Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Niemożliwe :crazyeye: Może 14lat? :roll:
też się zdziwiłam, choć dziwi mnie już coraz mniej. koleżanka określiła panią mianem wariatki i więcej z nią nie rozmawiała.

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MTD napisał(a):
też się zdziwiłam, choć dziwi mnie już coraz mniej. koleżanka określiła panią mianem wariatki i więcej z nią nie rozmawiała.

Chyba żeczywiście osoba z problemami :stupid:

Posted

Ja może nie jestem wariatką ale czuje się stara. Nie mam sily być ciągle kreatywna, ciągle coś wymyślać, pisać . Dopiero niedawno wróciłam z pracy i mam dość. Najwięcej entuzjazmu w domu wykazuje Lubisia.

Posted

auraa napisał(a):
Ja może nie jestem wariatką ale czuje się stara. Nie mam sily być ciągle kreatywna, ciągle coś wymyślać, pisać . Dopiero niedawno wróciłam z pracy i mam dość. Najwięcej entuzjazmu w domu wykazuje Lubisia.

Jesteś zmęczona. Odpocznij. Pogłaszcz Lubisię, to pomoże Cię się odprężyć :)

Posted

Bal się udał. Pijaństwa ani rozróby zadnej nie było;)
Ja mam dzieci, które idą do szkoły, więc z nimi nie ma problemów. Najgorzej z maluchami ale ogólnie było dobrze. Po całej imprezie padłam. Ja się już nie nadaje. Nikt, kto nie pracuje z dziecmi nie zdaje sobie sprawy jakie to jest męczące. Oczy trzeba miec naokoło głowy, odpowiadać na 25 pytan jednocześnie. Byc sprawiedliwą. Jedno ma zjadać wszystko, drugiego absolutnie nie zmuszać. Jedna ma miec na sobie dwa swetry, trzy pary spodni a drugie w samych skarpetkach i trzeba sprawdzać, czy się nie spociło.
Papierologii stosowanej jest na kg.
Ale i tak lubię tę pracę.:lol:

Posted

[quote name='auraa']Dzień dobry! Dziś mam bal, ja chcę na emeryturę!!!!!!!!!!!

Mój siostrzeniec miał ostatnio bal pt. "Karaibska przygoda", ale zachorował i nie mógł na nim być :(
auraa, wybacz moją nieobecność. Co byś powiedziała, gdybym przywiozła troszkę karmy?

Posted

malagos napisał(a):
Podziwiam, bo lubię pracę z dziećmi, ale starszymi:) dobrze mi się gada z nastolatkami, nie mówiąc o tych po pięćdziesiątce :)

Dlatego dobrze się mam rozmawia;)
Kerian, będziesz mile widziana z karmą czy bez :lol:

Posted

auraa napisał(a):
Bal się udał. Pijaństwa ani rozróby zadnej nie było;) (...))

I to niby była dobra impreza? :eviltong::evil_lol:

malagos napisał(a):
Podziwiam, bo lubię pracę z dziećmi, ale starszymi:) dobrze mi się gada z nastolatkami, nie mówiąc o tych po pięćdziesiątce :)

Dojrzałe nastolatki mają zdecydowanie więcej ciekawych rzeczy do powiedzenia :)

Posted

żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki.
W końcu lutego, jubileusz 30-lecia naszego przedszkola. Jestem odpowiedzialna za część artystyczną.
Wymieniac dalej? Jeszcze trochę tego jest.

Posted

[quote name='auraa']żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki.
W końcu lutego, jubileusz 30-lecia naszego przedszkola. Jestem odpowiedzialna za część artystyczną.

Ale ciocia auraa to rozrywkowa kobieta! Co drugi dzień impreza ;)

Posted

[quote name='auraa']I to nawet udana. Słodkości mam dosyć na najbliższe dwa tygodnie. Poproszę śledzia! mam zapiekanego, wymienie za kawałek szarlotki :D

Posted

[quote name='auraa']żeby mi się nie nudziło dziś mam przełożony z powodu ferii Dzień Babci i Dziadka. Trzymajcie kciuki.
Zaproś nas, z dogomanii, każda coś umie: zaśpiewamy, zatańczymy, zszokujemy przybyłych :)