Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo_joanna napisał(a):
czyli?? czy już się cieszymy??????

Myslę, że tak !
Czy jedzie ktoś z Lublina do Kielc/ Starachowic lub w okolice w najbliższych dniach ? Kasia Może Karol jedzie? Albo Saga ?

Posted

Ja się jeszcze boję tak za bardzo świętować. Niech ludzie najpierw się o Nitce wszystkiego dowiedzą, zobaczą.
Jakoś boję się jeszcze w to uwierzyć.
Ale krakać też się boję :P

Na razie cieszę się, ze się ruszyło, coś się przełamało. Może na dobre.
Zawsze to powód do radości ;)

Posted

z euforią zaczekajmy.... Niteczka już tyle czeka, ucieszymy się - tak na całego- po pierwszej ralcji z nowego domu, do którego, mam nadzieję, trafi szybciutko!!
Powodzenia Niteczko!!

Posted

jo_joanna napisał(a):
z euforią zaczekajmy.... Niteczka już tyle czeka, ucieszymy się - tak na całego- po pierwszej ralcji z nowego domu, do którego, mam nadzieję, trafi szybciutko!!
Powodzenia Niteczko!!

Czekamy więc na rozwój sytuacji !

Posted

jo_joanna napisał(a):
Powodzenia Niteczko!!

otóż to!

No cóż, najwyższy czas by do Nitencji ustawiła się ta kolejka chętnych ;)

Pozostaje czekać.

Posted

halbina - mam prośbę. Mogłabyś mi "wykrakać" wygraną w Lotto? :evil_lol:

Własnie znalazłam w mailu wiadomość od zainteresowanej pani ze Szczecina...
Worek się rozsypał? :crazyeye:

Spoko, ja wiem, ze to tylko pytania, że nic nie jest pewne, no może ten domek w Starachowicach już prawie-prawie.
Ale w ogóle sam fakt, ze po tych ostatnich dniach posuchy dziś, w ciągu jednego dnia, już kolejna wiadomość. Majaa dostała dziś kilka telefonów, ja dziś już trzecie pytanie na gg i mail.
Co za odmiana ;)

Posted

też zwykle jestem ostrożna w przedwczesnej radości, ale Niteczka ma taki urok, ze jak się ktoś zakocha to na amen :-) Czasem lepiej poczekać dłużej a potem się cieszyć, ze pies jest we własciwym domku. Ściskam kciuki za nietoperka :-) :loveu:

Posted

Sympatyczny Pan z Lublina dzisiaj przyszedł poznać Niteczkę. Oczywiście od razu znalazł się pod jej urokiem (bo kto by nie był ;) ), a i Nitka Pana polubiła od razu :)

Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

:multi::multi::multi: widzisz Vella - nie wolno się poddawać!!!!:p

A jakby ktoś chcial odmianę Nitki w odwrotnej kolorystyce - czyli czarną podpalaną tylko z ciut mniejszymi uszyskami to zapraszam do Kielc po Walentynkę:eviltong:

Posted

Wprost nie do uwierzenia że ten wątek jest tak długi. 57 stron. Przecież Nitusia to najpiękniejszy pies na świecie. Myślę że wersja Pana z Lublina byłaby fajna. Może mama Velli by Nitkę mogła widywać choć przypadkiem.
Trzymam kciuki.

Posted

Hmmmm..... No i mamy problem odwrotny w efekcie działalności ! Jeden domek sprawdzony i drugi potencjalny domek !
Ten pierwszy nogami, rękami i uszyskami przebiera, kiedy Nitka będzie u Nich!
Jeśli chodzi o mnie podjęłam decyzję, że pojedzie do nich ! Ale może jesteście innego zdania? A Panu z Lublina może innego psiaka trzeba zaproponować. Moze mniejszego ? Może wlaśnie Walentynka?

Posted

A wspominał tu na wątku ktoś, chyba Vella Ty nawet o "bliźniakach" Nitki. Co u nich? Może któryś potrzebuje domu? Trzebaby oba te chętne domki zapełnić, nie!