KasiaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 NITECZKA wracasz do domu!!!!!!!! hurrrrrrrra :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Majaa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 jo_joanna napisał(a):czyli?? czy już się cieszymy?????? Myslę, że tak ! Czy jedzie ktoś z Lublina do Kielc/ Starachowic lub w okolice w najbliższych dniach ? Kasia Może Karol jedzie? Albo Saga ? Quote
KasiaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Karola nie ma w Polsce.......:shake: niestety Quote
wobie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :laola: hip hip hura Nitka nowy Domek ma!!!!! Quote
Vella Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja się jeszcze boję tak za bardzo świętować. Niech ludzie najpierw się o Nitce wszystkiego dowiedzą, zobaczą. Jakoś boję się jeszcze w to uwierzyć. Ale krakać też się boję :P Na razie cieszę się, ze się ruszyło, coś się przełamało. Może na dobre. Zawsze to powód do radości ;) Quote
Hala Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Oj oj..wszystkiego nie czytalam..ale wnioskuję, że Wielkie Uszyska ma domek? :multi: Quote
jo_joanna Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 z euforią zaczekajmy.... Niteczka już tyle czeka, ucieszymy się - tak na całego- po pierwszej ralcji z nowego domu, do którego, mam nadzieję, trafi szybciutko!! Powodzenia Niteczko!! Quote
Majaa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 jo_joanna napisał(a):z euforią zaczekajmy.... Niteczka już tyle czeka, ucieszymy się - tak na całego- po pierwszej ralcji z nowego domu, do którego, mam nadzieję, trafi szybciutko!! Powodzenia Niteczko!! Czekamy więc na rozwój sytuacji ! Quote
Vella Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jo_joanna napisał(a):z euforią zaczekajmy.... Niteczka już tyle czeka, ucieszymy się - tak na całego- po pierwszej ralcji z nowego domu, do którego, mam nadzieję, trafi szybciutko!! Powodzenia Niteczko!! otóż to! No cóż, najwyższy czas by do Nitencji ustawiła się ta kolejka chętnych ;) Pozostaje czekać. Quote
Vella Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 halbina - mam prośbę. Mogłabyś mi "wykrakać" wygraną w Lotto? :evil_lol: Własnie znalazłam w mailu wiadomość od zainteresowanej pani ze Szczecina... Worek się rozsypał? :crazyeye: Spoko, ja wiem, ze to tylko pytania, że nic nie jest pewne, no może ten domek w Starachowicach już prawie-prawie. Ale w ogóle sam fakt, ze po tych ostatnich dniach posuchy dziś, w ciągu jednego dnia, już kolejna wiadomość. Majaa dostała dziś kilka telefonów, ja dziś już trzecie pytanie na gg i mail. Co za odmiana ;) Quote
Asior Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 noo ktoś przewidział, ze tak będzie :) No to nie pozostaje nam nic inego jak sie cieszyć :multi: Quote
KamaG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oj powiało optymizmem, powiało!!! nareszcie!!! Quote
Vella Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Oby to nie był tylko powiew... powiedziała Vella_urodzona_pesymistka ;) Quote
jo_joanna Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 też zwykle jestem ostrożna w przedwczesnej radości, ale Niteczka ma taki urok, ze jak się ktoś zakocha to na amen :-) Czasem lepiej poczekać dłużej a potem się cieszyć, ze pies jest we własciwym domku. Ściskam kciuki za nietoperka :-) :loveu: Quote
Kara. Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dawno mnie tu nie było,a tu takie rzeczy:crazyeye: "Czymam" kciuki:cool3: Quote
Vella Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sympatyczny Pan z Lublina dzisiaj przyszedł poznać Niteczkę. Oczywiście od razu znalazł się pod jej urokiem (bo kto by nie był ;) ), a i Nitka Pana polubiła od razu :) Pożyjemy, zobaczymy. Quote
jotpeg Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 o matko, trzymamy kciuki!!!! Vello, rzadko tu pisze, bo guzik moge pomoc, ale caly czas sledze losy Nitasa-wielgasa!! Quote
andzia69 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi::multi::multi: widzisz Vella - nie wolno się poddawać!!!!:p A jakby ktoś chcial odmianę Nitki w odwrotnej kolorystyce - czyli czarną podpalaną tylko z ciut mniejszymi uszyskami to zapraszam do Kielc po Walentynkę:eviltong: Quote
saga_86 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 vella to z moich ogłoszeń?:multi: :multi: Ale się cieszę Quote
klusek04 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wprost nie do uwierzenia że ten wątek jest tak długi. 57 stron. Przecież Nitusia to najpiękniejszy pies na świecie. Myślę że wersja Pana z Lublina byłaby fajna. Może mama Velli by Nitkę mogła widywać choć przypadkiem. Trzymam kciuki. Quote
Majaa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Hmmmm..... No i mamy problem odwrotny w efekcie działalności ! Jeden domek sprawdzony i drugi potencjalny domek ! Ten pierwszy nogami, rękami i uszyskami przebiera, kiedy Nitka będzie u Nich! Jeśli chodzi o mnie podjęłam decyzję, że pojedzie do nich ! Ale może jesteście innego zdania? A Panu z Lublina może innego psiaka trzeba zaproponować. Moze mniejszego ? Może wlaśnie Walentynka? Quote
Asior Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pokażcie tu zdjęcia walentynki to my ocenimy :] Quote
KamaG Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A wspominał tu na wątku ktoś, chyba Vella Ty nawet o "bliźniakach" Nitki. Co u nich? Może któryś potrzebuje domu? Trzebaby oba te chętne domki zapełnić, nie! Quote
andzia69 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Asior']pokażcie tu zdjęcia walentynki to my ocenimy :] Niestety mam tylko takie zdjecie na razie: Quote
Recommended Posts