Justyna Lipicka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ja też się wypowiem na temat hipotetycznego domku;) Mnie też zaniepokoił trochę pkt odnoście sterylizacji, ale tutaj akurat Bella ma to już za sobą i nikt jej rozmnażać nie będzie:P A co do karmy...powiem Wam na własnym przykładzie, że dopóki nie trafiłam na ten portal to uważałam, że Pedigree jest dobrą karmą...dopiero tu dowiedziałam się jak prawidłowo karmić psa:) myślę, że ludzi trzeba po prostu doedukować:) Ja się zastanawiam tylko czy Belli "dobrze" będzie po schodach chodzić...ja bym ją widziała w domku, biegającą po podwórku:) o łóżku tak jak AgusiaP dla niej marzę:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dziewczynki na jakie miasta oprócz Poznania Gosia ma zrobić ogłoszenia Bellusi? Quote
elik Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='KateBono']Czy mam szukać kogoś do wizyty p/adopcyjnej? W telefonicznym kontakcie domek wyszedł pozytywnie :) Zapomniałam tylko zapytać czy to domek, czy mieszkanie w bloku i jak daleko mają do terenów spacerowych. Reszta prześwietlona :) Kasiu, bardzo proszę szukaj kogoś na wizytę przed-adopcyjną. Może me_arwi, jak podpowiada Ania :) Kasiu, jeżeli to Września to ms_arwi, Natalia, mieszka pod Wrześnią, ale jest zmotoryzowana :smile: [quote name='AgusiaP']Dziewczynki na jakie miasta oprócz Poznania Gosia ma zrobić ogłoszenia Bellusi? Może na razie wstrzymajmy się z ogłoszeniami ? Zobaczymy co przyniesie wizyta :) Quote
KateBono Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Napisałam do ms_arwi - czekam na odpowiedż. Quote
elik Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 KateBono napisał(a):Napisałam do ms_arwi - czekam na odpowiedż. Bardzo dziękuję :) Quote
emilia2280 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Masz racjé Justyno, ja tez niewiele wiedzialam przed dogo a teraz kazdy mádry chojrak po takiej lekturze ;p Eluniu, bardzo dziékujéza przeprowadzenie wywiadu telefonicznego, zobaczymy czy ms_arwi nam pomoze, dziéki Kate ze já spytalas. Quote
AgusiaP Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ok pisze do Gosi, żeby się wstrzymała z ogłoszeniami;) Elunia super, ze zadzwoniłaś dzięki:loveu: Quote
Soko Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No z dogo encyklopedię można by zrobić :) Eluniu ale w ankiecie było napisane że mieszkają w bloku na parterze :) Quote
ms_arwi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Odpisalam juz na PW, ze chetnie przeprowadze wizyte przedadopcyjna - mieszkam pod Września jakies 300 metrow, wiec nie bedzie problemu. Poprosilabym tylko, zeby mi ktos strescil (moze byc telefonicznie - 504 830 231, moze byc PW, moze byc tutaj) historie sunieczki, to jaka jest, jakiego domku oczekujecie, o co szczegolnie pytac. A jesli chodzi o narzeczenstwo, to tutaj bym akurat sie nie czepiala, bo ja np. niczyja zona ani narzeczona nie jestem, a mam dwie sliczne i kochane nade wszystko astki. Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie. Quote
emilia2280 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ms_arwi kochana, dziékujemy! hehe, Kate pomóz am opisac Bellé w pigulce ;p Sunia zgadza sié z pssami, kotami. Nie wyje jak zostaje sama, nie niszczy, mila, nieklopotliwa mimo ze widzi tylko cienie, dobrze pamiétam czy sobie zmyslam? ;p czyli miod i orzeszki. a czy sunia ma jakies wady albo specjalne wymagania poza wzglédem na jej oczka? Quote
Justyna Lipicka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja bym jeszcze zapytała Kate czy Belli trzeba smarować ew. coś innego aplikować w związku z tymi "wyłysieniami" i chorą skórą Quote
AgusiaP Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ms_arwi']Odpisalam juz na PW, ze chetnie przeprowadze wizyte przedadopcyjna - mieszkam pod Września jakies 300 metrow, wiec nie bedzie problemu. Poprosilabym tylko, zeby mi ktos strescil (moze byc telefonicznie - 504 830 231, moze byc PW, moze byc tutaj) historie sunieczki, to jaka jest, jakiego domku oczekujecie, o co szczegolnie pytac. A jesli chodzi o narzeczenstwo, to tutaj bym akurat sie nie czepiala, bo ja np. niczyja zona ani narzeczona nie jestem, a mam dwie sliczne i kochane nade wszystko astki. Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie.[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :loveu: i prosimy o dokładne prześwietlenie domku.;) Ja też nie martwiłabym się tym, że Państwo są narzeczeństwem. Mnie żaden facet nie zmusiłby do oddania mojego pupula i co oczywiste w razie rozstania psiak zostałby ze mną :evil_lol:Oczywiście miejmy nadzieję, że Państwo zostaną razem i tego życzę im z całego serducha:lol: Quote
ms_arwi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Umowilam sie z Panstwem na wtorek na 17sta :) Kasia przez telefon opowiedziala mi pokrotce o Belluni, takze postaram sie wypytac domek pod odpowiednim katem :) Quote
emilia2280 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ms_arwi']Umowilam sie z Panstwem na wtorek na 17sta :) Kasia przez telefon opowiedziala mi pokrotce o Belluni, takze postaram sie wypytac domek pod odpowiednim katem :)[/QUOTE] wspaniale. bardzo Ci dziekujemy kochana. kciuki :) Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dawno mnie nie było u Bellusi a tu domek się niuni szykuje:multi: Trzymam kciuki z całych sił za dziewczynkę i jej nowe życie! Quote
Soko Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Trzymamy kciuki! Aaa jak się cieszę!!! :) Wszyscy mówią, żeby nie cieszyć się na zapas, no ale ja nie umiem ;p Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja też zaciskam! :kciuki: :kciuki: Quote
elik Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='ms_arwi']...Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie.[/QUOTE] Baaaaaardzo mi się to podoba :-D :happy1: :klacz: Quote
Justyna Lipicka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 kolejne kciuki dorzucam do trzymania:) Quote
AgusiaP Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja oczywista też kciuki zaciskam z całych sił;););) Belusiu tak bym chciała, żebyś na Święta miała już Swój domek:cool3: Quote
Soko Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj tak, to najpiękniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć :) Quote
elik Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='emilia2280']to juz jutro wizyta :)[/QUOTE] To ja kciuki na obu rencach trzymiem Quote
Recommended Posts