Margi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='malawaszka']jeeeee :klacz: pięknyyy długi post!!!! wilcza - da się???? DA SIĘ!!!! :klacz: i jeszcze co chcemy????? no co????? FOTYYYYYYYY :ylsuper:[/QUOTE] W całości.:evil_lol: Fajna sunia.Wychowasz ją po swojemu.:lol: Quote
ania0112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 łeee jak nie gryzie to wielka szkoda :evil_lol: a co to za ciężki przypadek? kąpać się nie będzie az tak często, smyczy się raz dwa nauczy i schodów tez - najlepiej ze smaczkami z czystościa może być gorzej ale też da rade :) jak już "spać" zaczyna łapać to załapie wszystko... no a wilczy nie wychowuje tymczasa tylko sobie psa na stałe więc praca się opłaca :) a jak kocyk z zapoznaniem z nową suńką szczylkiem? Quote
WATACHA Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 No dać radę da, tylko się śmieję, że ze schronu bierze psy, albo gryzące, albo dzikie dziki ;P Quote
JankaBezZiemii Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='malawaszka']jeeeee :klacz: pięknyyy długi post!!!! wilcza - da się???? DA SIĘ!!!! :klacz: i jeszcze co chcemy????? no co????? FOTYYYYYYYY :ylsuper: [quote name='wilczy zew']Jej wygląd się nie zmienił i musi się oswoić. :evillaug: gratuluję psicy :loveu: Quote
Saththa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='wilczy zew']Było ciężko i poprosiłam Malawaszkę o namiar na jakąś psicę i pokazała ją a ja się zdecydowałam i wczoraj o 15:30 przyjechała. [/QUOTE] JAK TO WCZORAJ????????? I tyle czasu cicho siedziałyscie? Ja pierdziele :mad: [quote name='wilczy zew']Jej wygląd się nie zmienił i musi się oswoić.[/QUOTE] Hahah wita spowrotem :lol: A jak z Kocykiem?:) Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='WATACHA']No dać radę da, tylko się śmieję, że ze schronu bierze psy, albo gryzące, albo dzikie dziki ;P[/QUOTE] Takie Malawaszka mi podsuwa :siara: Kocyk troszkę nie zadowolony ale mu przejdzie. Po schodach dzisiaj już zeszła i weszła. Boję się tego załatwiania(nie mieszkam sama) i ewentualnego niszczenia. jutro musi zostać sama. Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='zerduszko']Wilcza szalejesz :)[/QUOTE] no co Ty? ..... Quote
ania0112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 a długo będzie sama? o fajnie ze schody już opanowała bo jednak minik to to nie jest i może kręgosłup boleć... Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='ania0112']a długo będzie sama? o fajnie ze schody już opanowała bo jednak minik to to nie jest i może kręgosłup boleć...[/QUOTE] Jakieś 3godziny ale wiesz ile można zniszczyć przez ten czas?? Schody jeszcze nie do końca opanowane ale już nie noszę. jest chuda i musi przytyć. Quote
ania0112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 mozna cały dom zniszczyć.... ale są tez psy które niszczą jak za długo są same a 3 godz to bardzo długo nie jest. a próbowałaś dzisiaj wyjsc chociaz na chwilę? schowaj ksiażki a na ziemie daj jakies gazetki to jak będzie źle to moze je rozszarpie a domu nie ruszy.. Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Była jakieś 10min. sama i nic nie zmajstrowała. Quote
ania0112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 to miejmy nadzieje ze tak zostanie :) ze kocyk da jej dobry przykład :) masz już dla niej robocze imię? Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='ania0112']to miejmy nadzieje ze tak zostanie :) ze kocyk da jej dobry przykład :) masz już dla niej robocze imię?[/QUOTE] nie robocze tylko domowe :) już wczoraj dostała-Uszatka Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Na spacerze był pełny pakiet :multi: Męczy ją życie zewnetrzne. Jutro trujemy życie wewnetrzne. Quote
JankaBezZiemii Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='wilczy zew']nie robocze tylko domowe :) już wczoraj dostała-Uszatka uszatka zwyczajna uszatka błotna :eviltong: [quote name='wilczy zew']Na spacerze był pełny pakiet :multi: Męczy ją życie zewnetrzne. Jutro trujemy życie wewnetrzne. przywyknie szybciorkiem a życie wewnętrzne i zewnętrzne pokonacie ;) Quote
Saththa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='ania0112']mozna cały dom zniszczyć.... ale są tez psy które niszczą jak za długo są same a 3 godz to bardzo długo nie jest. a próbowałaś dzisiaj wyjsc chociaz na chwilę? schowaj ksiażki a na ziemie daj jakies gazetki to jak będzie źle to moze je rozszarpie a domu nie ruszy..[/QUOTE] albo takie które niszcza od razu a później odpoczywają :) Quote
ania0112 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 no cóz Sandra i takie się zdarzają :eviltong: No prosze jak psica szybko się uczy! zycie zewnetrzne? pchły? przeciez ją kąpałaś.... daj znac jak to pozostawienie w domu.... a rano długo wytrzymuje? czy skoro swit biegiem na spacer? Quote
ulana Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Super Wilcza. :) Gratuluję nowej psinki. :) Poradzicie sobie z tymi męczącymi zewnętrzo-wewnętrznościami ;) I imię fajniusie. Też o uszkach pomyślałam od razu, jak na nią spojrzałam na zdjęciach. Żeby Ci tylko nie prowadziła nocnego zycia.;) Napisz jak zniosła te 3 godziny bez Ciebie. Quote
wilczy zew Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='ulana'] Żeby Ci tylko nie prowadziła nocnego zycia.;)[/QUOTE] nocne życie prowadzi się tylko ze mną :) Quote
WATACHA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='wilczy zew']Takie Malawaszka mi podsuwa :siara: Kocyk troszkę nie zadowolony ale mu przejdzie. Po schodach dzisiaj już zeszła i weszła. Boję się tego załatwiania(nie mieszkam sama) i ewentualnego niszczenia. jutro musi zostać sama. Wie co lubisz:p Quote
Recommended Posts