Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

auraa napisał(a):
sama sobie popiszę. Lubisia chyba troszkę się przeziębiła. Bo charczy jakby z zatok. Tylko rano ale dziś tylko siusiu i do domu. Nikt nie dzwoni!

U, niedobrze. Dzisiaj też tak charczy?

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś nie słyszałam!W ogóle ją rozpuscilismy. Biega, skacze, liże,gryzie palce nie pozwala się rano ubrać. Dziś bezczelnie ściągnęła mi kapcia z nogi i uciekła, zeby sobie zrobić z niego podwieczorek! Niewychowana pannica!;)

Posted

Mój mąż mówi, ze Lubisia to takie małe dziecko. Potrzebuje czułości, zabawy i zainteresowania. Pobroić tezlubi. Kiedy wracamy do domu ona najgłośniej krzyczy za drzwiami i najmocniej upomina sie o głaskANIE.

Posted

auraa napisał(a):
Mój mąż mówi, ze Lubisia to takie małe dziecko. Potrzebuje czułości, zabawy i zainteresowania. Pobroić tezlubi. Kiedy wracamy do domu ona najgłośniej krzyczy za drzwiami i najmocniej upomina sie o głaskANIE.

Musi nadrobić stracony czas:) Trafiła do raju więc korzysta ile może ;)

Posted

auraa napisał(a):
Zaczynam uczyć ją ogłady. Była taka biedna, że ją rozpusciliśmy. Teraz cały czas zaczepia do zabawy

Myśmy naszego Reksa tak rozpuścili ( bo biedny, bo po przejściach), że teraz jest największym złodziejem w okolicy ;)

Posted

auraa napisał(a):
Pewnie że sliczna. Tylko dlaczego kocie kupy wyjada z kuwety!!!!!!!!!!!!!!!!!

Psy tak lubią :P Moje swego czasu, tj. gdy były u mnie koty dawno temu, też tak robiły :mad:

Posted

Auraa, pewnei trzeba ogłoszenia wznowić. Ziutka, która robi moim tymczasowiczom, wznawia prawie co tydzień, żeby na "wierzchu" były w internecie.

Posted

auraa napisał(a):
Pewnie że sliczna. Tylko dlaczego kocie kupy wyjada z kuwety!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie pojmuję, dlaczego - kocie kupy to jakiś psi rarytas.... niestety :(
u mnie psiaków tyle, że po prostu zrobiłam plotek wokół kuwety - kot przeskoczy, one nie ;)
a mojej Brunie ( jadała wszystkie napotkane kupy!) pomogły takie tabletki RumenTabs ( wetka poradziła - super skuteczne)

Posted

auraa napisał(a):
MTD odnawia ogłoszenia.

potwierdzam, odnawiam nałogowo i namiętnie razem z setką moich psiurków, ale one nie na wawę, nie robię konkurencji lubisi ;)

Posted

MTD napisał(a):
potwierdzam, odnawiam nałogowo i namiętnie razem z setką moich psiurków, ale one nie na wawę, nie robię konkurencji lubisi ;)

Ciocia MTD ma jakiś worek z ogłoszeniami, czy co? ;) :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ciocia MTD ma jakiś worek z ogłoszeniami, czy co? ;) :)

4 konta na gumtree, 4 na tablicy, po jednym na morusku, cafe, olx i jeszcze kilku portalach:D

Posted

MTD napisał(a):
i tak dzwonią prawie same bałwany, wczoraj koleżanka rozmawiała z panią, której 'pies padł ze starości w wieku 4 lat' ...

Niemożliwe :crazyeye: Może 14lat? :roll: