wiewiora1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Betbet napisał(a):no to szukamy plastyczki ekscentryczki z Trómiasta? no wlasnie!!!!!,,,,tylko takiej w miare normalniej ,,bo wiemy,,,,,,,:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale tylko "w miarę", bo taka całkiem normalna to się a to kudłów, a to podsikiwania, a to czegoś tam jeszcze wystraszy. No, plastyczki, która chce mieć prawdziwe dzieło sztuki? Quote
irysek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 hopek slicznosci ty moje, popros cioteczki, zeby zrobily ci allegro i pooglaszaly w gazecie trojmiejskiej ;) Quote
brazowa1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 w gazecie trojmiejskiej to on juz wisi miesiacami...zna go chyba całe trojmiasto. Quote
wiewiora1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A kto by mogl pobawic sie w alegro dla hopa????:razz: Quote
agata51 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 brazowa1 napisał(a):w gazecie trojmiejskiej to on juz wisi miesiacami...zna go chyba całe trojmiasto. To dlaczego jeszcze w schronisku siedzi, do cholery?! Ludzie! Quote
Betbet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 może juz go za dorbze znaja i traktują jak stały, konieczny element wydania gazety i ogłoszen? Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 na razie podnosze!!!! spacer niedlugo!!!! Quote
irysek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 moze to gadanie o podsikiwaniu ludzi zniecheca... (ja to odebralam tak, jakby probowano mnie zniechecic, udalo sie) Quote
agata51 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Irysek, robiłam, co mogłam, żeby cię przekonać. Podobno są jakieś preparaty w aerozolu, które zniechęcają psy do podsikiwania. Quote
wredne_słonko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 irysek napisał(a):moze to gadanie o podsikiwaniu ludzi zniecheca... (ja to odebralam tak, jakby probowano mnie zniechecic, udalo sie) Taka jest prawda o Hopie. Jeśli kogoś zniechęca już sama wizja zasikanego domu to znaczy, że Hop nie jest dla niego. Na początku będzie dość problemowym psem i potencjalny właściciel musi wiedzieć o nim wszystko, a mimo to chcieć go zaadoptować. Wtedy szansa, że Hop zostanie oddany zmniejsza się. Quote
wiewiora1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Na początku będzie dość problemowym psem i potencjalny właściciel musi wiedzieć o nim wszystko, a mimo to chcieć go zaadoptować. Wtedy szansa, że Hop zostanie oddany zmniejsza się.[/quote] Swieta racja,,,,,ale sa ludzie ,ktorzy po prostu nie maja czasu ,,,na ukladanie psa,,,pewnie dzieki iryskowi skorzystal inny pies ,,,i to dobre,, A my wciaz czekamy na tego ,kto bedzie chciala wiedziec o hopie wszystko A tak wogole witaj wredne slonko,,,ciesze sie ze do nas wrocilas...:multi: Quote
agata51 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hop, jak boga kocham, dałbyś spokój z tym podsikiwaniem, bo widzisz, co się dzieje. Chcesz mieszkać z człowiekiem, to się opamietaj, bo człowiek nie lubi, jak mu się zasikuje jego budę. Dorosły pies, a takiej prostej sprawy nie może pojąć. Fuj! Ale i tak cię kocham. Quote
Betbet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nooo mnie by też nie zachęcił ten opis, ale własnie o to chodzi. nie ma co słodzić i koloryzować byleby tylko zaraz znalazł dom bo szybciej z niego wróci jak poszedł Quote
wredne_słonko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 wiewiora1 napisał(a):A tak wogole witaj wredne slonko,,,ciesze sie ze do nas wrocilas...:multi: a dziękuje :) ale ja to generalnie chyba zawsze jestem ;) A tymczasem szukamy człowieka, któremu nie będzie straszne podsikiwanie Hopa i marudzenie przy czesaniu :) Quote
wiewiora1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A ty wrednie slonko nie mieszkalas na jakis dzialkach???smiac mi sie chce ,,bo kojazy mi sie z jakims koczowaniem:angryy: Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Betbet napisał(a):nooo mnie by też nie zachęcił ten opis, ale własnie o to chodzi. nie ma co słodzić i koloryzować byleby tylko zaraz znalazł dom bo szybciej z niego wróci jak poszedł amen,Betbet Quote
wredne_słonko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 wiewiora1 napisał(a):A ty wrednie slonko nie mieszkalas na jakis dzialkach???smiac mi sie chce ,,bo kojazy mi sie z jakims koczowaniem:angryy: taa w namiocie z wychodkiem na skraju lasu i blaszaną wanna napełnioną deszczówką ale już mi podłączyli neta to moge śmigać ;) Quote
wiewiora1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 oj co sie smijesz paskudo!!!my z brazowa zawsze latem koczujemy z przyczepie wychodek mamy z widokiem na zachod slonca ,,a kapiel to czesciowo w deszczowce a reszta w rzece!!!i zycie pelna piersia ,,,no i oczywiscie batman forewer(saga) Quote
agata51 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hopaku, piękny dzień dzisiaj. Biegniemy na spacerek? Podsikasz sobie to i owo. Quote
wiewiora1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A moze on wcale nie taki straszny z tym podsikiwaniem!!!:angryy: Quote
agata51 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dla mnie nie straszny, dla innych - koniec świata. Idziemy znów coś podsikać, Hopku. Quote
wiewiora1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ja na prawde rozumiem ,,ludzi ze chca ulozone psy i bardzo lagodne kanapowce,,,,bo w koncu nie kazdy jest stworzony do kochania tych dzikuskow ,,wreduskow!!!!:angryy:jak my,,,,,,,, Quote
Betbet Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 może Hop po prostu powinien miec ogrod na wlasnosc to by sobie sikał gdzie chce Quote
Recommended Posts