Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane! Korzystam grzecznościowo z internetu i chcę tylko napisać, że bardzo jestem wdzięczna Nutusi i dziewczynom z fundacji za pomoc. Obiecuję, że nie zrzucę im na głowę psiaka. Przejmę po powrocie wątek i będę robiła wszystko, żeby zebrać na niego fundusze, ogłaszać go i znaleźć mu dom. Wracam za tydzień i ruszam pełną parą:-) DZI<ĘKUJĘ ZA POMOC!!!!!! Jasza, dzięki za wpłatę!!!!! Podrzucajcie błagam wątek:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Kochane! Korzystam grzecznościowo z internetu i chcę tylko napisać, że bardzo jestem wdzięczna Nutusi i dziewczynom z fundacji za pomoc. Obiecuję, że nie zrzucę im na głowę psiaka. Przejmę po powrocie wątek i będę robiła wszystko, żeby zebrać na niego fundusze, ogłaszać go i znaleźć mu dom. Wracam za tydzień i ruszam pełną parą:-) DZI<ĘKUJĘ ZA POMOC!!!!!! Jasza, dzięki za wpłatę!!!!! Podrzucajcie błagam wątek:-)
Ewa tera[/QUOTE]Ewa teraz wplaty na konto Nutusi?Tak chyba bedzie najlatwiej .Do Twojego powrotu:)

Posted

Czorcik - przepiękne dzięki!

Dziewczyny, trzeba zewrzeć szeregi, bo zdaje się, że DT dla naszego Kurczaka jest mocno czasowy - padło określenie "kilka dni"... Jola wychodzi z pracy ok. 16-tej i z duszą na ramieniu jedzie do domu, mając nadzieję, że ma do czego wracać... To znaczy, że oprócz sprzątania pozostałości po amerykańskich frykasach ma jeszcze dom... Będzie się kontaktować z osobą proponującą DT, żeby się określiła co dla niej znaczy "kilka". Tak czy inaczej PILNIE SZUKAMY MIEJSCA DLA KULFONA!!!!

Posted

Napisałam tekst do ogłoszeń - trochę na wyrost ;), ale zanim przyjdzie co do czego... no! :)

Kulfon – nie załapał się na autostop

Kulfon został porzucony przy jednej z restauracji KFC. Może jechał ze swoją rodziną na wakacje – przynajmniej tak mu się wydawało – ale gdy zatrzymali się na posiłek, ludzie zjedli i odjechali – pies został.
Gdy się zorientował, że nie ma „jego samochodu”, usiłował się załapać na autostop z kimkolwiek, byle tylko jechać dalej i szukać swojej rodziny. Niestety, nikt nie chciał go zabrać.
Ludzie się litowali, dzielili potrawami z kurczaka, ale potem odjeżdżali...
W końcu podjechał samochód, a w nim ludzie, którzy przyjechali po niego, zaalarmowani, że psu grozi niebezpieczeństwo (restauracja przy trasie szybkiego ruchu). Do samochodu wskoczył błyskawicznie i równie błyskawicznie zasnął kamiennym snem.
Jest młodziutki – ma ok. x miesięcy. Jest jeszcze trochę nieokrzesany, jak każdy młodziak, ale bardzo szybko się uczy, wykorzystując pokłady psiej inteligencji.
Jest odrobaczony i zaszczepiony, przed adopcją zostanie wykastrowany.
Ma typowo boksiowy charakter – kocha cały świat – ludzi, psy, wszystkim rozdaje buziaki i za odrobinę poświęconej mu uwagi poszedłby za człowiekiem na koniec świata! Może właśnie z Tobą mógłby się udać w taką podróż?
Kontakt do adopcji:
Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej

Posted

O jeny, ale słodziak do schrupania :) Pocieszny jest. Jakby Rudi wyjechał, to by miał miejsce no nie?
Ale długo nie posiedzi - czadowy jest :)

Posted

[quote name='Guliwer89']Właśnie zaoszczędziłem 20 zeta na fryzjera więc też numerek konta poproszę to coś dorzucę na słodziaka ;)[/QUOTE]
wplaty na razie na konto Nutusi, moze mmd poda w tytule "Dla Kulfona-nick z dogo"

Posted

[quote name='Ellig']wplaty na razie na konto Nutusi, moze mmd poda w tytule "Dla Kulfona-nick z dogo"[/QUOTE]
???? jaaa ????
cosik nie łapię, ale jestem otwarta na propozycje ;) ale naprawę nie wiem, o co chodzi

Posted

[quote name='mmd']???? jaaa ????
cosik nie łapię, ale jestem otwarta na propozycje ;) ale naprawę nie wiem, o co chodzi[/QUOTE]
mmd chodzi o podanie nr konta Nutusi, myslalam ,ze je masz:)

Posted

Poszły już pieniążki ze spadku po Gaborku-30zł na Kulfona.Nutusiu potwierdź proszę na Gabora wątku,jak dojdą:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207014-Bokser-quot-dominator-quot-Gryfino-zbieramy-na-szczepienia-i-kastracj%C4%99-nie-mia%C5%82-nic!!!/page7[/url]

Posted

[quote name='ania z poznania']A czy ten dzieciak nie ma w sobie coś z astka..???[/QUOTE]

Myślę że główka, a reszta z bokserka. Miałam taką w bloku. Z daleka myslałam że to bokser....

No jesli imię filmowe...a chyba wszyscy znamy tą komedię....

To był Ciapek a nie Kulfon