Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia25']Brazowa Ty już lepiej mu nic nie wycinaj, przede wszystkim koło oczu:mad: No ale te kudły z główki to mogłabyś powyrywać, delikatnie, prawda?
bedzie go bolało,ale zrobi sie :diabloti:

I mam prosbe Pani kasia25,zajmij sie Ruda,zamiast tylko stwierdzac:

Kasia25

Wiem, Celinko to trudne.
Ale pewne jest to, że Sendi szybciej znajdzie dom , niż ja nowego męża:-(

dla zainteresowanych:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24658&page=540

i Hop do gory:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Brazowa spartolila robote!!!!!!:angryy:
Bookuje bilet i lece:mad::mad:
Ciotki trojmijeskie ,,pozegnajcie sie z szefowa:loveu:
Relacje jutro ,,,teraz sie pakuje i sprzet ciezki razem z soba!!!!:diabloti:
Strzezcie sie ,,,wiewiora kudlata nadchodzi!!!!!:cool1:

Posted

gdzieś na jakimś wątku któraś Ciotka stwierdziła że mam spie... gust bo mi sie brzydale podobają - ale Hop teraz mi się nie podoba:shake:

teraz to tak jakby do doopy owcy mopa przyszyć coś strasznego:mad:

Posted

Odwolali wszystkiee loty,,,chyba boja sie rozroby jaka szykuje w polsce odnosnie Hopa i nie zezwolili mi na przekroczenie granicy!!!!Siedzialam na Luton 3 godziny,,,pertraktowalam ,tlumaczylam ze w slusznej wierze a oni ,,,ze nie wiedza dlaczego ale dostali odgorny rozkaz z poloni,,,,,,,NIE WPUSZCZAC!!!:mad:

Posted

No jestem :) Witam w pieknym wiosennym dniu primaaprylisowym i serdecznie przepraszam ciotki,co sie wkrecily i tym samym sprawiły nam wiele radości :):lol: mam nadzieje,ze teraz bedziecie sie smiac razem z nami.
Oto prototyp Hopa-prosze nie zalowac jego siersci,bo to byl dred i syf,a pies agresywny jak rzadko.

Kasia25 po mistrzowsku podmienila glowy

A Hop biega sobie,nadal czarno-biały,powiewajac swiezo rozczesana sierscia...
Poker,ale Ty wiedzialas,co?

Posted

BRĄZOWA 1 , MAŁPO jedna :mad::mad::angryy::angryy:,ale kawał Ci się naprawdę udał,gartuluję :evil_lol:
Tylko mało zawału nie dostałam z żalu nad biednym HOPem .Widzisz jak cioteczki przeżywają?

Posted

Ja też Was przepraszam ale jak zobaczyłam łysego Koksa to nie mogłam się powstrzymać, żeby go na Hopa nie przerobić. Przyznam się szczerze, że już wymiekałam , bo w pewnym momencie mi już Was żal było. Gdyby to była prawda to sama bym Brazową oskalpowała. Najbardziej Iryska żal.

Posted

brazowa1 napisał(a):
WYBACZCIE :modla::modla::modla:
wiewiorka,pokazywali Cie w telewizji...serio bicie ochrony lotniska to byl niemadry pomysł....

No taka bestia londynska sie zrobilam!!!!!!!!!!
Irysku wroc do nas ,i nie wkurzaj sie,,,ja za miesiac do schronu sopockiego przyjezdzam to brazowej w kufe dam,,,,!!!!:diabloti:

Posted

daj daj, bo az sie rozbeczalam z zalu jaka mu krzywde zrobilyscie. dobrze ze to jednak zart. uff, odetchnelam z ulga :)
a brazowej nalezy sie kop w tylek ode mnie i to porzadny.