auraa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 No na pewno, choć nie do końca. Na 25lecie występowali rodzice dzieci, byli absolwenci przedszkola. Było całkiem fajnie! W tym roku będzie młodzież. Lubisia jest już u mnie piąty miesiąc........... Quote
auraa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 No, niestety. Przyszła 29 wrzesnia. To naprawdę wspaniała sunia. Od listopada zadnego telefonu........... Quote
auraa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 MTD, jak Twój maluszek? Śliczne maleństwo. Już w domu? Quote
MTD Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ta? http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-W-czym-problem-Dlaczego-nie-moze-znalezc-domu-W0QQAdIdZ353489604 nie :( miała dt przez chwile, 3 dni temu wróciła do schroniska, nikt nawet o nią nie zadzwonił... Quote
auraa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Tak, to maleństwo. Dlaczego nie mogę jej pomóc:-(? Myślałam ze jest u Ciebie na tymczasie. Quote
MTD Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nie mogę jej zabrać, mam w kawalerce dwa młode, bardzo energiczne zwierzaki, z którymi ledwo daję radę :( Quote
auraa Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Biedactwo. Moze założ jej watek. Takie maluchy znajdują tymczasy. U mnie w domu 3psy i 3koty. Na podwórku 1 pies. Syn, który nienawidzi zwierząt. Psy i koty nie wchodzą do jego pokoju a każdy tymczas to awantura ale mam to gdzieś, choć staram się nie przesadzac. Quote
MTD Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 założyłam, mam nadzieję, że to pomoże: http://www.dogomania.pl/threads/222966-BAJKA-male%C5%84ka-2-5-miesi%C4%99czna-kruszynka-w-schronisku-w-Busku-!-Szukamy-DT!!?p=18616411#post18616411 Quote
Gosiapk Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 auraa napisał(a):Biedactwo. Moze założ jej watek. Takie maluchy znajdują tymczasy. U mnie w domu 3psy i 3koty. Na podwórku 1 pies. Syn, który nienawidzi zwierząt. Psy i koty nie wchodzą do jego pokoju a każdy tymczas to awantura ale mam to gdzieś, choć staram się nie przesadzac. O kurcze, kiepska sprawa z tą niechęcią syna. Móże jest zazdrosny o uwagę, którą im poświęcasz? Albo bunt nastolatka. :roll: Quote
auraa Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 On już jest bardzo dojrzałym nastolatkiem. W tym roku kończy 29 lat. Tak było od wczesnego dzieciństwa, nie znosił pluszaków. Brzydził się ich.Tylko plastik, guma i drewno. Gdyby któremuś z naszych psów lub kotów działo się coś złego stanął by w ich obronie. Zresztą tak już się zdarzało. Koty bardziej lubi. Ale ogólnie katastrofa! Gdyby nie był podobny do mnie, to bym powiedziała,że go podmienili w szpitalu;) Quote
Gosiapk Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 auraa napisał(a):On już jest bardzo dojrzałym nastolatkiem. W tym roku kończy 29 lat. Tak było od wczesnego dzieciństwa, nie znosił pluszaków. Brzydził się ich.Tylko plastik, guma i drewno. Gdyby któremuś z naszych psów lub kotów działo się coś złego stanął by w ich obronie. Zresztą tak już się zdarzało. Koty bardziej lubi. Ale ogólnie katastrofa! Gdyby nie był podobny do mnie, to bym powiedziała,że go podmienili w szpitalu;) Ta niechęć musi być po tatusiu :) bo na pewno nie po Tobie! Quote
auraa Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jaka tu cisza. MTD, na jakich stronach ją ogłaszałaś? Gdzie można ją jeszcze ogłaszac? Quote
MTD Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 głównie na tablicy i gumtree, na olx, na morusku też ale mniej, na cafe animal tez mniej, można porobić na tych wszystkich, z każdej strony będzie wyglądała lubisia :) Quote
auraa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Lubisia żyje, rozrabia, szaleje i cieszy się życiem! Telefonów zero! Jej ulubiona pozycja, to "kołami" w górze. Koniecznie trzeba głaskac brzuszek. Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 auraa napisał(a):Lubisia żyje, rozrabia, szaleje i cieszy się życiem! Telefonów zero! Jej ulubiona pozycja, to "kołami" w górze. Koniecznie trzeba głaskac brzuszek. ciocia Auraa została przerobiona na robota do głaskania ;) Quote
auraa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Te zwłoki to pluszowa małpa:lol: Quote
Gosiapk Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 auraa napisał(a):(...) Te zwłoki to pluszowa małpa:lol: Chwilę mi zajęło zanim się zorientowałam, ze to zabwaka :D Quote
auraa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Lubisia uwielbia zabawy z Kenzem. Kiedy on wychodzi na podwórko, dobija się do nas, żeby ją wypuscić. Ona dziś od rana też na niego czekała, stała pod drzwiami i piszczała. Niestety pogoda nie jest zabawowa. Mój Fredzio bardzo źle chodzi, łapy rozjeżdżaja mu się na podłodze więc o zabawie nie ma mowy. Atosik najbardziej lubi spać. Tylko Kenzo szaleje. Quote
auraa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Tylko cieszyć sie trzeba! Miłość bez przykrych następstw, platoniczna. Super! Quote
auraa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dlaczego tu tak pusto? Cioteczki zapomniały i Lubisi....................Ona jest baaaaardzo kochana! Quote
Gosiapk Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='auraa']Dlaczego tu tak pusto? Cioteczki zapomniały i Lubisi....................Ona jest baaaaardzo kochana![/QUOTE] wcale jej nie zapomniałam :) Quote
Recommended Posts