Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

internet mam gościnnie..............
Ja mam malutką działkę i trawę oglądam u sąsiadów. Wiosną w ubiegłym roku kupiłam berberysy, nie mam po nich śladu. Za to po błocie biegają 4 psy!

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nawet tragedia, zima ludzi zabroziła czy co?

Może słońce dzisiejsze odmroziło :)
Lubisia lubi słoneczko? Opalała się dziś? :D

Posted

Wstyd się przyznać ale nie wiem. Byłam dziś na wsi. Mam olbrzymi problem z kuzynem, który wykończy psychicznie mnie , moją siostrę i całą rodzinę a fizycznie trzy kotki. On nie nienawidzi ludzi i zwierząt. Koleżance, która całą zimę je dokarmiała, zabronił zostawiac karmę na terenie swojej posesji. Boję się, ze je pozabija. Kotki mają po kilka lat i dopóki nie umarł ostatni z normalnych braci, były w domu. Teraz przemykają po podwórzu. Jestem strasznie zdenerwowana. Nigdy w zyciu z nikim tak sie nie awanturowałam jak z nim.

Posted

auraa napisał(a):
One nie są dzikie tylko wystraszone ale przyzwyczajone do wolności, jak to na wsi.

W KA koty mają dużo wolności, ogromna woliera do której sobie wychodzą kiedy chcą :)

Posted

Auraa, jak Lubisia do dzieci? Takiego 6-latka? Ile ona ma lat, więcej niz 2?
Daj mi, jak możesz, nr tel. na pw do Ciebie. Ma jutro do mnie oddzwonić kobietka z Warszawy w sprawie Nocki - może Twoją polecę?

Posted

Nocka dziś pojechała do domu na Mokotowie.
Ale miałam miłe zapytanie mejlowe o Noculkę, poleciłam właśnie Lubisię i podałam, Auraa, numer tel. do Ciebie.

Posted

Cisza, nikt nie zadzwonił. Nawet nie wiem co mam pisać. Lubisia jest bardzo kochana.Bardzo potrzebuje człowieka i akceptacji. Kiedy wracam do domu, witają mnie trzy szalejące z radości psy. Rozpychają sie jeden przez drugiego, który bedzie pierwszy i najblizej. Potem biegną na podwórko. Pierwszy wraca Atosik. On lubi ciepełko i teraz jeszcze jest dla niego za zimno. Potem przybiega Lubisia ale tylko po to, żeby ją znowu przytulic i pogłaskać. Po kolejnej porcji głasków, znów biegnie na podbój podwórka. Ostatni wraca Fredzio ale to dobrze, bo przy jego kręgosłupie ruch jest bardzo wskazany. I tak sobie żyjemy................