wilczy zew Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Ona ma geny ONka i linieje jak one. Nie moge grabkami bo boi sie i lecimi grzebieniem Quote
Saththa Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='wilczy zew']Ona ma geny ONka i linieje jak one. Nie moge grabkami bo boi sie i lecimi grzebieniem[/QUOTE] dacie radę :) Quote
wilczy zew Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Dzisiaj wybrałąm się z połową Zgrai na ''kolejkę'',druga połowa została,bo ma chorą łapę. Idziemy sobie i pies wbiegł w trawę,gdzie stała woda i dostał głupa i latał po tej wodzie,na koniec grzecznie stanął przy lewej nodze pańci i...otrzepał się. Pytanie konkursowe: który to był pies? Quote
ania0112 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 uszatka! bo chora łapę to pewnie miał kocyk..... Quote
malawaszka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 hahahaha fajnie - a byłoby jeszcze fajniej jakby było nam dane czasem ujrzeć ZDJĘCIA!!!!!!!!!!! :motz: co się Kocykowi stało w łapę? Quote
wilczy zew Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='ania0112']uszatka! bo chora łapę to pewnie miał kocyk.....[/QUOTE] Brawo! Wygrał pani główną nagrodę-jest do odbioru u Malawaszki! Ruda :) Nie wiem co ma na tej łapie,kłaki posklejane,jutro jeszcze obejrzę. Quote
wilczy zew Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='malawaszka']hahahaha fajnie - a byłoby jeszcze fajniej jakby było nam dane czasem ujrzeć ZDJĘCIA!!!!!!!!!!! :motz:[/QUOTE] a telefonów to się nie odbiera :watpliwy: Quote
JankaBezZiemii Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='wilczy zew']a telefonów to się nie odbiera :watpliwy:[/QUOTE] nie piszesz.... nie dzwonisz.... sprawdzam pocztę z nadzieją a tam wiatr hula ..... Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Teraz walczymy aby Kocyk bandaża nie ściągał. Nigdy nie widzę jak skóra wygląda na początku,tylko już rozlizaną a Kocyk to robi z takim przejęciem jakby od tego zależało jego życie :mad: Uszatka maszynki się nie wystraszyła ale drgań na skórze i owszem. Będzie jazda :shake: Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Katastrofa,padło ostrze w maszynce-Kocyk jest ostrzyżony do połowy :placz: :placz: Quote
JankaBezZiemii Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='wilczy zew']Katastrofa,padło ostrze w maszynce-Kocyk jest ostrzyżony do połowy :placz: :placz:[/QUOTE] nie martw się to modne teraz ;) ostrza się dokupuje/wymienia? Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 ostrzy ale nie wiem gdzie i to potrwa,chyba będę w nocy z nim wychodzić... Quote
JankaBezZiemii Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='wilczy zew']ostrzy ale nie wiem gdzie i to potrwa,chyba będę w nocy z nim wychodzić...[/QUOTE] kanałami przez krzaki :) nie znam się zupełnie - ja jak sie wkurze i tne to nożyczkami weterynaryjnymi - ostre są jak mało co Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Kiedyś nie miałam maszynki. Kocyka z dredów i filców ostrzygłam nożyczkami calutkiego. Quote
malawaszka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='wilczy zew']a telefonów to się nie odbiera :watpliwy:[/QUOTE] nie będzie zdjęć, nie będzie odbierania telefonu :obrazic: [quote name='JankaBezZiemii'] nie znam się zupełnie - ja jak sie wkurze i tne to nożyczkami weterynaryjnymi - ostre są jak mało co[/QUOTE] skąd masz takie???? ja też chcę :placz: ostatnio zaginęły mi WSZYSTKIE nożyczki jakie miałam... kurde - pewnie kradnie je ten sam co małe łyżeczki! Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Powiedz mi lepiej gdzie się ostrzy ostrza?! Foty mam i opowiadania o spotkaniu Uszatki z wodą ale to jutro bo dzisiaj jestem zmęczona. Quote
JankaBezZiemii Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='malawaszka']nie będzie zdjęć, nie będzie odbierania telefonu :obrazic: skąd masz takie???? ja też chcę :placz: ostatnio zaginęły mi WSZYSTKIE nożyczki jakie miałam... kurde - pewnie kradnie je ten sam co małe łyżeczki![/QUOTE] mam od koleżanki wetki - jeśli chcesz to pogadam i zamówi dla Ciebie takie w swojej hurtowni ;) łyżeczki ponoć ufolki kradną - czytałam cały wywód na ten temat swego czasu ... jak miałam czas a nie miałam dzieci :roll: Quote
furciaczek Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ciekawa jestem jak Kocyk wygląda, pewnie dość oryginalnie:diabloti: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Ma zrobioną głowę,podwozie,boki i łapecki na krótko a reszta została. Wygląda jak w kożuchu futrem na wierzchu i spódniczce. Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 i pewnie nie zobaczymy nic a nic... :angryy: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='malawaszka']i pewnie nie zobaczymy nic a nic... :angryy:[/QUOTE] Przecież tak ostrzyżonego Kocyka nie będę focić :mad: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Wczoraj jak strzygłam Kocyka ,to Uszatka nasikała na parkiet w pokoju :mad: nie widziałam tego. Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Wczoraj poszłyśmy nad wodę,ona nie znała takiej wody. Rzuciłam patyk i poleciała,bo nie wiedziała,że to woda. Styl pływania rozpaczliwy. Później tylko delikatnie wyciągała glony z brzegu. Ciekawe,że wchodzi trochę głębiej gdzie jest dużo glonów i woda jest ciemna. Przypłynął łabędź i chciała do niego (goni wszystko co się rusza). W pewnym momencie nie wytrzymała i skoczyła,i stylem rozpaczliwym wróciła do brzegu. Podejrzewam,że jest z cukru :) Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Przecież tak ostrzyżonego Kocyka nie będę focić :mad:[/QUOTE] tak, siak, s*ak... też NIE :scream_3: Quote
Recommended Posts