Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ani wolnego dnia, ani... aparatu ;) Został u mamy przecież.

hehe, a może mamę Wam wypożyczę? Ostatnie dwa zdjęcia robiła właśnie ona, łatwo to udowodnić:
Modelki są trzy: Nitka, buteleczka po jogurcie, i ręka Velli :evil_lol:
A zatem żadna z nich nie mogła trzymać aparatu ;)
Co zostaje? Hamburger i ...MAMA :D

-----
Chyba panią spod Lublina możemy skreślić, wydaje mi się że wolałaby psa bardziej w typie setera, myśliwski taki. No i wizja "inspekcji" przedadopcyjnej mogła ją zniechęcić... :roll:
A dziewczynka nagle zamilkła...

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vella']już, już. To poniżej tak mi się podoba, że znów o konkursie myślę ;)

taAAAK TAAAK KONIECZNIE VELLA NA KONKURS TO DAJ!!!!!!:multi:

[quote name='Morgan:-)']
Trochę kiepskie, ale za to jakie słodkie!!

zobacz ...jak siostry :)

Posted

hehe, Asior - dałam :)
Zatytułowałam je: "Słyszałam wszystko, ale ani mru mru" :evil_lol:
No, z pewnością Wielkoucha pary (czyli buły, vel hamburger) z pyska nie puści :D

Taaaak, one sa tak strrasznie do siebie podobne. I Platon i Bazylek też.
Mamę ludzie zaczepiają na ulicy wypytując jaka to rasa, nikt nie chce wierzyć, że to "zwykły kundel" - rasa mix, pies wielorasowy -
niemozliwe, to jakaś rasa, zapomniałem tylko nazwy; ma pani psa i nie wie jakiego? :evil_lol:

Posted

Mam już drukarkę, i mogę podrukować ogłoszenia :multi:

Powiedzcie tylko, do kogo mam wysłać, kto rozwiesi w Lublinie?

Ja nieprędko teraz się do Lublina wybiorę, kto może pomóc z ogłoszeniami?
Planuję wydrukować takie do rozwieszania, i dodatkowo mniejsze "pocztówki", na grubszym papierze - do wyłożenia na ladach i stolikach w lecznicach, uczelniach, sklepach, bankach (???). Z jednej strony zdjęcie a z drugiej opis - do wzięcia do domu, pokazania rodzinie...

Ile wydrukować ogłoszeń do rozwieszenia?

Posted

aaarggghhhh
:stormy-sad:
zaraz mnie coś trafi na miejscu

już prawie dwie godziny walczę z Wordem, i ustawieniami kolumn itp.

Wszystko mi się rozjeżdżaaa :placz:

:wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash:

Ja sobie nie poradzę z tym :placz:

:Help_2:

Posted

Dziekuję Sago

jesli przeżyję to walenie głową w mur :wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash: i jakimś cudem skleję to ogłoszenie w całość to wydrukuję i wyślę. Może dotrzemy do osób, które nie mają Internetu ale duże Domy i Serca?

Posted

ttrzymam kciuli za poiwodzenie akcji drukowania! jak myślicie czy można wieszać ogłoszenia w Kościołach, tak bez pytania? i czy to wogóle ma sens? skontaktuję się z koleżanką w Lublinie, ona raczej nie będzie mogła pomóc przy roznoszeniu ale mogłaby pewnie w aptece, w ktorej pracuje położyć i kolega w banku... ja nie mam dostępu do kolorowego ksero, ale jeśli możesz mi wysłać gotowca takich ulotek to z chęcią pomogę. Na czarno-biało mogę pokserować.

Posted

Nitka ma chyba jedna z najpiekniejszych galerii zdjec na dogo! :loveu:
i bardzo dobrze, bo lepiej zeby przyszly dom wiedzial jak najwiecej, a zdjecia bywaja zwodnicze (ratlerek-olbrzym) :cool3: :oops:
zeby wreszcie sie ktos zakochal! :multi:

Posted

Vella daj no linka do galerii NITKI
mam chyba dla niej domek tymczasowy....tylko jak ona do innych zwierzaków, dziewczyna ma fretki wprawdzie ale to prawie jak kot :)

Posted

Vella jeśli masz podrukowane sporo ulotek w kolorze to może mi wyślesz trochę?, albo wyślij na maila wzór to ja sobie podrukuję najwyżej w szarościach ale zawsze coś:oops: .

Posted

Kamkam - mam jeszcze troche ulotek, chetnie wyslę tylko powiedz gdzie. (i powiedz ile, zawsze jeszcze mogę dodrukować).
Pisałam na PW, ale coś forum szwankuje i nie wiem czy doszło, a może to odpowiedź do mnie przepadła.
Do Sagi już wysłałam, 60 do rozwieszenia i 50 do rozłożenia. Będzie miała z tym trochę roboty :cool1:

Przepraszam, że nie piszę, ale znów (nadal?) jestem chora, ja już nie mam sił, z jednego nie wyszłam a teraz znów. Zdychulec.
Ale z Nitką wszystko ok, rośnie i czeka na Dom.

Posted

Vella wysłałam Ci PW. Ilość wg uznania, tylko nie zasyp mnie bardzo:evil_lol: , żeby te moje Starachowice z miejscem wydoliły:diabloti: .
PS. Dużo zdrówka życzę!

Posted

oho, widzę, że Platon to miał prawdziwą sesję, i to nawet nie solową ;)

Kamkam - ulotki dziś wysłałam. Masz 20 do wieszania, i kilka tekturek do wyłożenia. Niestety, nie mogłam dziś dodrukować ich więcej i te "wizytówki" to takie ...niezbyt udane są. :oops:

Ja się rozłożyłam na amen, mama jeszcze bardziej, jedyne co zdrowe i w formie to Nitencja ;)