Ellig Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Martunia, jaki cudowny Oliwier:) Jeszcze raz Kochana serdeczne gratulacje. Olivierze jestem z Ciebie dumna, przybrana babcia:) Quote
Ellig Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='sylwija']tez bardzo gratulację, piękny chłopak :) pewni nikt nie może dać DT Tymonowi, ale może chociaż podnieście na dogo czy na FB jego wątki - http://www.dogomania.pl/forum/threads/239495-Tymon-ROZPACZLIWIE-czeka-na-transport-i-deklaracje-finansowe-to-kwestia-życia-i-ŚMI ja jestem bezsilna i załamana Za chwile zajrzę..... Quote
cisowianka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Śliczny chłopak - Gratulacje !!! A jaką ma minkę - chyba będzie kogoś strofował ;) Quote
Macia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Maluch przecudny,gratuluję! Ma bardzo poważną minę ;). Quote
Ellig Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Malutka 4 miesieczna sunia caly czas szuka DS...kontakt z mestudio. Quote
Macia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Myślałam, że sunia już w DS. Ale ogłoszenia ma już wykupione? Proszę o kciuki, jedziemy łapać dziką sukę, która się wczoraj oszczeniła. Musi się udać. Quote
Ellig Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Macia napisał(a):Myślałam, że sunia już w DS. Ale ogłoszenia ma już wykupione? Proszę o kciuki, jedziemy łapać dziką sukę, która się wczoraj oszczeniła. Musi się udać. Ogloszenia ma i jeszcze dzisiaj zrobilam jej kilka, byly tez domki sprawdzane ale wciąz pokutuje nieodpowiedzialnosc ludzi ,zabieranie czasu, szkoda nawet sie o tym rozpisywac. Powodzenia, kciuki trzymam! Quote
malagos Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Macia']Myślałam, że sunia już w DS. Ale ogłoszenia ma już wykupione? Proszę o kciuki, jedziemy łapać dziką sukę, która się wczoraj oszczeniła. Musi się udać. To konieczne kciuki..A gdzie ona urodziła te szczeniaki? Quote
sylwija Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) też trzymam kciuki :) ja ostatnio biegałam za Azjatami, to wróciłam z dwoma kotami.. - http://www.dogomania.pl/forum/threads/239524-Wyrzuone-na-parkingu?p=20388524#post20388524 koty domowe, wyrzucone beztrosko na parkingu.. muszę je trochę ogarnąć i ogłaszać, i nie patrzcie na bałagan ;) Edited February 3, 2013 by sylwija Quote
Macia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 malagos napisał(a):To konieczne kciuki..A gdzie ona urodziła te szczeniaki? Nie wiemy niestety. Nie udało się ich znaleźć i matka też zniknęła. Ona jak się dowiedziałyśmy mieszka tam już od 4 lat. Jest baaardzo ostrożna. Szczeniaki są zawsze dobrze ukryte. Razem z nią biega jej roczna córka. Staramy się obie złapać, ale jest ciężko. Suki od razu uciekają. Są małe i znikają w chaszczach. Jest zostawiona klatka-łapka, a jutro ruszamy na dalsze poszukiwania. Quote
mari23 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Macia napisał(a):Nie wiemy niestety. Nie udało się ich znaleźć i matka też zniknęła. Ona jak się dowiedziałyśmy mieszka tam już od 4 lat. Jest baaardzo ostrożna. Szczeniaki są zawsze dobrze ukryte. Razem z nią biega jej roczna córka. Staramy się obie złapać, ale jest ciężko. Suki od razu uciekają. Są małe i znikają w chaszczach. Jest zostawiona klatka-łapka, a jutro ruszamy na dalsze poszukiwania. powodzenia!!!! mocno trzymam kciuki! Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 orpha napisał(a):wypraszam sobie ;) mam 2 oka :p ale jednym łypiesz na swoje stado ;-). obraczus, gratulacje, choc młody nie wydaje się być zadowolony. nic mu się nie dziwię, zamienił stryjek siekierkę na kijek... ;-) Quote
cisowianka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wpłaciłam deklaracje za luty 2013. (10 zł.) Quote
Nutusia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dziewczątka.... poszukuję suni w typie ratlerka. W sensie wielkościowo. Do domku w Wwie, więc gdzieś z okolic ;) Quote
mari23 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Nutusia']Dziewczątka.... poszukuję suni w typie ratlerka. W sensie wielkościowo. Do domku w Wwie, więc gdzieś z okolic ;) mam, ale piesek, ślepy i daleko ;) pochwalę sie nowym "tymczasem" ;) domki się pewnie bić będą, jak przeżyje i dojdzie do siebie.... wygłodzony i drastycznie odwodniony staruszek zgarnięty z ruchliwej trasy :( a niech tych ludzi....... Quote
cisowianka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wszyscy się "chwalą" to ja też, to mój tymczasik u mnie na poduszkach.Właścicielka dawała mu 5 lat, wet w Białymstoku 8-10 a weci u mnie nawet 12 lat. Quote
Ellig Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Cisowianka te biedaki znalazly u Ciebie opiekę i cieply kąt..... Quote
cisowianka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ellig napisał(a):Cisowianka te biedaki znalazly u Ciebie opiekę i cieply kąt..... Tylko jeden biedak :oops: dwa pozostałe są moje ,pies znajdka dawno temu, a Blue już praktycznie z dogo ;) ale przy Was to ja jestem mały pikuś, ale staram się powolutku, no i nie mogę przyjąć więcej tymczasów , ale to już inna historia. Quote
Ellig Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 cisowianka napisał(a):Tylko jeden biedak :oops: dwa pozostałe są moje ,pies znajdka dawno temu, a Blue już praktycznie z dogo ;) ale przy Was to ja jestem mały pikuś, ale staram się powolutku, no i nie mogę przyjąć więcej tymczasów , ale to już inna historia. Jestes Wspaniala Osoba i nigdy wiecej nie pisz,ze jestes "maly pikus" bo to jest nie prawda. Serdecznosci wielkie:) Quote
Lili8522 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Podeślijcie mi konto na Pw mam pieniążki za zaległy bazarek Quote
Ellig Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Lili8522 napisał(a):Podeślijcie mi konto na Pw mam pieniążki za zaległy bazarek Wyslane, dziekujemy bardzo:) Macia, oczysc skrzynkę pocztowa;) Quote
Ellig Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ellig napisał(a):Wplacilam deklaracje za III-VIII 2013 r. Macia.Nie ma wpisanej mojej deklaracji w rozliczeniu:) Quote
Lili8522 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Ellig']Wyslane, dziekujemy bardzo:) Macia, oczysc skrzynkę pocztowa;) Dziękuję :) Wysłałam 66 zł z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232043-BRANSOLETKOWNIA-dla-Baloniarek-ZAPRASZAM!-Do-18-09-godz-20-00-%29/page4 Potwierdź Maciu jak dojdzie Quote
Macia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Już jestem, mam problem z komputerem, bo mi wczytuje tak długo strony, że mnie wylogowuje. Jutro uzupełnię wszystkie rozliczenia jak będę mieć dostęp do normalnego sprzętu. Za to dodam, że jedna z dzikich suk się złapała, wiemy też gdzie oszczeniła się druga, dzisiaj mamy próbę złapania. Jeśli się uda to będzie zabawnie. Quote
mari23 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='cisowianka']Wszyscy się "chwalą" to ja też, to mój tymczasik u mnie na poduszkach.Właścicielka dawała mu 5 lat, wet w Białymstoku 8-10 a weci u mnie nawet 12 lat. http://images10.fotosik.pl/3341/7fa6298264ced252med.jpg tak, chwalipięty jesteśmy :) ale psiaczki slodziutkie - jest się czym "pochwalić" ;) śliczny ten Twój piesek, a w takim wieku, to zapewne taki sam "tymczas" będzie, jak i moje wszystkie.... mojemu starowinkowi nawet nie próbowała wetka lat określać, ledwie to żywe, odwodnione i wygłodzone.... tragedia :( Quote
Recommended Posts