Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja zamawiam w doz.pl zzwyczaj i ostatnio zamówiłam maśc a w aptece sie okazało, ze to na recepte. i co? I Pani do mnie ze nastepnym razem prosze z recepta i normalnie sprzedała :stupid:

Posted

Doszła pocztą książeczka Uszatki,więc poszłyśmy do weta aby powpisywał kleszcze i robale. Zaszczepiłyśmy się na wirusówki. Opowiedziałam o oczku Kocyka i dostałam receptę i zakrapiamy.

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']a jak na dworku szłyście i taka pogoda cudna to fotek czasem nie pstryknęłyście?[/QUOTE]

Ciezko pracujemy aby Uszatka sie nie bala,to nie ma czasu na cykanie fotek.

U weta bala sie wejsc do budynku,tak ma,do gabinetu weszla bez problemu. Zaczela zwiedzać gabinet. Zastrzyk bezproblemowo. Gadalam z wetem to sie polozyla.

U weta spotkalam ludzi,ktorzy w lesie znaleźli ONka,taki z uzytków. Śliczny,ma plamke na języku. Poprzedni właściciel szkolił go kijem.

Posted

[quote name='AnkaG']
A Uszatka z Kocykiem już zakumplowani?[/QUOTE]

Jeszcze nie do konca ale ale na spacerze lypia czy drugie sie nie zgubilo,bawią sie.

Pamiętacie jak kupilam pilke na bazarku Zerduszka?
Kocyk ja dostawal pod moim nadzorem. Wczoraj dalam Uszatce,bylam ciekawa jej reakcji. Byla zachwycona. Z piłki uszlo troche powietrze i co zrobila Uszatka-kłem przebila :mad:

Jest za bardzo nakręcona na pilke i psy a za malo na ludzi.

Wyje na syrene :mad:

Posted

[quote name='wilczy zew']

Wyje na syrene :mad:[/QUOTE]

i co narzekasz WILCZY ZEWIE???? ja uwielbiam jak psy to robią :loveu: wczoraj np z dwupasmówki było słychać syreny jakieś a na wybiegu pięknie dwugłosowo zawyło :loveu: włosy mi dęba stają wtedy :lol: