Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Taka suczka błąka się po Mysłowicach z obróżką ale bez adresatki :-( (to ta czarna kudłata)
mamy kogoś z tych okolic? (więcej informacji ma Ptysiak to ona ją wypatrzyła)

Uploaded with ImageShack.us

Osoby na Dogo z Mysłowic

http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1351251227-0791b875bcd789d47a74c29cf439c633eb29e8dc&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Mysłowice&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=

Posted

DOFINANSOWANIE DO ZABIEGÓW STERYLIZACJI I KASTRACJI PSÓW I KOTÓW W WARSZAWIE - M.st. Warszawa dofinansowuje 50% kosztów zabiegu, pozostałe 50% pokrywa właściciel zwierzęcia.

Akcja prowadzona jest przez Biuro Ochrony Środowiska Urzędu m.st. Warszawy
do 14 grudnia 2012 r. lub do wyczerpania środków finansowych, w ramach realizacji Programu opieki nad zwierzętami bezdomnymi oraz zapobiegania bezdomności zwierząt na terenie m.st. Warszawy w 2012 roku (uchwała nr XXXIII/801/2012 Rady m.st. Warszawy
z dnia 8 marca 2012 r.).
Właściciele psów i kotów, którzy zamieszkują na terenie m.st. Warszawy mogą skorzystać
z możliwości wykonania zabiegu w jednej z 9 wybranych lecznic weterynaryjnych (BEZ WZGLĘDU NA MIEJSCE ZAMIESZKANIA)
http://bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/27A1237C-22DD-4B5D-8CD8-6BA293FEF8C9/871791/Adresylecznic.doc

M.st. Warszawa dofinansowuje 50% kosztów zabiegu, pozostałe 50% pokrywa właściciel zwierzęcia.

****UWAGA:**** W przypadku psów wymagane jest aby pies był oznakowany elektroniczne oraz posiadał aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie.

Posted

Kkasiaaar prosi o pomoc dla psiaczka, tyle, że on nie jest w BDT. Sytuacja jest jednak trudna, bo - jak rozumiem - nikt się nie będzie nim zajmował "z urzędu". Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby nasza skarbonka wyjątkowo pomogła...

Macia - normalne psy to mają normalni ludzie, a my... no! ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Kkasiaaar prosi o pomoc dla psiaczka, tyle, że on nie jest w BDT. Sytuacja jest jednak trudna, bo - jak rozumiem - nikt się nie będzie nim zajmował "z urzędu". Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby nasza skarbonka wyjątkowo pomogła...

Macia - normalne psy to mają normalni ludzie, a my... no! ;)

Narazie sie wstrzymajmy bo jutro jade na PA do Pana ktory chce go adoptować oraz pokryć koszta dzisiejszej operacji ! :) Trzymajcie kciuki , dam znac jak tylko sie czegoś dowiem :)

Posted

Masakryczna pogoda. Coraz zimniej, a psów jak zwykle nie ubywa. U Was też jest tak zimno? My za godzinę jedziemy z Lacią remontować okoliczne przytulisko (ponaprawiać kojce i budy, założyć dachy) i już jak o tym myślę jest mi zimno.
Już idę spojrzeć na wątki.

Posted

We Wrocławiu śnieg z deszczem od rana brrrr...
dobrze, że w naszym schronisku większość psów może wejść do wewnętrznych boksów. Tylko te największe psiaki maja budy. Ale niestety nie wszędzie tak dobrze mają schroniskowce.

Posted

Ellig napisał(a):
Zimno bardzo . Wieje porywisty wiatr i pada snieg. Tak mamy na Mazowszu......Przyszedl bardzo trudny czas dla zwierzakow....

Lubię zimę, ale w odniesieniu do bezdomności Braci Mniejszych żal serce ściska:(

Posted

Lili8522 napisał(a):
Cioteczki trzymajcie kciuki za dwa szczeniaczki które są u Necianeta bo walczą z parwo :-(

O jejku, biedaki.Trzymam z calych sil...