Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vella napisał(a):
oho, widzę, że Platon to miał prawdziwą sesję, i to nawet nie solową ;)

Kamkam - ulotki dziś wysłałam. Masz 20 do wieszania, i kilka tekturek do wyłożenia. Niestety, nie mogłam dziś dodrukować ich więcej i te "wizytówki" to takie ...niezbyt udane są. :oops:

Ja się rozłożyłam na amen, mama jeszcze bardziej, jedyne co zdrowe i w formie to Nitencja ;)

Akcja widzę na całego ! Kamkam wielkie dzięki za odciążenie mnie trochę z tą sprawą :loveu:
Ale nie wiem, kto w tym mieszał palce swe ;) Starachowice są obwieszone plakatami Niteczki ! Co prawda czarno-białe, ale są I sa we wszystkich sklepach zoologicznych , u wetów ! Ktosiu jesteś super :loveu:
Swoją drogą bardzo udane !
Niestety tel. 660440525 milczy :placz: dalej !

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sa we wszystkich sklepach zoologicznych , u wetów

No we wszystkich to nie, ale pracuję nad tym, tylko najpierw rozłożyło się auto, potem dzieciak, tera jo:evil_lol:,

Posted

Vella nie ma co dziękować, trzeba kciuki trzymać, żeby to efekt pożądany w postaci DUŻEGO LUDZKIEGO SERDUCHA i domku dla Nitki przyniosło!!!
PS. a jo to raczej z tych mniejszych tylko ostatnio mi w szerz przybywa:evil_lol:,

Posted

Kamkam napisał(a):
Vella nie ma co dziękować, trzeba kciuki trzymać, żeby to efekt pożądany w postaci DUŻEGO LUDZKIEGO SERDUCHA i domku dla Nitki przyniosło!!!
PS. a jo to raczej z tych mniejszych tylko ostatnio mi w szerz przybywa:evil_lol:,

Czekamy Czekamy !
Telefon milczy :placz: Na mailu tylko jedno zapytanie o kota dzisiaj :placz:
Adopcje stoją ! A psów przybywa Dzisiaj dwa znów ! W sumie teraz 45 pod opieką mamy :placz:

Posted

ojej, a przecież do Ciebie Sago wysłałam wcześniej, i to oddałam kopertę w okienku a nie wrzucając do skrzynki jak do Kamy. Mam nadzieję, ze ta durna poczta (nie cierpię naszej poczty od czasu strajku, strasznie mi podpadli) nie zgubiła przesyłki bo mi drukarkę zabrali i znów nie mogę drukować :(
Może już doszło i odbierzesz jak wrócisz :(

Zdjęć nowych nie ma, mama nie ma siły. Ale z Nitką wszystko ok, wygląda świetnie, zdrowa i rozbrykana.

Domku, gdzie jesteś? :(

Posted

Sago, może dobrze będzie tak jak jest na allegro?
http://allegro.pl/item167681412__cudowna_niteczka_szuka_swojego_miejsca_na_ziemi.html

Oczywiście pomijając ten początek o psie ze schroniska i aukcji charytatywnej ;)

albo tak (ten sam szablon właściwie)

Chudziutki jak niteczka szczeniak został przywiązany do płotu i pozostawiony na pastwę losu. Opatrzność jednak czuwała nad chorym
pieskiem. Nitka została znaleziona przez dobrych ludzi, a następnie oddana do domu tymczasowego, gdzie została wyleczona i odkarmiona.
Wyrasta na pięknego psa, ale czy nadal szczęście będzie jej sprzyjać?
Sunia pilnie potrzebuje domu i Opiekuna, który zechce poświęcić czas energicznemu i skoremu do zabaw szczeniakowi.

Suczka reaguje na imię Nika. Wiek 4-5 miesięcy. Maść płowa, z czarnym pyszczkiem. Zgrabna sylwetka, długie nogi, charakterystyczne wielkie uszy (piękne!). Wzrost obecnie do kolan (na wysokości grzbietu 45 cm), ale jeszcze urośnie (może z 15 cm).
Jest odrobaczona, ma Książeczkę Zdrowia.

Zero agresji, sunia jest bardzo przyjacielsko nastawiona do ludzi, dorosłych i dzieci, oraz do innych zwierząt, psów, kotów, nawet gryzoni. Nitka jest czujna i wesoła, bardzo żywiołowa, wszystkich zaprasza do zabawy. Lubi biegać z gumową zabawką. Bystra, w wieku który gwarantuje, że przyswoi sobie wszystko czego zechce nauczyć ją Opiekun.

Obecnie znajduje się w domu tymczasowym w Lublinie, możliwy dowóz do Warszawy lub Siedlec; inne miasta z pomocą wolontariuszy.

Galeria zdjęć: http://vella.fotosik.pl/albumy/102558.html

Kontakt: tel. 660440525, e-mail: velladonna[at]gmail.com, GG: 1943280