doris66 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Kajusiu odzywaj sie do nas. Co słychac, jak zdrówko i ogólne samopoczucie psinki? Quote
doris66 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Pipi rozumiem że nadal czekamy na decyzję Asencji co do dt dla Kai.? I nic jeszcze nie wiadomo? Pisałaś wcześniej że Asencja musi zdecydować, czy nadal chce dać dt dla Kai czy nie. Quote
Pipi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tak, ale Asencja nie pisze nic. Dzisiaj Kaja rozgryzla worek i podjadala chrupki. Nasypane w misce stoją, a z worka jakby lepsze, choc te same. No i po raz pierwszy dzisiaj byla z nami w calym mieszkaniu. Po prostu otworzylam drzwi i wyszla z pokoju do reszty towarzystwa. Obeszla wszystkie katy i wrocila na swoje poslanko. Wszedl kot do jej pokoju, to sie zdenerwowala i zaczela warczec. Jak ona poszla do kotow, to one na nią nie warczaly, hihi. Quote
doris66 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Jak siedziała w tym garażu to jadła karmę prosto z worka. Widziałam to. Pewnie tak jej sie utrwaliło, ze sucha karme je sie prosto z worka. Inaczej tego nie potrafie wytłumaczyć. Zazdrośnica jedna, warczy na koty, no, no, Kajusiu nie można tak. Buziaczki dla babuleńki. Quote
buniaaga Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Może akurat Kajcia nie miała ochoty na odwiedziny kotów:evil_lol: Babuleńka może mieć swoje humorki.Ściskam! Quote
ANETTTA Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 a moze ta miska jest brzydka worek ładniejszy ...no kazdy ma inny gust dotyczacy zastawy tzw psiej jedzeniowej tak ???? Quote
Pipi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 no wlasnie:p a przed chwilą az podskakiwala i lapinki podawala, jak jadlam batonik :lol::loveu: dalam gryza ale wyplula i poszla Quote
doris66 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Witam sie z rana. Co słychać u Kai i jej zgrai hi,hi.. ? Quote
Pipi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Kaja juz nie bardzo che siedziec w pokoju, chce do zgrai, ha, ha. Milego dnia zyczymy kochanym Ciotkom :loveu::loveu::loveu: Quote
doris66 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Miłego nawzajem. Jak chce do zgrai to znaczy że ma się lepiej babuleńka nasza kochana. A czy zgraja ją chce?. Quote
Patmol Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 pozdrawiam- jaka dzisiaj piękna pogoda :diabloti: Moja Kaja (Caillou) wyskakała się i wybrykała i wykąpała dla ochłody wcale sie nie dziwię, że i ta Kaja chce do zgrai:evil_lol: Quote
Pipi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tak, oni sa przyjazni do wszystkich, sama wiesz jak jest. Z tym, ze nie Kaja nie chodzi jeszcze na druga strone podworka. W domu sie spotyka, raz z jednym, raz z drugim psem. Przed chwilą jadla ze mna kanapki. Zjadla 2 i poprosila do siebie. Bardzo sie ciesze, ze pozyje jeszcze babciulka ile by tam jej nie zostalo, ale tak w domu, normalnie, z ludzmi, w milosci. Ona taka fajna, ma dobry bardzo charakter. Nie ma w niej cwaniactwa, nachalnosci, wrednosci. Jest posluszna. Bo np. moja Maja, choc starsza od Kai, ale to wredota jest. Ona jak ja myje, to potrafi mnie pogryzc. Albo jest taka delikatna i choc wiem, ze na pewno ja nie boli np. obcinanie pazurkow, to ona wrzeszczy i gryzie. Kaje mozna pokroic na kawalki, ona nie warknie. Dzisiaj bawila sie z kotem. Okazalo sie, ze nie ma nic przeciwko kotom, a nawet je lubi. To taka duszka kochana. Quote
Agula99 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Pozdrawiam Kajunię, od razu było widać, że to cud psinka :) Quote
doris66 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Kajeczko, duszko kochana jak nazywa cie Pipi przesyłam milion głasków. Czułaś jak głaszczę? I w czarnego nochalka całuję. Quote
Evelin Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Widziałam dziś po raz pierwszy Kaję..Nie widać tego na zdjęciach,ale to starowinka...Niech sobie spokojnie żyje... Z drugiej strony-jak mozna taką staruszeczkę w garażu trzymać? Quote
Pipi Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Kaja pozdrawia wieczorkiem, juz ziewa, zaraz bedzie juz spac Quote
Agula99 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Kajuniu, jaka ty jesteś śliczna!! Tak się cieszę, że jesteś już bezpieczna u Pipi i szczęśliwa, a nie w jakimś okropnym garażu!!! Jakbym tam była, to bym cie wytuliła, ale Pipi zrobi to w moim imieniu :) Quote
buniaaga Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 na takim łożu to się Kajuni będzie świetnie spało:evil_lol: Oczywiście takie wygody dzięki Pipi:loveu: Quote
Vicky62 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 I pomyśleć,że ta biedna babuleńka jeszcze nie tak dawno w zimnym garażu koczowała ...Kajuniu należą ci sie teraz takie wygody,które teraz masz i żyj w nich długo i szczęsliwie.:loveu: Quote
roma_121 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 kurcze dziewczyna wygląda fantastycznie ;) takich ludzi jak Pipi to jest bardzo mało... a szkoda... buziaki dla Kaji i całej gromadki :* Quote
enia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Pipi']Kaja pozdrawia wieczorkiem, juz ziewa, zaraz bedzie juz spac wygląda jak psia dama!!! i jak jej do twarzy w twej pościeli Pipi :) Quote
Pipi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dzisiaj była u nas piekna pogoda. Kaja bawila sie jakby miala rok i trzy miesiace, a nie trzynascie lat Quote
doris66 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 I nawet Lew sie do zdjęcia załapał. Quote
Pipi Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Musze zrobic chyba badania dla Lwa. Spryskalam go Fiprexem porzadnie, odrobaczylam porzadnie i minelo kilka dni, a on wciaz sie drapie, niestety. Skora jest w fatalnym stanie. Nie jestem juz taka pewna, czy to od pcheł. Powinno chociaz troche ogasnac, a tu nic. Jeszcze go wykapiemy dzisiaj porzadnie w takim szamponie, ktory stosowalam Monie jak sie drapala. To chyba hexoderm(?) czy jakos tak. Nie chce sie isc patrzec nazwy teraz:oops: Kaja caly dzien z psami, ale jak chce pospac, to chodzi do siebie. Bardzo lubi swoje poslanko. Oczywiscie co jakis czas musi tez sprawdzic, czy do jej misek nikt sie nie dobieraevil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts