brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Kasia25']Brazowa Ty już lepiej mu nic nie wycinaj, przede wszystkim koło oczu:mad: No ale te kudły z główki to mogłabyś powyrywać, delikatnie, prawda? bedzie go bolało,ale zrobi sie :diabloti: I mam prosbe Pani kasia25,zajmij sie Ruda,zamiast tylko stwierdzac: Kasia25 Wiem, Celinko to trudne. Ale pewne jest to, że Sendi szybciej znajdzie dom , niż ja nowego męża:-( dla zainteresowanych:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24658&page=540 i Hop do gory: Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No i Brazowa spartolila robote!!!!!!:angryy: Bookuje bilet i lece:mad::mad: Ciotki trojmijeskie ,,pozegnajcie sie z szefowa:loveu: Relacje jutro ,,,teraz sie pakuje i sprzet ciezki razem z soba!!!!:diabloti: Strzezcie sie ,,,wiewiora kudlata nadchodzi!!!!!:cool1: Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kasiu, Ty też pomagałas w strzyżeniu Hopa???? :evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 gdzieś na jakimś wątku któraś Ciotka stwierdziła że mam spie... gust bo mi sie brzydale podobają - ale Hop teraz mi się nie podoba:shake: teraz to tak jakby do doopy owcy mopa przyszyć coś strasznego:mad: Quote
vesna30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Buhahahaha :):) Najpierw Sendusia a teraz Hop umarłam ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Kasia25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 olenka_f napisał(a):gdzieś na jakimś wątku któraś teraz to tak jakby do doopy owcy mopa przyszyć coś strasznego:mad: popłakałam się Quote
wredne_słonko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kłamczucha! Po co straszysz Ciotki? Ja tam widze, że to ściema :cool3: Quote
Poker Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 biedny pies pozbawiony GODNOŚCI,zdany na łaskę działań ludzi :angryy: Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kasia25 napisał(a):popłakałam się Nie róbta se jaj, bo ciotki przezywają!!!! :mad: Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Odwolali wszystkiee loty,,,chyba boja sie rozroby jaka szykuje w polsce odnosnie Hopa i nie zezwolili mi na przekroczenie granicy!!!!Siedzialam na Luton 3 godziny,,,pertraktowalam ,tlumaczylam ze w slusznej wierze a oni ,,,ze nie wiedza dlaczego ale dostali odgorny rozkaz z poloni,,,,,,,NIE WPUSZCZAC!!!:mad: Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A mnie tam wreszcie Hop się podoba, szkoda, że jutro wróci do poprzedniego wyglądu Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kaerjot napisał(a):A mnie tam wreszcie Hop się podoba, szkoda, że jutro wróci do poprzedniego wyglądu Myslisz ze on tak szybko odrosnie???? Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 eej kaerjot ,,ale haslo,,,TEJ WIOSNY KOCHAMY SIE DLA SOPOCKICH STERYLEK!!!!no no!!!!!!:eviltong: Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Neris napisał(a):O Jezu.... Co ????Hop ,,,,,,Kaerjot ....czy Brazowa????czy fakt ze nie chcieli mnie zezwolic na moj lot z londynu do polski??? Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wiewiora1 napisał(a):eej kaerjot ,,ale haslo,,,TEJ WIOSNY KOCHAMY SIE DLA SOPOCKICH STERYLEK!!!!no no!!!!!!:eviltong: Ale co? Niedobrze? Quote
brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No jestem :) Witam w pieknym wiosennym dniu primaaprylisowym i serdecznie przepraszam ciotki,co sie wkrecily i tym samym sprawiły nam wiele radości :):lol: mam nadzieje,ze teraz bedziecie sie smiac razem z nami. Oto prototyp Hopa-prosze nie zalowac jego siersci,bo to byl dred i syf,a pies agresywny jak rzadko. Kasia25 po mistrzowsku podmienila glowy A Hop biega sobie,nadal czarno-biały,powiewajac swiezo rozczesana sierscia... Poker,ale Ty wiedzialas,co? Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A teraz brazowa będzie po piętach całować wszystkich co się zdenerwowali Quote
brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 WYBACZCIE :modla::modla::modla: wiewiorka,pokazywali Cie w telewizji...serio bicie ochrony lotniska to byl niemadry pomysł.... Quote
Poker Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 BRĄZOWA 1 , MAŁPO jedna :mad::mad::angryy::angryy:,ale kawał Ci się naprawdę udał,gartuluję :evil_lol: Tylko mało zawału nie dostałam z żalu nad biednym HOPem .Widzisz jak cioteczki przeżywają? Quote
Kasia25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja też Was przepraszam ale jak zobaczyłam łysego Koksa to nie mogłam się powstrzymać, żeby go na Hopa nie przerobić. Przyznam się szczerze, że już wymiekałam , bo w pewnym momencie mi już Was żal było. Gdyby to była prawda to sama bym Brazową oskalpowała. Najbardziej Iryska żal. Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 brazowa1 napisał(a):WYBACZCIE :modla::modla::modla: wiewiorka,pokazywali Cie w telewizji...serio bicie ochrony lotniska to byl niemadry pomysł.... No taka bestia londynska sie zrobilam!!!!!!!!!! Irysku wroc do nas ,i nie wkurzaj sie,,,ja za miesiac do schronu sopockiego przyjezdzam to brazowej w kufe dam,,,,!!!!:diabloti: Quote
irysek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 daj daj, bo az sie rozbeczalam z zalu jaka mu krzywde zrobilyscie. dobrze ze to jednak zart. uff, odetchnelam z ulga :) a brazowej nalezy sie kop w tylek ode mnie i to porzadny. Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 irysek napisał(a): a brazowej nalezy sie kop w tylek ode mnie i to porzadny. Mogę przekazać? Mogę? Mogę? :modla: Quote
Recommended Posts