Saththa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='malawaszka']ja nic nie przywlokłam :obrazic:[/QUOTE] No nie Ty tylk owilcza myslałam, ze nwoego tymczasa do domku przywlekła;) Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='malawaszka']ciągnijcie wilczą za język bo chciała Wam coś powiedzieć :grins:[/QUOTE] :boom: [quote name='Saththa']No nie Ty tylk owilcza myslałam, ze nwoego tymczasa do domku przywlekła;)[/QUOTE] nie mam żadnego tymczasa Quote
furciaczek Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Matko, jakaś Ty oszczędna w słowach:evil_lol: Quote
danyww Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Wilcza, nie bądź taka!!!! :mad: Pokaż dziewczynkę ..lub chłopaka :cool3: Quote
Saththa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='wilczy zew'] nie mam żadnego tymczasa[/QUOTE] No to dawaj dziel się tutaj z nami;) [quote name='furciaczek']Matko, jakaś Ty oszczędna w słowach:evil_lol:[/QUOTE] tia... :roll: to chyba jedno z większych niedomówień :lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 przestanę tu zaglądać bo któregoś razu wyjdę z siebie :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='malawaszka']przestanę tu zaglądać bo któregoś razu wyjdę z siebie :lol:[/QUOTE] cierpliwość jest cnotą dziewczęcia - powtarzam do znudzenia :diabloti: Quote
WATACHA Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Wzięłaś Kocykowi jakąś koleżankę? Monika chociaż Ty coś podpowiedz Quote
malawaszka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/767 :loveu: Quote
ania0112 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 łooo jaka śliczna psina :loveu: jak kontakt szeli z kocykiem? kurde wilcza ty to jestes zwyczajnie skąpa w informacje! to teraz będziesz chodziła na waszą polankę z piłką i będziesz bawić się z młódką :lol: Quote
danyww Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='danyww']Wilcza, nie bądź taka!!!! :mad: Pokaż dziewczynkę ..lub chłopaka :cool3: Trafiłam !!! Trafiłam !!! :multi: Quote
Saththa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Margi']Fajnie Wilcza się nie będzie nudzić.:lol:[/QUOTE] Mam nadzieję, ze bedzie lepiej na spacerach niż było "ostatnio" A Wilcza zamierza się odezwać cos??? Quote
furciaczek Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Saththa'] A Wilcza zamierza się odezwać cos???[/QUOTE] Pewnie napisze 'Jest dobrze".... i tyle:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Było ciężko i poprosiłam Malawaszkę o namiar na jakąś psicę i pokazała ją a ja się zdecydowałam i wczoraj o 15:30 przyjechała. [quote name='danyww']Trafiłam !!! Trafiłam !!! :multi: W nagrodę wybierze pani sobie pieska od p.Prezes :evil_lol: [quote name='Margi']Fajnie Wilcza się nie będzie nudzić.:lol: Nooo.... Odbierałam ją pod Aldim. Na smyczy nie umie chodzić i szarpie się jak mustang złapany na lasso. Człowiek na drugim końcu smyczy to wielkie zło. Szłyśmy w takim tempie,że ślimaki już nas wypszedzały. Nie zna schodów,musiałam wnosić i znosić ok.18kg. nigdy nie była w domu człowiek nic przy niej nie robił. Boi się zapalonej zapałki. Na smyczy się nie załatwiała a rano nasikała na chodnik a teraz walnęła kupsko :mad: Wczoraj była kąpana i zachowywała się jakby była z cukru. W kącie przy ścianie zaczepiła łapami o brzeg wanny i nie mogłam jej oderwać. Była u weta i nic nie znalazł. Nie chce jeść witamin. Nie przepada za czesaniem a podszerstek sypie się garściami. Nie gryzie :placz: Rozkoszuje się spaniem na swoim legowisku. Zaczyna kumać jedno z najważniejszych haseł-spać :) Quote
malawaszka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 jeeeee :klacz: pięknyyy długi post!!!! wilcza - da się???? DA SIĘ!!!! :klacz: i jeszcze co chcemy????? no co????? FOTYYYYYYYY :ylsuper: Quote
wilczy zew Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Jej wygląd się nie zmienił i musi się oswoić. Quote
Recommended Posts