Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też się wypowiem na temat hipotetycznego domku;)
Mnie też zaniepokoił trochę pkt odnoście sterylizacji, ale tutaj akurat Bella ma to już za sobą i nikt jej rozmnażać nie będzie:P
A co do karmy...powiem Wam na własnym przykładzie, że dopóki nie trafiłam na ten portal to uważałam, że Pedigree jest dobrą karmą...dopiero tu dowiedziałam się jak prawidłowo karmić psa:) myślę, że ludzi trzeba po prostu doedukować:)
Ja się zastanawiam tylko czy Belli "dobrze" będzie po schodach chodzić...ja bym ją widziała w domku, biegającą po podwórku:) o łóżku tak jak AgusiaP dla niej marzę:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Czy mam szukać kogoś do wizyty p/adopcyjnej?
W telefonicznym kontakcie domek wyszedł pozytywnie :)
Zapomniałam tylko zapytać czy to domek, czy mieszkanie w bloku i jak daleko mają do terenów spacerowych. Reszta prześwietlona :)
Kasiu, bardzo proszę szukaj kogoś na wizytę przed-adopcyjną.

Może me_arwi, jak podpowiada Ania :)

Kasiu, jeżeli to Września to ms_arwi, Natalia, mieszka pod Wrześnią, ale jest zmotoryzowana :smile:

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki na jakie miasta oprócz Poznania Gosia ma zrobić ogłoszenia Bellusi?
Może na razie wstrzymajmy się z ogłoszeniami ? Zobaczymy co przyniesie wizyta :)

Posted

Masz racjé Justyno, ja tez niewiele wiedzialam przed dogo a teraz kazdy mádry chojrak po takiej lekturze ;p

Eluniu, bardzo dziékujéza przeprowadzenie wywiadu telefonicznego, zobaczymy czy ms_arwi nam pomoze, dziéki Kate ze já spytalas.

Posted

Odpisalam juz na PW, ze chetnie przeprowadze wizyte przedadopcyjna - mieszkam pod Września jakies 300 metrow, wiec nie bedzie problemu. Poprosilabym tylko, zeby mi ktos strescil (moze byc telefonicznie - 504 830 231, moze byc PW, moze byc tutaj) historie sunieczki, to jaka jest, jakiego domku oczekujecie, o co szczegolnie pytac.

A jesli chodzi o narzeczenstwo, to tutaj bym akurat sie nie czepiala, bo ja np. niczyja zona ani narzeczona nie jestem, a mam dwie sliczne i kochane nade wszystko astki. Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie.

Posted

Ms_arwi kochana, dziékujemy! hehe, Kate pomóz am opisac Bellé w pigulce ;p

Sunia zgadza sié z pssami, kotami. Nie wyje jak zostaje sama, nie niszczy, mila, nieklopotliwa mimo ze widzi tylko cienie, dobrze pamiétam czy sobie zmyslam? ;p czyli miod i orzeszki. a czy sunia ma jakies wady albo specjalne wymagania poza wzglédem na jej oczka?

Posted

[quote name='ms_arwi']Odpisalam juz na PW, ze chetnie przeprowadze wizyte przedadopcyjna - mieszkam pod Września jakies 300 metrow, wiec nie bedzie problemu. Poprosilabym tylko, zeby mi ktos strescil (moze byc telefonicznie - 504 830 231, moze byc PW, moze byc tutaj) historie sunieczki, to jaka jest, jakiego domku oczekujecie, o co szczegolnie pytac.

A jesli chodzi o narzeczenstwo, to tutaj bym akurat sie nie czepiala, bo ja np. niczyja zona ani narzeczona nie jestem, a mam dwie sliczne i kochane nade wszystko astki. Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie.[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy :loveu: i prosimy o dokładne prześwietlenie domku.;)
Ja też nie martwiłabym się tym, że Państwo są narzeczeństwem. Mnie żaden facet nie zmusiłby do oddania mojego pupula i co oczywiste w razie rozstania psiak zostałby ze mną :evil_lol:Oczywiście miejmy nadzieję, że Państwo zostaną razem i tego życzę im z całego serducha:lol:

Posted

[quote name='ms_arwi']Umowilam sie z Panstwem na wtorek na 17sta :) Kasia przez telefon opowiedziala mi pokrotce o Belluni, takze postaram sie wypytac domek pod odpowiednim katem :)[/QUOTE]

wspaniale. bardzo Ci dziekujemy kochana. kciuki :)

Posted

[quote name='ms_arwi']...Kazdy facet od poczatku musial miec swiadomosc, ze jestem w zestawie :evil_lol: Mezczyzni sie zmieniali, moje miejsce zamieszkania tez, ale suniolki zawsze byly przy mnie.[/QUOTE]
Baaaaaardzo mi się to podoba :-D :happy1: :klacz: