ulana Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='wilczy zew']nocne życie prowadzi się tylko ze mną :)[/QUOTE] Właściwe podejście. :) Żyjecie po tych 3 godzinkach? Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Wczoraj umierałam na głowę i byłam w domu ale dzisiaj niedługo wychodzę i zostanie na niecałe 3godziny. Dzisiaj pamiętałam i trujemy życie wewnętrzne. Wszędzie lata mi podszerstek :mad: Quote
AnkaG Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Na razie lata a później będzie pięknota :) A jak jest z charakterku ? :) Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='AnkaG'] A jak jest z charakterku ? :)[/QUOTE] zbyt uległa zanim wyszłam z domu,to wzieła mojego buta do zabawy :mad: zamknęłam ją w moim pokoju na dobre 3godziny,wracam i co widzę...nic nie zniszczone :loveu: Quote
danyww Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Grzeczna dziewczynka :loveu: ..o Uszatce mówię :eviltong: Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='danyww']Grzeczna dziewczynka :loveu: ..o Uszatce mówię :eviltong:[/QUOTE] a już myślałam,że mnie chcesz smaczka dać :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Ja całuję swoje psiaki to Tobie też dam buziaczka :) Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 a jaka grzeczna suczynka :loveu: a jak tam utrzymywanie czystosci? Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='ania0112']a jaka grzeczna suczynka :loveu: a jak tam utrzymywanie czystosci?[/QUOTE] Poza tymi dwoma wpadkami nic więcej nie było. [quote name='zerduszko']Weźmiesz ja na zlot?[/QUOTE] Co to za pytanie,oczywiście że wezmę. Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 noooo to super! to moze to stres z tą nieczystościa a może taka pojętna... i już z "ciężkiego przypadku " jest pies co czystosc utrzymuje, po schodach wchodzi i nie demoluje - cud a nie pies :) a jak ona w stosunku do innych psów? byłas z nią u weta? jak reakcja? dalej kocha swoje miękkie posłanko? Quote
ulana Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='wilczy zew']zbyt uległa zanim wyszłam z domu,to wzieła mojego buta do zabawy :mad: zamknęłam ją w moim pokoju na dobre 3godziny,wracam i co widzę...nic nie zniszczone :loveu:[/QUOTE] Wolisz rozrabiaki? I taki co mają swoje zdanie? Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='ania0112']a jak ona w stosunku do innych psów? byłas z nią u weta? jak reakcja? dalej kocha swoje miękkie posłanko?[/QUOTE] przyjaźnie leci nie czyta się :mad: byłam bała się ale nie weta,tylko pomieszczenia,człowieka nadal je kocha nie cud,bo sie boi ludzia ale pracujemy nad tym Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='ulana']Wolisz rozrabiaki? I taki co mają swoje zdanie?[/QUOTE] Takie co mają swoje zdanie. Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 ona będzie mieć swoje zdanie jak się rozkręci :) a i ludziowi zaufa z czasem.. zwłaszcza przy tych wszystkich smaczkach :) a ona ma posłanie w twoim pokoju? a kocyk gdzie? próbowała uszatka wejść Ci do łóżka? Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='ania0112'] a ona ma posłanie w twoim pokoju? a kocyk gdzie? próbowała uszatka wejść Ci do łóżka?[/QUOTE] tak w moim pokoju Kocyk na ''pokojach'' sama ja zawołalam a teraz rozpycha sie :mad: Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 haha no jak zawołałas to teraz pretensje tylko do siebie możesz mieć :) oh to jak się rozpycha to z tym zaufaniem chyba nie jest tak źle.... Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 nie najlepiej,bo ogryzek jej często opadywa i kopytka sie pocą z emocji Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 ogryzek to szczęka? to tez moze wynikac z tego ze jej gorąco bo jest w mieszkaniu a była na dworze, emocje tez pewnie opadną i się uszatka wyluzuje :loveu: Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 aaaa :) z tym też sobie poradzicie. zrób jakies zdjęcia domowe co? kezy nie widziałysmy jeszcze tylko szeli i tt w schronie a my chcemy domowe i spacerowe i kocyka tez! na Święta nam się należy prezent :razz: Quote
malawaszka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dziś miałam godzinną relację LIVE ze spaceru Kezowo-Kocykowego - boszzz naprawdę kiedyś wilczą uduszę! Jaka radość w głosie, jakie reakcje jak się psy bawiły!! - a tu? skąpe urywki informacji!!! KEza jest super psica - szaleje, zaczepia Kocyka, bawią się na całego! Jeszcze troszkę i ogryzek będzie już tylko w górze :) ale się cieszę! Quote
wilczy zew Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='malawaszka']Dziś miałam godzinną relację LIVE ze spaceru Kezowo-Kocykowego - boszzz naprawdę kiedyś wilczą uduszę! Jaka radość w głosie, jakie reakcje jak się psy bawiły!! - a tu? skąpe urywki informacji!!! [/QUOTE] Przeca tyle razy pisałam,ze forma pisana jest nie dla mnie. I nie rozumiem za co p.Prezes chce mnie udusic :niewiem: Quote
Recommended Posts