mestudio Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='sleepingbyday']kurcze, nie pomyślałam, żeby z KWB rezygnować z powodu,że ktoś nas oszukał. gdzie sens? no właśnie, o co chodzi z czarna owca? czy to ktoś z kwb zmataczył pieniądze? nie. ja tam będe popierać i propagować BDT nawet, jak kwb przestanie istnieć :-)[/QUOTE] Jak nie? Przecież lika należy do klubu i dostała w grudniu na ten cel pieniądze - dofinansowanie na opłacenie faktury. Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 moment, moment. kurczę, znów nic nie zrozumiałam! byłam przekonana, ze lika przekazała lilianie, a liliana nie wpłaciła wet. a moze lika to liliana? a moze jeszcze zupełnie inaczej??? Quote
mestudio Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='Ellig'][FONT=&]Moje serce ucieklo,,,[/FONT][FONT=&] z gorki na pazurki na leb,na szyje,,,polamalo cztery literki, podzielilo bulki na krzyz peklo,,,[/FONT][/QUOTE] Trzymaj się..... TZmestudio Quote
sylwija Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Ellig'][FONT=&]Moje serce ucieklo,,,[/FONT][FONT=&] z gorki na pazurki na leb,na szyje,,,polamalo cztery literki, podzielilo bulki na krzyz peklo,,,[/FONT][/QUOTE] nie daj się ;) Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 to co z ta lika, niech ktoś mnie oświeci..... Quote
Nutusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A co ma być? Nadal nie ma potwierdzenia, że faktura w lecznicy została uregulowana, pies ma opuścić DT (padła nawet propozycja umieszczenia jej w hoteliku - ciekawe za co?...). Na szczęście jest DS na horyzoncie. I to taki z gatunku "wyższa półka" ;) Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 no co z tą lika, dlaczego cos o lilianie było,czy liliana i lika to ta sama osoba? a może rózne, ale liliana też ma coś wspólnego z ta sprawą? bo miesza mi się i nie chcę namącic. Quote
Morska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Przepraszam, że piszę tak od razu, ale to pilne. Pilnie, bardzo pilnie szukam dt, dt dla dwóch szczeniąt: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235375-8-szczeniąt-Kokcydia-Isospora!!!-Błagam-o-dt-dla-jednego-malca!!!-Nie-wyzdrowieją[/URL]! Szczeniaki trafiły do hotelu prosto z lecznicy gdy miały półtora miesiąca. W trakcie pobytu zaraziły się lambliami i teraz gdy zabrałam je ponownie do lecznicy aby zbadano kał okazało się, że wyzdrowiały z lamblii, ale wyszły Kokcydia! W tym hotelu nie ma szansy na ich wyleczenie, bo chorują już kilka miesięcy, a przez to nie mogę ich doszczepic na zakaźne :-(. Weterynarz, który leczy psy z tego hotelu powiedział właścicielce, że kokcydia dotyczą głównie szczeniąt, że dorosłe raczej się nie zarażają... . Właścicielka nie jest przekonana do moich racji i dlatego i też dlatego, że nie ma tam szans na odseparowanie szczeniąt, muszę je stamtąd zabrać! Inaczej się nie wyleczą, bo nawet jak Baycox zadziała, to znów złapią to samo i będą wyniszczone. Dlatego pilnie szukam dt choćby dla jednego! Błagam o pomoc. Quote
Poker Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Do klubu baloniarek co prawda nie należę, ale ok.200 zł z mojego bazarku przybędzie na jego rzecz. Przy okazji zapraszam w odwiedziny [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241381-Rodzina-zast%C4%99pcza-u-Poker%C3%B3w[/url] Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A czemu Pokerze Ty mój...nie NALEŻYSZ ??? :mad: Quote
malagos Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ja też nie należę, ale Was wspieram mentalnie i z sympatią :) Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Zaraz, chwilunia - jak to nie należycie?... Przecież prowadzicie BDT, a to samo przez się daje członkostwo! :) No, chyba, że nikt Was nigdy w balona nie zrobił ;) Quote
Poker Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Nutusia']Zaraz, chwilunia - jak to nie należycie?... Przecież prowadzicie BDT, a to samo przez się daje członkostwo! :smile: No, chyba, że nikt Was nigdy w balona nie zrobił ;-)[/QUOTE] Prowadzę, prowadzę BDT. Żaden pies mnie w balona nie zrobił. Do klubu nikt mnie nie zapraszał. Ale czuję się z nim związana emocjonalnie ;-) i wspieram duchowo oraz trochę finansowo. Quote
mestudio Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Ziutka']A czemu Pokerze Ty mój...nie NALEŻYSZ ??? :mad:[/QUOTE] A ja w zasadzie podpisuję się pod tym niecnym pytaniem. No??? TZmestudio Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 O matko jaki ZONK! Ale z drugiej strony, żeby SWOICH trza było zapraszać?... ;) Quote
Macia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Poker']Prowadzę, prowadzę BDT. Żaden pies mnie w balona nie zrobił. Do klubu nikt mnie nie zapraszał. Ale czuję się z nim związana emocjonalnie ;-) i wspieram duchowo oraz trochę finansowo.[/QUOTE] Bo do tego klubu należy się samemu wpraszać ;). Dla mnie ktoś kto prowadzi BDT jest z góry w klubie. Dzisiaj jak wrócę z zajęć zrobię nowe rozliczenie. Quote
sleepingbyday Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 mnie tez nikt w balona nie zrobił, ale mi chodzi o poparcie dla idei. Quote
Lili8522 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Potrzebuję kogoś na wizytę PA z POZNANIA, polecacie kogoś? Quote
Macia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Lili8522']Potrzebuję kogoś na wizytę PA z POZNANIA, polecacie kogoś?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/members/91589-ania-z-poznania?tab=friends&page=3[/url] Quote
iwoniam Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 jeśli mogę, to zapraszam na bazarek dla moich podopiecznych: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241209-OTWARTE-na-zoo-pod-opieka-iwoniam-PUZZLE-KARTY-do-gry-ZELE-do-kwiatow!!![/URL] Fanty moje i mojego TŻ. Mam nadzieję, że się spodobają. Iwonia Nutusiu - bardzo, bardzo Ci dziękuję za wizytę. Malunia już ostrzyżona (przeze mnie rzecz jasna), wcześniej wykąpana i zaszczepiona po wirusówkach na wściekłość Nio i teraz czekamy na kejsi - ona ją zawiezie jadąc na uczelnię ! :) w razie czego pamiętaj, że jestem TU i Ci/Wam zawsze domek potencjalny sprawdzę. Quote
Nutusia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Iwoniu - pokłony i podziękowania należą się Jola_li :) Czyli rozumiem, że Kundzia zostanie Warszawianką? ;) Fajnie! Quote
iwoniam Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Tak, jak wszystko pójdzie dobrze to tak Jola_li nie odbiera ode mnie telefonu chyba jej jutro sms wysle, ze ja to ja ;) Dzięki raz jeszcze! [quote name='Nutusia']Iwoniu - pokłony i podziękowania należą się Jola_li :) Czyli rozumiem, że Kundzia zostanie Warszawianką? ;) Fajnie![/QUOTE] Quote
Ellig Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wszystkie Cioteczki i Wujkow serdecznie zapraszamy do Klubu WB, wystarczy tylko napisac jak chcecie pomagac , cos o sobie do mnie na pw i postaram sie jak najszybciej wpisac Was Kochani do Klubu, prosze tez o zastanowienie sie nad dalszym czlonkowstwem "Osoby kontrowersyjnej", Klubowicze wiedza o kogo chodzi. " Lubisz pomagać bezdomniakom w potrzebie i chcesz dać coś od siebie? Zastanawiasz się ile Osób tak jak Ty czynnie pomaga oferując lub wspierając BDT/BDTzD? Możesz liczyć na Znajomych, którzy odwiedzają,pomagają i interesują się Twoim podopiecznym? [COLOR=deepskyblue]super możemy połączyć siły[/COLOR] [COLOR=black]Martwisz się że pomimo zapewnień pomocy gdy psiak już znalazł się u Ciebie na bezpłatnym tymczasie wątek nagle stracił zainteresowanie?[/COLOR] Szukasz pomysłu jak zapewnić podopiecznemu karme, ogłoszenia oraz opiekę weta i czujesz dyskomfort po przeczytaniu? cyt: "Burek już bezpieczny na BDT/BDTzD nie potrzeba wsparcia i pomocy a miejsce jest bezpłatne przecież psiak go nie straci -idziemy pomagać dalej? " [COLOR=red]wspólnie możemy to zmienić[/COLOR] [COLOR=black]Masz chwile gdy chciałabyś gdzieś wyjechać i odpocząć ale potrzebujesz miejsca, czasu też ludzi jak to potocznie pisze się i mówi by naładować akumulatory czyli Ludzi pozytywnie zakręconych?[/COLOR] [COLOR=black]Czasem wystarczy zaledwie 1 dzień w odpowiednim towarzystwie szanujących się ludzi[/COLOR] [COLOR=magenta]Razem możemy coś zorganizować i spędzić mile czas[/COLOR] [COLOR=black][B]Jeśli TAK- nasz Klub jest dla Ciebie:) [/B][/COLOR][B]Kto może dołączyć do Klubu? [/B] Osoby, które chcą pomagać bo tak naprawdę to każdy może dać coś od siebie [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] [B]Czy jest jakaś składka Klubowicza?[/B] Nie obowiązkowa [B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/B] [B]1[/B] Nick, woj- rodzaj Domu Tymczasu( dane i tel przesłane do mnie na pw) [B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje( tutaj wymieniamy jedną potrzebę a na bieżąco będe uaktualniać) [B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu ( zasada każdy może dać coś od siebie) [B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny [B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu [B]Klubowicze deklarujący pomoc ale z różnych względów nie mogący zajmować się bezpośrednio podopiecznymi jako BDT/BDTzD: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/B] [B]1 [/B]NIck, woj( tel przesłany na pw) 2 Jaką pomoc oferuje dla naszego Klubu 3 nowe pomysły Quote
Ellig Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://images10.fotosik.pl/3790/01c266e120942b79.jpg[/IMG] Quote
mari23 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://s1.pokazywarka.pl/i/1873606/912393/540755-579123645439754-2121848578-n.jpg[/IMG] oby ten plan wziął w łeb, a wszystkie inne sie spełniły! Życzę Wam pełnych radości Świąt, wiosny w sercach i za oknami !!!!! Quote
Recommended Posts