MTD Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Niemożliwe :crazyeye: Może 14lat? :roll: też się zdziwiłam, choć dziwi mnie już coraz mniej. koleżanka określiła panią mianem wariatki i więcej z nią nie rozmawiała. Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 MTD napisał(a):też się zdziwiłam, choć dziwi mnie już coraz mniej. koleżanka określiła panią mianem wariatki i więcej z nią nie rozmawiała. Chyba żeczywiście osoba z problemami :stupid: Quote
auraa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ja może nie jestem wariatką ale czuje się stara. Nie mam sily być ciągle kreatywna, ciągle coś wymyślać, pisać . Dopiero niedawno wróciłam z pracy i mam dość. Najwięcej entuzjazmu w domu wykazuje Lubisia. Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 auraa napisał(a):Ja może nie jestem wariatką ale czuje się stara. Nie mam sily być ciągle kreatywna, ciągle coś wymyślać, pisać . Dopiero niedawno wróciłam z pracy i mam dość. Najwięcej entuzjazmu w domu wykazuje Lubisia. Jesteś zmęczona. Odpocznij. Pogłaszcz Lubisię, to pomoże Cię się odprężyć :) Quote
malagos Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Może dziś będzie lepszy dzień?.......... a jak z Allegro, mozna te nasze tymczaski ogłaszać? Czy usuwają te ogłoszenia? Quote
auraa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Dzień dobry! Dziś mam bal, ja chcę na emeryturę!!!!!!!!!!! Quote
MTD Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ooo co to za bal? :D też bym chciała emeryturę, ale póki co nawet na waciki bym z niej nie miała :p Quote
auraa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 będę tańczyć " Smerfne hity" albo "Zuzia lalka nieduża" Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 auraa napisał(a):będę tańczyć " Smerfne hity" albo "Zuzia lalka nieduża" Pani przedszkolanka? Czy może animatorka balów karnawałowych dla dzieci? :cool3: Quote
MTD Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Pani przedszkolanka? Czy może animatorka balów karnawałowych dla dzieci? :cool3: albo... mama ?:D Quote
auraa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Nauczycielka w przedszkolu.............. Quote
malagos Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 I jak się udał bal? To bal przebierańców? Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Auraa tak się wybawiła, że biedaczka padła i nawet na dogo nie dała rady dzisiaj wejść ;) Miłych snów Auruś. Quote
auraa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Bal się udał. Pijaństwa ani rozróby zadnej nie było;) Ja mam dzieci, które idą do szkoły, więc z nimi nie ma problemów. Najgorzej z maluchami ale ogólnie było dobrze. Po całej imprezie padłam. Ja się już nie nadaje. Nikt, kto nie pracuje z dziecmi nie zdaje sobie sprawy jakie to jest męczące. Oczy trzeba miec naokoło głowy, odpowiadać na 25 pytan jednocześnie. Byc sprawiedliwą. Jedno ma zjadać wszystko, drugiego absolutnie nie zmuszać. Jedna ma miec na sobie dwa swetry, trzy pary spodni a drugie w samych skarpetkach i trzeba sprawdzać, czy się nie spociło. Papierologii stosowanej jest na kg. Ale i tak lubię tę pracę.:lol: Quote
malagos Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Podziwiam, bo lubię pracę z dziećmi, ale starszymi:) dobrze mi się gada z nastolatkami, nie mówiąc o tych po pięćdziesiątce :) Quote
Kerian Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='auraa']Dzień dobry! Dziś mam bal, ja chcę na emeryturę!!!!!!!!!!! Mój siostrzeniec miał ostatnio bal pt. "Karaibska przygoda", ale zachorował i nie mógł na nim być :( auraa, wybacz moją nieobecność. Co byś powiedziała, gdybym przywiozła troszkę karmy? Quote
auraa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 malagos napisał(a):Podziwiam, bo lubię pracę z dziećmi, ale starszymi:) dobrze mi się gada z nastolatkami, nie mówiąc o tych po pięćdziesiątce :) Dlatego dobrze się mam rozmawia;) Kerian, będziesz mile widziana z karmą czy bez :lol: Quote
Gosiapk Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 auraa napisał(a):Bal się udał. Pijaństwa ani rozróby zadnej nie było;) (...)) I to niby była dobra impreza? :eviltong::evil_lol: malagos napisał(a):Podziwiam, bo lubię pracę z dziećmi, ale starszymi:) dobrze mi się gada z nastolatkami, nie mówiąc o tych po pięćdziesiątce :) Dojrzałe nastolatki mają zdecydowanie więcej ciekawych rzeczy do powiedzenia :) Quote
auraa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki. W końcu lutego, jubileusz 30-lecia naszego przedszkola. Jestem odpowiedzialna za część artystyczną. Wymieniac dalej? Jeszcze trochę tego jest. Quote
Gosiapk Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='auraa']żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki. W końcu lutego, jubileusz 30-lecia naszego przedszkola. Jestem odpowiedzialna za część artystyczną. Wymieniac dalej? Jeszcze trochę tego jest. Ale ciocia auraa to rozrywkowa kobieta! Co drugi dzień impreza ;) Quote
auraa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 I to nawet udana. Słodkości mam dosyć na najbliższe dwa tygodnie. Poproszę śledzia! Quote
MTD Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='auraa']I to nawet udana. Słodkości mam dosyć na najbliższe dwa tygodnie. Poproszę śledzia! mam zapiekanego, wymienie za kawałek szarlotki :D Quote
Osa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='malagos']Może dziś będzie lepszy dzień?.......... a jak z Allegro, mozna te nasze tymczaski ogłaszać? Czy usuwają te ogłoszenia? Lubisia na razie jeszcze "leci" MŁODA SUCZKA LUBISIA BARDZO PROSI O DOM - Wa-wa Quote
malagos Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='auraa']żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki. W końcu lutego, jubileusz 30-lecia naszego przedszkola. Jestem odpowiedzialna za część artystyczną. Wymieniac dalej? Jeszcze trochę tego jest. Zaproś nas, z dogomanii, każda coś umie: zaśpiewamy, zatańczymy, zszokujemy przybyłych :) Quote
Recommended Posts