Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Pora karmienia :)
http://spechato.cz/dogs/rankings/

Dobrze, że przypomniałaś :) Już nakarmiłam wszystkie Czeskie Gacki :evil_lol:
Mojemu TZ się Richard spodobał hihi :D

Ciociu Elig dotarły legowiska! Są boskie! Myślałam że będą mniejsze a toż to prawie jak wielkie łoże :lol:

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY!! :loveu:

I dotarł też szeleczki od Cioci kkasiiiar :D Też cudo! Dziękuję! Jeszcze tylko jakiś szczylek potrzebny na tymczzas :cool3:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Dobrze, że przypomniałaś :) Już nakarmiłam wszystkie Czeskie Gacki :evil_lol:
Mojemu TZ się Richard spodobał hihi :D

Ciociu Elig dotarły legowiska! Są boskie! Myślałam że będą mniejsze a toż to prawie jak wielkie łoże :lol:

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY!! :loveu:

I dotarł też szeleczki od Cioci kkasiiiar :D Też cudo! Dziękuję! Jeszcze tylko jakiś szczylek potrzebny na tymczzas :cool3:

Lili, nie ma problemu, u nas w Radomiu jest masa szczeniaków, które potrzebują tymczasu "na wczoraj".....

tu muszę się pochwalić, bo ostatnio wydałyśmy na DT do Warszafki 4 szczyle na tymczas :) szkoda, że tak mało tych DT :(

Posted

wapiszon napisał(a):
Nakarmiłam:)
A jak można kilka razy tego samego ?

otworzyłam główną stronę jednocześnie w kilku zakładkach i potem z każdej tego samego psa, czyli naraz był otwarty kilkakrotnie

Posted

Nikaragua napisał(a):
otworzyłam główną stronę jednocześnie w kilku zakładkach i potem z każdej tego samego psa, czyli naraz był otwarty kilkakrotnie

Dzięki:) Jutro spróbuję tym sposobem:)

Posted

[quote name='Lili8522'][SIZE="4"]Ciotki WAŻNE!!!!!!!!!! Kto jest z dogo z Fundacji NIECHCIANE I ZAPOMNIANE?!
Jola od jadzi
Czarodziejka
majqa z nimi ma kontakt

Posted

Kochane ciotki, PILNIE, naprawdę PILNIE, potrzebujemy klatki kenelowej dla małego psiaka, do niedzieli chociaż!
Warszawa!
Prosimy o pomoc, może znacie kogoś kto może pożyczyć!!!

Posted

[quote name='Ziutka']Kochane ciotki, PILNIE, naprawdę PILNIE, potrzebujemy klatki kenelowej dla małego psiaka, do niedzieli chociaż!
Warszawa!
może Owieczka pomoże?

Posted

[quote name='Ziutka']Kochane ciotki, PILNIE, naprawdę PILNIE, potrzebujemy klatki kenelowej dla małego psiaka, do niedzieli chociaż!
Warszawa!

[quote name='sajlana']transporter: 62 x 34 x 40

Sajlana pisała wczoraj że ma. O ile transporter to to samo co klatka i wymiary są podobne.
TZmestudio