Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na pewno, choć nie do końca. Na 25lecie występowali rodzice dzieci, byli absolwenci przedszkola. Było całkiem fajnie! W tym roku będzie młodzież.
Lubisia jest już u mnie piąty miesiąc...........

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedactwo. Moze założ jej watek. Takie maluchy znajdują tymczasy. U mnie w domu 3psy i 3koty. Na podwórku 1 pies. Syn, który nienawidzi zwierząt. Psy i koty nie wchodzą do jego pokoju a każdy tymczas to awantura ale mam to gdzieś, choć staram się nie przesadzac.

Posted

auraa napisał(a):
Biedactwo. Moze założ jej watek. Takie maluchy znajdują tymczasy. U mnie w domu 3psy i 3koty. Na podwórku 1 pies. Syn, który nienawidzi zwierząt. Psy i koty nie wchodzą do jego pokoju a każdy tymczas to awantura ale mam to gdzieś, choć staram się nie przesadzac.

O kurcze, kiepska sprawa z tą niechęcią syna. Móże jest zazdrosny o uwagę, którą im poświęcasz? Albo bunt nastolatka. :roll:

Posted

On już jest bardzo dojrzałym nastolatkiem. W tym roku kończy 29 lat.
Tak było od wczesnego dzieciństwa, nie znosił pluszaków. Brzydził się ich.Tylko plastik, guma i drewno. Gdyby któremuś z naszych psów lub kotów działo się coś złego stanął by w ich obronie. Zresztą tak już się zdarzało. Koty bardziej lubi. Ale ogólnie katastrofa! Gdyby nie był podobny do mnie, to bym powiedziała,że go podmienili w szpitalu;)

Posted

auraa napisał(a):
On już jest bardzo dojrzałym nastolatkiem. W tym roku kończy 29 lat.
Tak było od wczesnego dzieciństwa, nie znosił pluszaków. Brzydził się ich.Tylko plastik, guma i drewno. Gdyby któremuś z naszych psów lub kotów działo się coś złego stanął by w ich obronie. Zresztą tak już się zdarzało. Koty bardziej lubi. Ale ogólnie katastrofa! Gdyby nie był podobny do mnie, to bym powiedziała,że go podmienili w szpitalu;)

Ta niechęć musi być po tatusiu :) bo na pewno nie po Tobie!

Posted

głównie na tablicy i gumtree, na olx, na morusku też ale mniej, na cafe animal tez mniej, można porobić na tych wszystkich, z każdej strony będzie wyglądała lubisia :)

Posted

Lubisia żyje, rozrabia, szaleje i cieszy się życiem! Telefonów zero! Jej ulubiona pozycja, to "kołami" w górze. Koniecznie trzeba głaskac brzuszek.

Posted

auraa napisał(a):
Lubisia żyje, rozrabia, szaleje i cieszy się życiem! Telefonów zero! Jej ulubiona pozycja, to "kołami" w górze. Koniecznie trzeba głaskac brzuszek.

ciocia Auraa została przerobiona na robota do głaskania ;)

Posted

Lubisia uwielbia zabawy z Kenzem. Kiedy on wychodzi na podwórko, dobija się do nas, żeby ją wypuscić. Ona dziś od rana też na niego czekała, stała pod drzwiami i piszczała. Niestety pogoda nie jest zabawowa. Mój Fredzio bardzo źle chodzi, łapy rozjeżdżaja mu się na podłodze więc o zabawie nie ma mowy. Atosik najbardziej lubi spać. Tylko Kenzo szaleje.