jest zle. Dziekujemy i pozdrawiamy. Ciotka doris66, zapraszalam przeciez. Kombinuj z bunia i dawajcie na Falki. Choc na godzinke. Dzisiaj chcialam zajechac, ale suki zaczely sie platac po aucie i juz prosto pognalam do domu.[/QUOTE] Wiem, wiem, że zapraszałaś. Dziekuje za zaproszenie. Cieszę się że Kaja ma się lepiej. A kiedy szwy zdejmujesz? Quote
Pipi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='doris66']Wiem, wiem, że zapraszałaś. Dziekuje za zaproszenie. Cieszę się że Kaja ma się lepiej. A kiedy szwy zdejmujesz? Kurcze, musze sprawdzic kiedy byla operacja. Ostatnio nic nie zapisuje, nie mam kiedy. Moze jutro zrobie bilans. Kaja spi Quote
buniaaga Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Pipi sprawdziłam Kaja operację miała 6 października we czwartek będą dwa tygodnie. Słodkich snów Kajuniu:) Quote
azalia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jak tam nasza dzielna dziewczynka się miewa? Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kajunia, taka spokojna w tym kołnierzu!! Oby było lepiej!! Quote
evita. Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Sobotnie fotki Kajuśki :) (robione akurat w trakcie pysznego obiadku, który Kaja pochłaniała w błyskawicznym tempie :eating: ) Quote
Pipi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jutro jak bedzie wszystko dobrze, pojedziemy do kontroli i chyba zdjac szwy. Dobranoc Quote
doris66 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Trzymam kciuki. Może uda sie już zdjąć z niej te okropne szwy. Quote
Agula99 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jak to miło zobaczyć jak psinka wcina z apetytem!! Kajuniu całuski!! :) Quote
buniaaga Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Pozdrawiam Kajcię jak szwy udało się ściągnąć? Pipi a jak wygląda stan konta Kai? Quote
doris66 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 No właśnie Pipi napisz na wątku o stanie konta Kai. Dobrze wszystko policz ( dodaj też koszty utrzymania suni , bo to ważne i nie powinno spadać na twoje barki). Jak trzeba to będziemy bić na alarm. A póki co pozdrawiam cieplutko. Quote
Pipi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bardzo milo mi to czytac, dziekujemy pieknie. Podlicze i rozliczę jutro,ok? Nie pojechałyśmy dzisiaj do kontroli, bo troche zeszlo na innych sprawach. Moze jutro sie wybierzemy. Quote
buniaaga Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Pipi napisał(a):Bardzo milo mi to czytac, dziekujemy pieknie. Podlicze i rozliczę jutro,ok? Nie pojechałyśmy dzisiaj do kontroli, bo troche zeszlo na innych sprawach. Moze jutro sie wybierzemy. jutro naszego weta nie będzie ma szkolenie w stolicy:) Quote
Pipi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 buniaaga napisał(a):jutro naszego weta nie będzie ma szkolenie w stolicy:) O masz tobie. . . . .a ja jaj, no! Dzieki, ze powiedzialas. Zaraz zapytam czy nic sie nie stanie do poniedzialku ze szwami. edit: juz pogadalam i nic sie nie stanie. Szwy ma rozpuszczalne, wiec spoko. A wszystko bardzo ladnie sie zagoilo. Szew suchutenki. Tak wiec w poniedzialek sie wybierzemy do doktora. Quote
doris66 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Wyszkolony wet to najlepszy wet. I w dodatku nasz wet. Quote
enia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a czy Kaja jedzie na tymczas który kiedyś tu się zgłosił? Quote
Agula99 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Jak zwykle zaglądam i miziam sunieczkę! :) Quote
Recommended Posts