Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalka9860']znałaś ją ? to Kaja w białymstoku mieszka??? to moje okolice:)

Maia była u mnie wczoraj, w sprawie tej suczki http://www.dogomania.pl/forum/threads/231404-Potrzeba-pomoc-dla-maleńkiej-suni!
. . . a mieszkam od Białegostoku jakies 50 km od obrzeży miasta, w kierunku poludniowy wschod, na Bielsk Podlaski, albo kierunek Łapy - Brańsk. Tak ze od Ciebie nie bedzie tak blisko.

Dreag, zapomniałam hasło do poczty elektr. banku i nie sprawdzałam, ale na pewno pieniazki są. W poniedziałek sprawdze, zadzwonie.
Dziękuje za pomoc.

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja mieszkam w Mońkach:) Cieszę się że sunia tak szybko znalazła domek:) Ile masz/Pani ma lat? Bo przez telefon myślałam że młoda, do 30, ale z tego co widzę po wpisach innych to chyba więcej, no bo mąż i dorosły syn...:)

Posted

natalka9860 napisał(a):
Ile masz/Pani ma lat? Bo przez telefon myślałam że młoda, do 30,:)

. . . oj, bardzo dawno miałam 30 lat. teraz mam juz prawie drugie tyle. Mam dorosłą wnuczke.

Posted

[quote name='natalka9860']aaa przez telefon taki młody głosik:) w takim razie zwaracam szacunek i od dziś mówię PER PANI:)

Na dogomanii wszyscy mamy po tyle samo lat i zwracamy sie do siebie nickami ;)

Miłej niedzieli

• 2 weeks later...
Posted

Potwierdzam ze otrzymałam 50 zł z bazarku, bardzo dziekuje.
Paragon nie wiem jak mam pokazac, bo zdjecie nie wychodzi, a skanera posiadam, ale mam windows7 a skaner starego typu i system nie czyta.
Paragony dla mnie to rzecz święta i mam je wszystkie w pudelku do wglądu w razie draki.
Natalko, moge Ci tu publicznie zapewnic, ze nie zmarnuje Twojej pracy i bardzo sznuje to co zrobilas dla Kai i bardzo dziekuje Tobie i wszystkim ktorzy tu jestescie i pomagacie. Dziekuje za bazarki, oraz tym, ktorzy zakupili towar na rzecz Kajuni.
Babcia ma sie dobrze i rownież dziekuje.

Posted

Pani Irenko- tak jak napisałam na priv, nie ma sprawy, to nie chodziło o mnie tylko o ludzi, którzy są nie ufni, ja ufam calkowicie:) PODZIWIAM WKŁAD JAKI PANI DAJE W TE BEIDAKI... proszę tylko o potwierdzenie na bazarku że pieniążki doszły:)

• 5 weeks later...
Posted

Blisko miesiac tu nie zagladnelam az Natalka mi przypomniała na pw zebym uprzejmie potwierdziła ze otrzymałam pieniazki z bazarku.
Bardzo, ale to bardzo przepraszam.

Otrzymałam w sumie z bazarkow natalka9860 kwote 100 zł w dwoch ratach po 50 zł.
Pierwsze 50 zł wpłynęło 23.08.2012
drugie 50 zł wpłynęło 10.09.2012

Bardzo dziekujemy ja i Kaja

• 7 months later...
Posted

Szkoda Kajuniu... Ale dzięki Pipi miałaś swoj dom, swoje łóżko i miejsce w sercu. To pociesza. Mam nadzieję, że na koniec nie cierpiała

• .
    Pipi, dziękuję Ci za jej szczęście.
    Jakoś ostatnio miałam ją w myślach, zastanawiałm się co u niej, coś tam jednak jest z tą podśwadomością...