brazowa1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Hop zaliczyl dokladna kapiel,w dwoch rodzajach szmponow (a co,nie żałujemy mu!) rozczesanie.Byl bez litosci wsadzony do wanny,gdzie dawał koncert warkotu,jakich mało.I w sumie-jego protest na warkocie sie konczy. alez on teraz pieknie wyglada! Jest na co popatrzec,gdyby ktos przyszedl do schroniska i uslyszalby "ale on nie daje sie czesc",to by pomyslal,ze sobie zartujemy.Jestem z niego dumna. A tutaj Hopek w trakcie płukania i z mordem w oczach: Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Prosimy o fotki po wyschnięciu! Oj, Hopeczku, ciotki tak się starają, a ty nie chcesz iść do domku. Niedobry pies. Ale i tak wezmę cię na spacer. Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wyschłeś już, Hopeńku? No, to biegniemy na spacerek. Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Oj, Hopie, Hopie - co z tobą robić? Wiem - kochać i już. Ale oprócz miłości przydałby się domek. Postaraj się, pieseczku. Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A gdzie się podziały wszystkie twoje wielbicielk? Pewnie szukają domku dla ciebie. No, to my skoczymy na spacer. Quote
olenka_f Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 warkotnik jadowity do domu a sioooooooooooooooo Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hopie, wybieramy się z chłopakami na Juvenalia. Idziesz z nami? Quote
olenka_f Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agata51 napisał(a):Hopie, wybieramy się z chłopakami na Juvenalia. Idziesz z nami? jasne :lol: Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jutro czeka nas ciężki dzień, Hopie. Po południu zaliczamy małym piwkiem Juvenalia (ostatni dzień), a potem biegiem do DOMU na Kubicę i ME. olenka_f, jesteś z nami? Quote
olenka_f Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 agata51 napisał(a):Jutro czeka nas ciężki dzień, Hopie. Po południu zaliczamy małym piwkiem Juvenalia (ostatni dzień), a potem biegiem do DOMU na Kubicę i ME. olenka_f, jesteś z nami? jasne a za dom Hopa to nawet ja się piwka napiję :razz::razz: Quote
ponka1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Miałam okazję widzieć Hopa na spacerku, pięknie się prezentuje, śliczna szata i umaszczenie no i ładnie chodzi na smyczy. Każda zainteresowana osoba, jak już go wypatrzy w schronie, może się o tym przekonać. Warto mieć takiego psa do towarzystwa i na spacery - niewielki kudłacz do kochania. Zdrowy pies, który jeszcze wiele lat może cieszyć się obecnością własnego pana.:Dog_run: Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Słyszysz te zachwyty pod swoim adresem? Staraj się, Hopie! Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Hop, oglądałeś mecz? Pewnie nie możesz spać. Polska - biało-czerwoni! Ja tam wolę twoje biało-czarne. Quote
irysek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 MY CHCIELISMY go wziac, ale wygladalo tak jakby tu pare osob probowalo mnie zniechecic. ze gryzie ze sika ze nie daje sie uczesac itd, zabrzmialo to conajmniej jak chec odstraszenia... Quote
brazowa1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 bo to prawda-gryzie podczas czesania i sika.To nie zniechecanie,to pisanie PRAWDY,aby nie bylo zwrotow z dalekich adopcji i aby przyszly opiekun sam sobie odpowiedzial na pytanie,czy stac go psychicznie na takiego psa.A ze poza tym jest fajnym psem-to tez prawda. Wiadomo,ze na gryzienie zaklada sie psu kaganiec,ale psychiczna presja hopowego warkotu i gryzienia kaganca podczas czesania,moze niektorych przerazic. Irysku,wolałabys byc oklamywana?i przekonac sie o tym dopiero w domu? Lub podczas wnoszenia psa do pociagu,kiedy balabys sie go wziac na rece? kazdy,kto bedzie chcial Hopa,uslyszy to samo. Quote
Betbet Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Hop nie jest proszkiem do prania, któremu można zrobić kampanię reklamową i okłamywać potencjalnego nabywcę, że jest świetny, najlepszy i w ogóle super. bo proszek mozna wyrzucić, a następnym razem kupić inny Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Irysku, dobrze i warto wiedzieć jak najwięcej o psie, którego chce się adoptować. Jeśli jego wady są w stanie cię zniechęcić, rozejrzyj się za innym - takim bez wad albo z wadami, które cię nie zniechęcą. Pozdrawiam. Hopek, idziemy na spacer. Ty też stawiasz na Holendrów? Quote
irysek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 jak ma stawiac jak juz po meczu i wygrali. jesli chodzi o wygranych ME beda to chorwaci!!! Tobika z mieleckiego schronu przygarnelismy nic o nim nie wiedzac. tylko tyle, ze staruszek i ze slepy. bylam przygotowana na wszystko. okazal sie aniolem, oby pozyl jak najdluzej. a hop moze gryzie bo w warunkach schroniskowych. jakby byl w domu z ludzmi, codziennymi spacerkami i tylko swoja miska nie gryzlby... tak czy siak go uwielbiam, jego zdjecie mam na tapecie :) moj kochany Irysek... Quote
brazowa1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 niee Irysku...On nie lubi czesania i tyle.Nie jest latwym psem i my o tym wiemy. Hop nie broni jedzenia,miske ma tylko dla siebie,bo w boksie jest sam,bez konkurencji,zwykle nawet nie dojada do konca,bo zarcie nie jest dla niego najwazniejsze. Ma klopot z dotykiem i tyle. A wydac go w ciemno i moze sobie poradza-to nieuczciwe wobec Hopa. Quote
agata51 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 irysek napisał(a):jak ma stawiac jak juz po meczu i wygrali. jesli chodzi o wygranych ME beda to chorwaci!!! Rozmawialismy z Hopem o finale. Moze byc z Chorwatami. Nam nie robi, i tak wygramy. Quote
deedee77 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hopek lubi jak go tarmoszę po boczkach i czochram(brazowa tylko psioczy bo po czesaniu zaraz skołtuniony, ale on to lubi!) tylko jak mu się rzep do ogona przyczepił to nie śmiałam mu go ściągnąć i tak to jest z Hopkiem Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 na razie jedna fotka z dzisiejszej sesji: Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 i ostania fotka dzisiejszego Hopa.Nie byl czesany od ponad tygodnia i mieszka w budzie ,a zobaczcie,jak wyglada! ma swiety gatunek siersci! Quote
Recommended Posts