Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To gdzie ten pan nowy się podziewa?
Co w tym Lublinie jest tak ciężko znaleźć dobrego człowieka jak i w Starachowicach?
Studiowałam tam i wydawało mi się że tam fajni ludzie też mieszkają.

Posted

klusek, ja nie wiem :( Z Lublina wybyłam i nigdy tam nie wrócę.
Zresztą domu dla psa nigdy tam nie szukałam, bo i po co?

Może to nasza wina, za mało reklamy Nitki, za mało starań? może inne osoby opiekujące się psami na DT same znajdują im domy, ale wiadomo, że mama tego nie załatwi :(
Może to ten pies jest jakiś wybrakowany? Ja już nie rozumiem, dla mnie jest prześliczny, normalnie prawie ideał psiej urody, ale może ja mam taki gust nietypowy, a ludziom pies się nie podoba? Bo maść nie taka, bo pysk albo figura :( Uszy za duże? Może dlatego, ze suka? Albo to, że nie wytresowana? Nikt ją łap podawać nie uczy, nawet ładnego chodzenia przy nodze...
A może po prostu nie dość biedna i sytuacja nie taka rozpaczliwa? Nie jest już zagłodzona, wychudzona, ani nawet nie chora. Nikomu serce nie zadrży...
Nikt nie pokocha psa dopóki ten nie wyląduje w schronisku albo przywiązany sznurkiem do ogrodzenia? Psy skatowane i poranione tak szybko znajdują dom i kochającego człowieka... :(

Posted

Weekend bez netu:-o , przeżyłam... porozwieszałam większość ogłoszeń, z niektórych pourywane karteczki z telefonem... mam nadzieję, że coś ruszy...

Posted

Vella napisał(a):
klusek, ja nie wiem :( Z Lublina wybyłam i nigdy tam nie wrócę.
Zresztą domu dla psa nigdy tam nie szukałam, bo i po co?

Może to nasza wina, za mało reklamy Nitki, za mało starań? może inne osoby opiekujące się psami na DT same znajdują im domy, ale wiadomo, że mama tego nie załatwi :(
Może to ten pies jest jakiś wybrakowany? Ja już nie rozumiem, dla mnie jest prześliczny, normalnie prawie ideał psiej urody, ale może ja mam taki gust nietypowy, a ludziom pies się nie podoba? Bo maść nie taka, bo pysk albo figura :( Uszy za duże? Może dlatego, ze suka? Albo to, że nie wytresowana? Nikt ją łap podawać nie uczy, nawet ładnego chodzenia przy nodze...
A może po prostu nie dość biedna i sytuacja nie taka rozpaczliwa? Nie jest już zagłodzona, wychudzona, ani nawet nie chora. Nikomu serce nie zadrży...
Nikt nie pokocha psa dopóki ten nie wyląduje w schronisku albo przywiązany sznurkiem do ogrodzenia? Psy skatowane i poranione tak szybko znajdują dom i kochającego człowieka... :(

Proszę nie załamuj się bo się porycze. Ona jest piękna. Nic jej nie brakuje. Znajdzie dom.

Posted

w górę Nitka na dobry początek, objechałam wczoraj porozwieszane ogłoszenia i ludzie poobrywali częściowo telefony, może ktoś normalny, mam nadzieję. Jeśli odezwie się ktoś ze Starachowic lub okolicy, i przejdzie pozytywnie przez zestaw pytań oraz kontroli, to ja chętnie posłużę za szofera Nitencji...

Posted

u mnie w słuchawce cisza,
na gg cisza,
w skrzynce maila cisza... - no, dwa dni temu miałam jedno pytanie o wielkość psa i prośbę o zdjęcia. Odpisałam i cisza. Chyba się Nitka nie spodobała... :(

Posted

Vella napisał(a):
u mnie w słuchawce cisza,
na gg cisza,
w skrzynce maila cisza... - no, dwa dni temu miałam jedno pytanie o wielkość psa i prośbę o zdjęcia. Odpisałam i cisza. Chyba się Nitka nie spodobała... :(

U mnie też cisza kompletna :placz: :placz: :placz:
Ręce opadają
Ale Vella adopcje ogólnie stoją, niestety :placz:

Posted

halbina no myślę, kolejka powinna się ustawiać. Czy ci ludzie nie widzą jaki to świetny pies?
Może więc coś się ruszy, dziś rozmawiał ze mną sympatyczny pan z allegro. Z Lublina.

Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

Vella napisał(a):
halbina no myślę, kolejka powinna się ustawiać. Czy ci ludzie nie widzą jaki to świetny pies?
Może więc coś się ruszy, dziś rozmawiał ze mną sympatyczny pan z allegro. Z Lublina.

Pożyjemy, zobaczymy.

Pożyliśmy i zobaczyliśmy
OZNAJMIAM WIĘC ŻE NITKA MA SUPER DOMEK !!!!! PARADOKSALNIE W STARACHOWICACH !
BYŁAM I WIDZIAŁAM! (pojechałam natychmiast, jak tylko zadzwonili dzisiaj) ROZMAWIAŁAM Z LUDŹMI!
ZAKOCHALI SIĘ W ZDJĘCIU Z OGŁOSZENIA!
Co więcej ludzie mają doświadczenie z psem po nosowce, ktory 16 lat u Nich przeżył, a miał objawy ponosówkowe!
Vella przepraszam, że nie dzwoniłam do Ciebie, ale tel do Ciebie mam w pracy!!