furciaczek Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Oj poszczęściło sie Uszatce:loveu: Na foty pewnie nie ma co liczyć? Ja nawet nie wiem jak Kocyk wygląda!!:shake::mad: Quote
ania0112 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 za to wilcza ze najwięcej info o kezie dowiedziałyśmy się bo nic tylko ciągniemy za język.... super, że się bawią :loveu: Quote
WATACHA Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='furciaczek']Oj poszczęściło sie Uszatce:loveu: Na foty pewnie nie ma co liczyć? Ja nawet nie wiem jak Kocyk wygląda!!:shake::mad:[/QUOTE] Zaraz Wilcza Ci napisze w którym poście są jego zdjęcia to sobie pooglądasz :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='WATACHA']Zaraz Wilcza Ci napisze w którym poście są jego zdjęcia to sobie pooglądasz :evil_lol:[/QUOTE] własnie chciałam to samo napisac :) Quote
wilczy zew Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 [quote name='ania0112']noooo to super! to moze to stres z tą nieczystościa a może taka pojętna... i już z "ciężkiego przypadku " jest pies co czystosc utrzymuje, po schodach wchodzi i nie demoluje - cud a nie pies :)[/QUOTE] taaa...chciała zezrec biurko,gdy ja sobie siedzialam na materacu :mad: Quote
ulana Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 No widzisz - rozkręca się. Będzie miała swoje zdanie, będzie... Quote
wilczy zew Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 [quote name='ulana']No widzisz - rozkręca się. Będzie miała swoje zdanie, będzie...[/QUOTE] obgryzanie biurka,to nie wlasne zdanie,tylko szkodnictwo :p Quote
ulana Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Haha. Ale musiała podjąć decyzję, a do tego trzeba własnego zdania. :eviltong: Quote
Saththa Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='wilczy zew']obgryzanie biurka,to nie wlasne zdanie,tylko szkodnictwo :p[/QUOTE] To jest Twoja opinia :) Quote
weszka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Gratuluję nowej psicy :multi: Wiemy niewiele ale dobre i to :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Już jest tydzień u mnie. Nie załatwia sie w domu ale nie dokońca jej ufam. Pare razy została sama ale na krótko i nic nie zjadla. Ona niczego nie zna ale szybko sie uczy. Schody opanowane na 4+ a smycz na 3+ w pięciostopniowej skali. Quote
Margi Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 No to całkiem dobrze wam idzie ta socjalizacja.Jeszcze troszkę i będzie pies ideał.:lol: Quote
wilczy zew Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Margi']No to całkiem dobrze wam idzie ta socjalizacja.Jeszcze troszkę i będzie pies ideał.:lol: wyrośnie jej ''pazur'' :-) Quote
AnkaG Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 I będzie się "odszczekiwać" :) A przytulaśna jest czy raczej na dystans? Quote
wilczy zew Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='AnkaG']I będzie się "odszczekiwać" :) A przytulaśna jest czy raczej na dystans?[/QUOTE] Przytulasna,co jakiś czas wpada do mnie na materac i tak sie wtula i jojczy i kreci sie jak ten leniwiec z ''Epoki lodowcowej'' aż westchnie i nieruchomieje z podwoziem do gory. Kocyka oczko boli-gałazka,Uszatka? Przemywam esencją,jak jutro nie bedzie poprawy to pójdziemy do weta. Wet bedzie szczęsliwy :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Zanim polecisz do weta kup w aptece sulfacetamidum -tylko nie zawsze w aptece bez recepty sprzedają. Uch to fajna Uszatka jest :) Quote
wilczy zew Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='AnkaG']Zanim polecisz do weta kup w aptece sulfacetamidum -tylko nie zawsze w aptece bez recepty sprzedają. Uch to fajna Uszatka jest :)[/QUOTE] Co to za lek? Noo...fajna,tylko musze uwazac na twarz przy tym kreceniu sie bo lapecki ma w gorze. Quote
Pink Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Psiaki jak nie maja jakiejs wiekszej traumy z czyms, to dosc szybko lapia, tak ze nawet lepiej jak czegos nie zna niz zeby znala ale na opak - jak Oskar ze smycza - co go ta dzieciarnia ciagala a pozniej trzeba bylo odkrecac wszystko :mad: bo pies plackiem lezal i ruszac sie nie chcial albo wil sie i charczal jakby go na rzez prowadzili. A znowu Hippcia, Felix w 2 dni po schodach biegac nauczyl i do tego metalowo-drewnianych pustych a myslalam, ze klopot bedzie z nimi, bo on zadnych schodow nie znal. Quote
AnkaG Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [FONT=Arial]sulfacetamidum - wskazania: Ostre, podostre i przewlekłe bakteryjne zapalenie spojówek i rogówki, brzegów powiek, przedniego odcinka błony naczyniowejgałki ocznej i dróg łzowych. Zapobiegawczo po urazach i oparzeniach gałki ocznej. To ludzki lek na oczka [/FONT] Quote
wilczy zew Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Anka,dzieki. Pink,ona uciekala na widok obrozy, smyczy. Przyklejala sie do ziemi albo chciala sobie glowe urwac. Na widok patyczkanw mojej rece amal lap sobie nie polamala od uciekania a wczoraj juz gryzla. Quote
Pink Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 uhu Anka ma racje, przejdz sie do apteki i powiedz, ze dla psiaka potrzebujesz. Oskarowi i Felixowi kropilam oczyska, bo Felix ze schronu jakies badziewie przywlokl i Oskar tez zalapal od niego. Quote
ania0112 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ale jak nie przejdzie to idz do weta zeby rogówka sie nie uszkodziła, moze coś ma za 3 powieką jak brokat rok temu. fajnie ze psina tak ładnie się oswaja :) nakręc telefonem jak zaczepia kocyka do zabawy! Quote
ulana Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Ja spokojnie kupowałam ostatnio w aptece - spróbuj faktycznie. Quote
weszka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Fajne suczydełko, przystosowuje się ładnie do nowego życia :) W aptece zależy na jakiego służbistę się trafi. Ja kiedyś chciałam właśnie coś do oczu jak szczeniakowi po otwarciu oczko się troszkę zapaprało, to w 2 aptekach mi nie chcieli dać, dopiero w 3 pani się rozczuliła. Co najmniej jakbym mogła popełnić samobójstwo tą maścią :roll: Ale spróbować można. Quote
Recommended Posts