Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie , no wlansie lozko noca i chyba nie tylko, to takie "terytorium z innej bajki" tam , jak sie uda w koncu odstac , to nie ma wojen ni miedzygatunkowych ni miedzy swymi , bo zawsze jest mozliwosc ze te na dwoch nogach pogonia wsio

Posted

ulana napisał(a):
Może przy większej ilości to by przeszkadzało, ale z jednym... to ja nawet lubię jak się wtuli w moją kołderkę. :)

Z jednym ale miniaturą :lol: mnie z Tazzem tez jest fajnie :) ale przez 5 minut zaraz mi za goraco a Fix zawsze na mnie jak koty Waszki... :roll:

Posted

ulana napisał(a):
No fakt, że Tazzio to jak... ilu Zibich? ;)

Jak się dobrze wyciągnie to sie na swoim legowisku nie mieści... przekracza 150 cm... no i mysle ze do 42 kilo chyba dobił :lol:

Posted

a Mia odkąd nie ma Balbiny nie chce spać w łóżku, tylko nad ranem, jak już sie wstaje, ona wskakuje w wygrzana pościel na dospanie :)
wogóle odkąd nie ma Balbiny zrobiła się wyobcowana....

Przykro mi bardzo z powodu Mordziastej :(

Posted

jambi napisał(a):
a Mia odkąd nie ma Balbiny nie chce spać w łóżku, tylko nad ranem, jak już sie wstaje, ona wskakuje w wygrzana pościel na dospanie :)

Przykro mi bardzo z powodu Mordziastej :(

,zyjesz :multi:

tak się zdarza gdy psy są bardzo ze sobą zżyte

Posted

jambi napisał(a):

Szkoda Mii. Pewnie wciąż po swojemu tęskni...

A jak tam Kocyk?

Posted

Aron przychodzi wieczorem się przytulić i usypiamy razem, a potem jak mu za ciepło to schodzi i idzie do siebie.
To taki mój przyspieszać usypiania, bo jak się przytulę w to futro od razu mi cieplej i milej i śpię :)

Posted

malawaszka napisał(a):
i koty też! włażą i śpią NA MNIE - kurcze normalnie mnie obłażą w nocy jak jakieś robale :lol:

I z tego powodu Jadźka ma eksmisje z sypialni, coby się na Idze nie uwaliła. A ponieważ nie lubi spać sama i się dobija jak durna, to została eksmitowana z kimś :eviltong: A ponieważ z kimś lubią spać inni, to my śpimy przeważnie same :multi:

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
teraz już mu tylko Szekspir pozostał :evil_lol:

:roflt:

JankaBezZiemii napisał(a):
kochany chłopak :loveu: diablę jojczy zanim w drzwi wlezie :roll: dlatego zapraszamy raczej do domu wetkę ;)

grzeczny,bo wet nic mu nie robił,przy szczepieniu chce zjeść weta,
u mnie się grzecznie chodzi do pana doktora :)