Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos, pierwszy raz tak wsiąkłam. Mój mąż też. Zawsze rozstania są trudne ale Lubisia jest jedyna w swoim rodzaju, choć to taki mały diabełek.

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lubisia szaleje. Właśnie scięła się z Atosikiem ale z niego tez jest niezły łobuz. Nie ustąpi, startuje nawet do labradora Kenza.

Posted

U mnie tez. Trzy psy i cisza!Najwięcej telefonów miałam w sprawie Diny. W sprawie Lubisi ostatni w listopadzie, mimo, ze MTD stale je podnosiła. Kropcia chyba w ogóle nie ma szans. O zdrowe psy nikt nie pyta a o kalekę? Chyba tylko cud!

Posted

[quote name='auraa']Gdzie są wszystkie cioteczki ? :shake:
Tylko ciocia malagos nas odwiedza:lol:[/QUOTE]
Ja cały czas jestem, tylko co tu pisać ? Telefony nie dzwonia :( dupa jest noo :placz:

Posted

ja też podglądam, ale co tu pisać, każda z nas wypatruje domku i nasłuchuje czy nie dzwoni telefon przypadkiem..
Trzymamy za siebie kciuki nawzajem, podczytujemy wątki, nie wiadomo jak pomóc :(

Posted

Lubisia czubisia! W czoraj nie wiedziała, czy się do mnie łasic czy odganiac Freda. I tak latała ode mnie do niego..

Posted

[quote name='auraa']Lubisia czubisia! W czoraj nie wiedziała, czy się do mnie łasic czy odganiac Freda. I tak latała ode mnie do niego..[/QUOTE]

Zazdrośnica jedna :)

Posted

Bardzo szybko przemieszczający się dosyć głosny pulpetos! :lol:
Telefonów zero! Lubisia szaleje, z przyjsciem wiosny wstąpiła w nią podwójna energia. Cały czas zaczepia moje psy do zabawy. Trąca je dość energicznie nosem i mruczy. Fredzio nie ma zdrowia a Atos po takim potrąceniu toczy się niczym kulka. On cały jest jak jej łepek. Jedynie Kenzo dorównuje jej w zabawie. Z trawy juz nic nie zostało a psy usiłują dokopać się na drugą półkulę! Ratunku!!!
A tak w ogóle to super sunia! Jest bardzo kochana. Ma w sobie to coś:loveu:

Posted

auraa napisał(a):
Bardzo szybko przemieszczający się dosyć głosny pulpetos! :lol:
Telefonów zero! Lubisia szaleje, z przyjsciem wiosny wstąpiła w nią podwójna energia. Cały czas zaczepia moje psy do zabawy. Trąca je dość energicznie nosem i mruczy. Fredzio nie ma zdrowia a Atos po takim potrąceniu toczy się niczym kulka. On cały jest jak jej łepek. Jedynie Kenzo dorównuje jej w zabawie. Z trawy juz nic nie zostało a psy usiłują dokopać się na drugą półkulę! Ratunku!!!
A tak w ogóle to super sunia! Jest bardzo kochana. Ma w sobie to coś:loveu:

Już niedługo będziesz miała własny skrót do Australii, wprost z własnego ogródka ;)

Posted

Kiedyś na wątku mojej jamnisi, jak pisałam, ze pół sadu i ogrodu przekopane, zwłaszcza przy miejscu na ognisko, dziewczyny zasugerowały, ze to super-mogę kartofle sadzić, będzie bliżej by je upiec :)