Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muza_51 napisał(a):
Witam. Przed chwilą przelałam moje zobowiązanie za m-c listopad. Pozdrawiam i ściskam sunię.

Dziékujemy muzo! Elunia jak wejdzie - uzupelni.

Do allegro poproszé Folen, moze da sié wykorzystac :p

Posted

[quote name='emilia2280']Eluniu i dobrze ze wyslalas, nie mozemy narazac Kate na zakladanie za nas w nieskonczonosc. I tak sié kobita oczekala na te tozowskie obietnice. Szkoda ze tyle czaso przez to sié oczekala -powiedzieliby od razu ze sá dziady, to ani by sié faktury nie slalo ani tyle czasu nie trzeba by czekac :O...
Dokładnie tak samo pomyślałam Emilko i dlatego czem prędzej zrobiłam przelew. Kasa juz powinna być na koncie KateBono.

[quote name='emilia2280']Hehe, TOZ to niestety przezytek a osoby ucziwe i tak prédzej czy pózniej sié wynoszá i dzialajá na wlasny rachunek, jak zobaczá co jest tam grane...
Jak trzeba nie mieć honoru, żeby tak postąpić. Według mnie to jest defraudacja. Przecież to była składka w wyraźnie oznaczonym celu, choć podejrzewam, że cel z założenia był zupełnie inny. Ofiarodawcy mogą żądać zwrotu wpłaconych datków.

[quote name='emilia2280']...Kurtka na wacie (Elu, to od Ciebie mi sié udzielilo :P), poradzcie do kogo uderzac o allegro. Ja nigdy nie pamiétam, tym razem zapiszé bom dziad ogloszeniowy :p
No, nareszcie coś Tobie, ode mnie, a nie mnie, od Ciebie :eviltong:
Może mi się przypomni kto robił takie super allegro.

Posted

[quote name='ania z poznania']Nie ma za co :). Tylko o tekst prosimy :)

[quote name='elik']Bardzo piękniście dziękujemy Ciociu aniu z poznaniu :loveu:

To moze jednak Zaskarpetkujemy, bo Folen narazie mi nie odpisala co jest znakiem ze zajéta a ogloszenie przydaloby sié juz.

Aniu z poznaniu (hihi, ale to Ela przekrécila), bardzo dziékujemy. Jesli zgodzisz sié wykupic pierwsze wyróznione allegro Belluni, ja kupié nastépne.

Posted

Z tymi skarpetkami to coś jest na rzeczy, bo ja ich nie gubię, moje psy ich nie roznoszą, a ja je ciągle znajduje w różnych miejscach. No i co to może być :razz:

Posted

Jak to jest, że za każdym razem jak tu wejdę to się śmieję co? Albo mnie Belka rozśmiesza swoim bieganiem albo Ciotki coś napiszą takiego, że człowiekowi rogal się robi na twarzy :)
Wpadłąm tylko zobaczyć co u piękności i prosić o porządną dawkę miłości dla Belli od ciotki suślik :)

Posted

KateBono napisał(a):
Wklejam zaległy rachunek za weta:...

Zaległy rachunek za weta - 214,90 zł. Prawdę powiedziawszy za taką kwotę wetka powinna wystawić fakturę z opisem udzielonej porady. A jaką poradę weterynaryjna 27.10. otrzymała nasza sunia ?
Z rozliczenia wynika, że taką właśnie kwotę przelałam w dniu 19.10.

Posted

emilia2280 napisał(a):
a czy sunia byla juz szczepiona?

Prosiłyśmy o szczepienie jej, ale chyba jeszcze to nie nastąpiło, bo myślę, że KateBono poinformowała by nas o tym :)

Posted

Dziewczynki napisałam dopiero wczoraj do Gosi w sprawie tego wyróżnienia, ale nie mam jeszcze odpowiedzi własnie sprawdzałam;)
Jak tylko odpisze dam znać:lol:
Ja w następnym tygodniu wpłacę moją deklaracje bo jestem chora i leżę w łożeczku

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dziewczynki napisałam dopiero wczoraj do Gosi w sprawie tego wyróżnienia, ale nie mam jeszcze odpowiedzi własnie sprawdzałam;)
Jak tylko odpisze dam znać:lol:
Ja w następnym tygodniu wpłacę moją deklaracje bo jestem chora i leżę w łożeczku

Bardzo dziękujemy za interwencję w sprawie ogłoszeń panienki i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Nie choruj nam kochana Cioteczko :loveu: