Jump to content
Dogomania

Ulena skrajnie wychudzona suczka z ulicy,nie udało się jej uratować, za TM :(

Recommended Posts

• Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez jestem dzisiaj u Ulenki...Nie udało nam się jej uratować mimo najszczerszych chęci....!Zostały pieniążki,które nie zostały wykorzystane na jej leczenie.Podzielam zdanie ewu...te psiny naprawdę są w potrzebie...jestem za...Masz rację,to wszystko jest straszne!Może ktoś jeszcze się wypowie...?Było by dobrze podjąć jakąś wspólną decyzję!

Posted

[quote name='ewu']Zajrzałam do Ulenki... Smutno ...:((( Jestem za pomocą dla Duszka i Michaela.Straszne to wszystko:(([/QUOTE]

Przejżałam wątki Duszka i Michaela. Czy ktoś zna fundacje która się nimi opiekuje? Na wątku nie ma rozliczeń, a ja niestety po różnych zbiórkach na dogo wolę być ostrożna.

Posted

[quote name='Astaroth']Przejżałam wątki Duszka i Michaela. Czy ktoś zna fundacje która się nimi opiekuje? Na wątku nie ma rozliczeń, a ja niestety po różnych zbiórkach na dogo wolę być ostrożna.[/QUOTE]
danavas napisała,że rozliczenie wstawi chyba w poniedziałek.
OTOZ znam i jej prezeskę Ewę też.
Nie mialam żadnych złych doświadczeń.
Raczej same pozytywy.

Posted

[quote name='mru']słuchajcie, pomyliłam się co do wpłat, Ulenka ma[B] 215[/B] złotych :)
dajcie znać co robimy, oczywiście nie musi być już, pieniążki będą czekać ile trzeba.[/QUOTE]

faktura już wystawiona, rozliczenia porobione, może te 10zł różnicy przekażcie na jakiegoś innego psiaka na którego ludzie zbierają na wasze konto, bo chyba nie ma sensu robić zamieszania dla 10zł?

Posted

ewentualnie proszę o rozważenie pomocy temu biedakowi, który leżał na wiejskiej drodze połamany i któremu pomogła p. Jola z dogo bajk21, a na dodatek wszystkich nieszczęść, które ją spotykają to jeszcze spalił się ich dobytek życiowy kilka dni temu:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213950-Le%C5%BCa%C5%82-ranny-Rudy-ju%C5%BC-w-lecznicy%21-CHCE-%C5%BBY%C4%86-PILNIE-ZBIERA-NA-OPERACJE-POM%C3%93%C5%BB%21-CITO"]http://www.dogomania.pl/threads/213950-Le%C5%BCa%C5%82-ranny-Rudy-ju%C5%BC-w-lecznicy%21-CHCE-%C5%BBY%C4%86-PILNIE-ZBIERA-NA-OPERACJE-POM%C3%93%C5%BB%21-CITO[/URL]

Posted

oj... :( to chyba jednak temu biedakowi. Operacja jedna juz była, nastepna w kolejnym tygodniu.. Trzeba dzialac. O nim mniej ludzi wie, niz o Duszku i Michaelu..
Oj...

Pewna Pani na FB, na watku Duszka napisala, ze zyczy tym wszystkim ludziom, ktorzy krzywdza zwierzeta, by zmienili sie w DOBRYCH, to by tyle spraw rozwiazalo..

I faktycznie... nigdy tak nie myslalam... a to przeciez prawda.. jesli bylaby taka sila, co zamienilaby tych ZLYCH w DOBRYCH, to zycie byloby szczesliwsze.

Ulenko... pamietam..

Posted

wielka szkoda ULENY :(

a propos myślących inaczej:mad:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/214391-O-suchym-chlebie-wodzie-bez-budy-na-łańcuchu-ile-jeszcze-wytrzyma-Łatka[/url]

Posted

Wiecie co!Tyle jest tych biednych psin,którym jest potrzebna pomoc...gdy się ogląda te linki...Dajmy te pieniążki jednak do kundelkowej skarpety!Bo trudno jest zdecydować,który piesek jest tym nr1Te zamrożone w tej chwili na koncie pieniądze,nie pomogą żadnemu...a przeecież one czekają na każdy grosz...!

Posted

jestem ZA tym co pisze Bogusik, choć tym niemniej proszę o zerknięcie na [url]http://www.dogomania.pl/threads/2143...ytrzyma-Łatka[/url]
(przepraszam za off'a)
tam trzeba zajrzeć i wspólnie cokolwiek wymyśleć... po prostu.

Posted

powiem szczerze czekam na to aż umieszczą rozliczenia na wątkach, bo jeśli udało im się uzbierać sporo kasy to wolałabym wpłacić na skarbonkę, albo na tego połamanageo psiaka od p.Joli bo ona bardzo źle stoi z finansami na leczenie a teraz jeszcze spłonęły jej rzeczy więc sytuacja jest nieciekawa, ale jak uważacie ja się dostosuje

Posted

[quote name='Astaroth']powiem szczerze czekam na to aż umieszczą rozliczenia na wątkach, bo jeśli udało im się uzbierać sporo kasy to wolałabym wpłacić na skarbonkę, albo na tego połamanageo psiaka od p.Joli bo ona bardzo źle stoi z finansami na leczenie a teraz jeszcze spłonęły jej rzeczy więc sytuacja jest nieciekawa, ale jak uważacie ja się dostosuje[/QUOTE]
Podzielam Twoje zdanie!Psiaki są pod skrzydłami fundacji więc może sytuacja nie wygląda najgorzej.Okaże się jak będą rozliczenia.Pieniądze można też podzielić...np. po 50zł na 4 pieski?!

Posted

proszę zajrzyjcie na wątek Klary-9 lat w schronisku :/ bez spacerów
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210639-KLARA-psi-idea%C5%82-od-9-lat-w-schronisku-jest-szansa-na-BDT-potrzebne-na-karm%C4%99[/url]

Posted

Finanse Uleny ciągle nie rozliczone. Michael w DS, Duszek całkiem nieźle z kasą stoi, co myślicie jednak o tej skrabonce? Tam zawsze można podesłać takie psiaki w nagłej potrzebie i napewno nie zostaną bez pomocy a tak to każdy podsyła tu jakieś propozycje i ja nie wiem czy zrobić głosowanie czy co.