Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Pipi podaj swoje konto na PW,wpłacę obiecaną stówkę Kajuni.[/QUOTE]

Dziekuje, juz podaję.

Kaja wymiziana, opatulona w kocyku spi smacznie. Dziekujemy za pozdrowionka i mizianka i za pomoc konkretną, finansową.

Posted

Noc spokojna, spalismy dzisiaj wszyscy do 8:30. Niestety nie chce jesc. Jest weselsza, wyspala sie i obserwuje sobie co sie dzieje w kolo.

tu jeszcze slabiutka

Tora

Posted

[quote name='Pipi']doris66, nie moge Ci odpisac, bo skrzynke masz pełną.
[SIZE="1"](tzn. odpisalam, ale nie idzie)
Przepraszam już wyczyściłam.

Posted

Kaja trzyma sie dzielnie, wlasnie zjadla. A wiecie co ja skusilo? Karma kocia z puszki. Zjadla okolo 200 gram i patrzy na mnie. Mysle, ze zjadla, bo podalam jej dzisiaj ten tramal. Juz po godzinie zrobila sie glodna. Kurak z marchewka juz czeka na potem i ryz sie gotuje. Ciesze sie, ze jest dobrze.
Rudaskowi Tomciowi guz sie zmniejszyl i zrobil sie miekki. Rowniez zjadl i pyszczek ma dzisiaj suchy.

Posted

Nic nie piszę, bo aż boję się zapeszyc, bo wszystko póki co z samopoczuciem Kajki idzie w tak dobrą stronę :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
P.S.Pipi- przelałam Ci stówkę na Kajuśkę ;)

Posted

Dziekujemy azalio. Kaja spi dobrze, zaczela interesowac sie szwem. Pozwolilam jej troszeczke sie obmyc. Lizala dzis miejsce po wenflonie i brzuszek, ale spokojnie, bo pod moim nadzorem. Pomyslalam, ze niech troche zmyje te krew zaschnieta. Byla niespokojna, a jak sie troche umyla, to zasnela. Juz tak nie dyszy i nie sika czesto. Mysle, ze normalnie. Cala noc wytrzymuje i nie prosi na dwor. Dzisiaj byla przed chwila drugi raz na siusiu. Martwie sie tylko, bo je malo. Zjadla niecale udko kurczaka. Rosolku nie chce, puszki nie chce, suchego nie chce.No ale moze ona instyngtownie nie je, bo jak sie naje, to rana bedzie bolec? Jutro podam najwyzej jeszcze cos p. bolowego. Zapytam weta co robić.

Posted

[quote name='Vicky62']Irenka tramal to bardzo silny lek przeciwbólowy ...ja podawałam Soni po sterylce pyralgin, tak mi kazała dr.Rudobielska, tez bardzo szybko działa[/QUOTE]

sterylka to nie taka ciezka operacja

Posted

[quote name='Pipi']sterylka to nie taka ciezka operacja[/QUOTE]
Zgadza sie,ale pyralgin to nie jest tez słaby lek przeciwbólowy, a i nie tak silny jak tramal ...sama kiedyś miałam wypisany tramal i to w kroplach po nim czułam sie prawie jak po głupim Jasiu. Chyba, że na mnie tak działał...;-)

Posted

Tramal jest rzeczywiście bardzo silnym lekiem i może ogłupiać,najlepiej podawać go jak najkrócej.Porozmawiaj Irenko z wetem,może zaleci inny środek,a może nie ma już potrzeby podawania leku p/bólowego,niech zadecyduje.

Posted

wet dal tramal, to ja nie kwestionuje, zreszta dostala dwa razy, to moze nic jej nie bedzie? nawet jesli jest mocny. Dziewczyny, morfina tez jest szkodliwa, a ja sie podaje, tak? i to b. ciezko chorym.