auraa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 malagos, pierwszy raz tak wsiąkłam. Mój mąż też. Zawsze rozstania są trudne ale Lubisia jest jedyna w swoim rodzaju, choć to taki mały diabełek. Quote
auraa Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Lubisia szaleje. Właśnie scięła się z Atosikiem ale z niego tez jest niezły łobuz. Nie ustąpi, startuje nawet do labradora Kenza. Quote
malagos Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Moja tymczasowiczka coraz bardziej goni moje koty - za dobrze tym małpom u nas......... Quote
malagos Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 u nas cisz zupelna z ogłoszęn, a u Ciebie? Quote
auraa Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 U mnie tez. Trzy psy i cisza!Najwięcej telefonów miałam w sprawie Diny. W sprawie Lubisi ostatni w listopadzie, mimo, ze MTD stale je podnosiła. Kropcia chyba w ogóle nie ma szans. O zdrowe psy nikt nie pyta a o kalekę? Chyba tylko cud! Quote
malagos Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Cholera, musimy czekać, nie ma wyjścia.... Quote
auraa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Gdzie są wszystkie cioteczki ? :shake: Tylko ciocia malagos nas odwiedza:lol: Quote
Ziutka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='auraa']Gdzie są wszystkie cioteczki ? :shake: Tylko ciocia malagos nas odwiedza:lol:[/QUOTE] Ja cały czas jestem, tylko co tu pisać ? Telefony nie dzwonia :( dupa jest noo :placz: Quote
MTD Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ja też podglądam, ale co tu pisać, każda z nas wypatruje domku i nasłuchuje czy nie dzwoni telefon przypadkiem.. Trzymamy za siebie kciuki nawzajem, podczytujemy wątki, nie wiadomo jak pomóc :( Quote
auraa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Lubisia czubisia! W czoraj nie wiedziała, czy się do mnie łasic czy odganiac Freda. I tak latała ode mnie do niego.. Quote
Gosiapk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='auraa']Lubisia czubisia! W czoraj nie wiedziała, czy się do mnie łasic czy odganiac Freda. I tak latała ode mnie do niego..[/QUOTE] Zazdrośnica jedna :) Quote
auraa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 mam kłopoty z internetem. Wczoraj przyszła kolezanka i stwierdziła, ze z Lubisi zrobił się grubas! Quote
Gosiapk Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 auraa napisał(a):mam kłopoty z internetem. Wczoraj przyszła kolezanka i stwierdziła, ze z Lubisi zrobił się grubas! los pulpetos? :cool3: Quote
auraa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Bardzo szybko przemieszczający się dosyć głosny pulpetos! :lol: Telefonów zero! Lubisia szaleje, z przyjsciem wiosny wstąpiła w nią podwójna energia. Cały czas zaczepia moje psy do zabawy. Trąca je dość energicznie nosem i mruczy. Fredzio nie ma zdrowia a Atos po takim potrąceniu toczy się niczym kulka. On cały jest jak jej łepek. Jedynie Kenzo dorównuje jej w zabawie. Z trawy juz nic nie zostało a psy usiłują dokopać się na drugą półkulę! Ratunku!!! A tak w ogóle to super sunia! Jest bardzo kochana. Ma w sobie to coś:loveu: Quote
Gosiapk Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 auraa napisał(a):Bardzo szybko przemieszczający się dosyć głosny pulpetos! :lol: Telefonów zero! Lubisia szaleje, z przyjsciem wiosny wstąpiła w nią podwójna energia. Cały czas zaczepia moje psy do zabawy. Trąca je dość energicznie nosem i mruczy. Fredzio nie ma zdrowia a Atos po takim potrąceniu toczy się niczym kulka. On cały jest jak jej łepek. Jedynie Kenzo dorównuje jej w zabawie. Z trawy juz nic nie zostało a psy usiłują dokopać się na drugą półkulę! Ratunku!!! A tak w ogóle to super sunia! Jest bardzo kochana. Ma w sobie to coś:loveu: Już niedługo będziesz miała własny skrót do Australii, wprost z własnego ogródka ;) Quote
malagos Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Kiedyś na wątku mojej jamnisi, jak pisałam, ze pół sadu i ogrodu przekopane, zwłaszcza przy miejscu na ognisko, dziewczyny zasugerowały, ze to super-mogę kartofle sadzić, będzie bliżej by je upiec :) Quote
MTD Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 bosz jaki miałam parszywy dzień, dobrze, że tu radosny czas wykopków :P Quote
Gosiapk Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 MTD napisał(a):bosz jaki miałam parszywy dzień, dobrze, że tu radosny czas wykopków :P U mnie też dzisiaj nienajlepiej :/ Quote
Recommended Posts