Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Oj poszczęściło sie Uszatce:loveu:
Na foty pewnie nie ma co liczyć? Ja nawet nie wiem jak Kocyk wygląda!!:shake::mad:[/QUOTE]

Zaraz Wilcza Ci napisze w którym poście są jego zdjęcia to sobie pooglądasz :evil_lol:

Posted

[quote name='ania0112']noooo to super! to moze to stres z tą nieczystościa a może taka pojętna... i już z "ciężkiego przypadku " jest pies co czystosc utrzymuje, po schodach wchodzi i nie demoluje - cud a nie pies :)[/QUOTE]

taaa...chciała zezrec biurko,gdy ja sobie siedzialam na materacu :mad:

Posted

Już jest tydzień u mnie. Nie załatwia sie w domu ale nie dokońca jej ufam. Pare razy została sama ale na krótko i nic nie zjadla. Ona niczego nie zna ale szybko sie uczy. Schody opanowane na 4+ a smycz na 3+ w pięciostopniowej skali.

Posted

[quote name='AnkaG']I będzie się "odszczekiwać" :)
A przytulaśna jest czy raczej na dystans?[/QUOTE]

Przytulasna,co jakiś czas wpada do mnie na materac i tak sie wtula i jojczy i kreci sie jak ten leniwiec z ''Epoki lodowcowej'' aż westchnie i nieruchomieje z podwoziem do gory.

Kocyka oczko boli-gałazka,Uszatka? Przemywam esencją,jak jutro nie bedzie poprawy to pójdziemy do weta. Wet bedzie szczęsliwy :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Zanim polecisz do weta kup w aptece sulfacetamidum -tylko nie zawsze w aptece bez recepty sprzedają.
Uch to fajna Uszatka jest :)[/QUOTE]

Co to za lek?

Noo...fajna,tylko musze uwazac na twarz przy tym kreceniu sie bo lapecki ma w gorze.

Posted

Psiaki jak nie maja jakiejs wiekszej traumy z czyms, to dosc szybko lapia, tak ze nawet lepiej jak czegos nie zna niz zeby znala ale na opak - jak Oskar ze smycza - co go ta dzieciarnia ciagala a pozniej trzeba bylo odkrecac wszystko :mad: bo pies plackiem lezal i ruszac sie nie chcial albo wil sie i charczal jakby go na rzez prowadzili. A znowu Hippcia, Felix w 2 dni po schodach biegac nauczyl i do tego metalowo-drewnianych pustych a myslalam, ze klopot bedzie z nimi, bo on zadnych schodow nie znal.

Posted

[FONT=Arial]sulfacetamidum - wskazania: Ostre, podostre i przewlekłe bakteryjne zapalenie spojówek i rogówki, brzegów powiek, przedniego odcinka błony naczyniowejgałki ocznej i dróg łzowych. Zapobiegawczo po urazach i oparzeniach gałki ocznej.
To ludzki lek na oczka
[/FONT]

Posted

Anka,dzieki.

Pink​,ona uciekala na widok obrozy, smyczy. Przyklejala sie do ziemi albo chciala sobie glowe urwac. Na widok patyczkanw mojej rece amal lap sobie nie polamala od uciekania a wczoraj juz gryzla.

Posted

uhu Anka ma racje, przejdz sie do apteki i powiedz, ze dla psiaka potrzebujesz.
Oskarowi i Felixowi kropilam oczyska, bo Felix ze schronu jakies badziewie przywlokl i Oskar tez zalapal od niego.

Posted

ale jak nie przejdzie to idz do weta zeby rogówka sie nie uszkodziła, moze coś ma za 3 powieką jak brokat rok temu.
fajnie ze psina tak ładnie się oswaja :) nakręc telefonem jak zaczepia kocyka do zabawy!

Posted

Fajne suczydełko, przystosowuje się ładnie do nowego życia :)

W aptece zależy na jakiego służbistę się trafi. Ja kiedyś chciałam właśnie coś do oczu jak szczeniakowi po otwarciu oczko się troszkę zapaprało, to w 2 aptekach mi nie chcieli dać, dopiero w 3 pani się rozczuliła. Co najmniej jakbym mogła popełnić samobójstwo tą maścią :roll: Ale spróbować można.