Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To się tylko tak wydaje, że to sikanie takie męczące. Moje 3 jorczki podsikują każdy kąt, mebel, drzwi, kominek, firanki.. Wystarczy mieć mopa w pogotowiu i po krzyku. Ale i tak to nic w porównaniu z Patrzałką, która przez kilka tygodniu prawie codziennie siusiała na łóżko, a dwa razy zdarzyło jej się załatwić przy rozwolnieniu.
I choć to trudno wytłumaczyć to jest zupełnie inaczej jak ze szczeniakami. Trzymanie takich małych siuśków też nie jest szczytem moich marzeń ;)
Poprostu pewne rzeczy trzeba przeżyć, żeby zrozumieć, że wcale nie są takie straszne.
Ale to tylko tak sobie plote, nie namawiam Cie Irysku oczywiście. Ważne, że w ogóle chcesz pomagać psiakom :)

Agato, a może nawet nie wiesz, że gdzieś tam siedzi w Tobie snobka? A Hop jest fantastyczny, piękny. Można by z nim na wystawy jezdzic, ale brazowa gdzieś rodowód zgubila :roll:
;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież widzę, jaki on jest piękny! I charakterek ma. Już by był mój, gdyby nie to, że mam dwa spore schroniskowe kudłacze plus malucha na tymczasie. I to wszystko w 3 pokojach - wprawdzie z dużą kuchnią, ale i tak jest tłoczno. Obawiam się, że Mixer nie zaakceptowałby Hopa. Jest cholernie zazdrosny, on się nawet na DT nie nadaje - wpadł w depresję i nie zamierza z niej wyleźć, dopóki to małe rude nie zniknie. A i Hop pewnie potwornie zaborczy. Ale namawiam wszystkie snobki z Trjmiasta - brać Hopa i szpanować na Monciaku!

Posted

Siusiu 3 yorczków razem to pewnie 1/3 siuśków HOPa,:evil_lol:więc jest niestety różnica ilościowa i sądzę ,że zapachowa też :cool3:

Posted

a tutaj ruch jak w Warszawie. czy ktos w koncu dostrzeże tego hopaka? i to najlepiej ktoś kto nie ma sikających jorków, lejących dogów i 3 psów na 3 pokojach:)
ktoś kto go weźmie tak...na króla swej mieszkaniowej dżungli;)

Posted

brazowa1 napisał(a):
gdy pada deszcz zal na niego patrzec :( Hop w wodzie :(

dokladnie,,,a on jeszcze wyjdzie z tej budy i stoi pod bramka i oczekuje,,,a deszcz po nim splywa nieublaganie!!!!:-(

Posted

brazowa1 napisał(a):
a jak ktos sie boi czesania,to ja moge poczatkowo raz na tydzien-dwa tygodnie wpasc i go porzadnie czesac,zanim sie nowy opiekun nie przyzwyczai do jego warkotow.Byle opiekun byl z 3miasta!

Dajmy ogłoszenie, Wiola z Hopem na focie i ofertę odwiedzenia domku.

Myślę, że panowie się pobiją :p

Agata, jesli mozesz to ukradnij od Wiewióry banerek a jak nie to ja jutro mu zrobie.

Posted

Kasia25 napisał(a):

Agata, jesli mozesz to ukradnij od Wiewióry banerek a jak nie to ja jutro mu zrobie.

Powiedzieli mi na dogo, że z podpisu nie można. Ale spróbuję.