Pipi Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='natalka9860']znałaś ją ? to Kaja w białymstoku mieszka??? to moje okolice:) Maia była u mnie wczoraj, w sprawie tej suczki http://www.dogomania.pl/forum/threads/231404-Potrzeba-pomoc-dla-maleńkiej-suni! . . . a mieszkam od Białegostoku jakies 50 km od obrzeży miasta, w kierunku poludniowy wschod, na Bielsk Podlaski, albo kierunek Łapy - Brańsk. Tak ze od Ciebie nie bedzie tak blisko. Dreag, zapomniałam hasło do poczty elektr. banku i nie sprawdzałam, ale na pewno pieniazki są. W poniedziałek sprawdze, zadzwonie. Dziękuje za pomoc. Quote
natalka9860 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no ja mieszkam w Mońkach:) Cieszę się że sunia tak szybko znalazła domek:) Ile masz/Pani ma lat? Bo przez telefon myślałam że młoda, do 30, ale z tego co widzę po wpisach innych to chyba więcej, no bo mąż i dorosły syn...:) Quote
Pipi Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 natalka9860 napisał(a):Ile masz/Pani ma lat? Bo przez telefon myślałam że młoda, do 30,:) . . . oj, bardzo dawno miałam 30 lat. teraz mam juz prawie drugie tyle. Mam dorosłą wnuczke. Quote
natalka9860 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 aaa przez telefon taki młody głosik:) w takim razie zwaracam szacunek i od dziś mówię PER PANI:) Quote
Pipi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='natalka9860']aaa przez telefon taki młody głosik:) w takim razie zwaracam szacunek i od dziś mówię PER PANI:) Na dogomanii wszyscy mamy po tyle samo lat i zwracamy sie do siebie nickami ;) Miłej niedzieli Quote
natalka9860 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 hehe:) ale jakoś tak "głupio" :D nawzajem:) Quote
natalka9860 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 mam 50zł z bazarku daj nr konta bo niechcący skasowałam. Quote
natalka9860 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Pipi proszę o jakiś paragon na bazarek... Quote
Pipi Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Potwierdzam ze otrzymałam 50 zł z bazarku, bardzo dziekuje. Paragon nie wiem jak mam pokazac, bo zdjecie nie wychodzi, a skanera posiadam, ale mam windows7 a skaner starego typu i system nie czyta. Paragony dla mnie to rzecz święta i mam je wszystkie w pudelku do wglądu w razie draki. Natalko, moge Ci tu publicznie zapewnic, ze nie zmarnuje Twojej pracy i bardzo sznuje to co zrobilas dla Kai i bardzo dziekuje Tobie i wszystkim ktorzy tu jestescie i pomagacie. Dziekuje za bazarki, oraz tym, ktorzy zakupili towar na rzecz Kajuni. Babcia ma sie dobrze i rownież dziekuje. Quote
natalka9860 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Pani Irenko- tak jak napisałam na priv, nie ma sprawy, to nie chodziło o mnie tylko o ludzi, którzy są nie ufni, ja ufam calkowicie:) PODZIWIAM WKŁAD JAKI PANI DAJE W TE BEIDAKI... proszę tylko o potwierdzenie na bazarku że pieniążki doszły:) Quote
Pipi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Blisko miesiac tu nie zagladnelam az Natalka mi przypomniała na pw zebym uprzejmie potwierdziła ze otrzymałam pieniazki z bazarku. Bardzo, ale to bardzo przepraszam. Otrzymałam w sumie z bazarkow natalka9860 kwote 100 zł w dwoch ratach po 50 zł. Pierwsze 50 zł wpłynęło 23.08.2012 drugie 50 zł wpłynęło 10.09.2012 Bardzo dziekujemy ja i Kaja Quote
Evelin Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Natalka- świetnie!!! Kaja z pewnoscią jest szczesliwa,ze o Niej ktos pamięta... Quote
azalia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Jak się czuje Kajunia? Czy dziewczynka czegoś potrzebuje? Quote
soniamalutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Napiszę to w imieniu Pipi Kaja już od nas odeszła jakieś dwa tygodnie temu.Biedna staruszka.:-( Quote
dreag Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Szkoda Kajuniu... Ale dzięki Pipi miałaś swoj dom, swoje łóżko i miejsce w sercu. To pociesza. Mam nadzieję, że na koniec nie cierpiała . Pipi, dziękuję Ci za jej szczęście. Jakoś ostatnio miałam ją w myślach, zastanawiałm się co u niej, coś tam jednak jest z tą podśwadomością... Quote
Recommended Posts