VitisVini Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 andzia, ja pamiętam, zaglądam ciągle choć może nie zawsze pisze. Kto to jest Denis i jej dzieci? I kto miał zakwestionować kupienie karmy? I kto zapłacił?Nic nie rozumiem. Starość nie radość:p Quote
loozerka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37440 To jest watek Denis i jej dzieci :) Quote
blue.berry Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 VitisVini - Malibu zlozyla propozycje (glownie na forum bordogow) aby z pieniedzy uzbieranych na ratowanie bordozki Denis i jej 5 szczeniaczkow (wszyscy juz w nowych domkach) kupic karme dla Niki (Laky). AmonMan kupila 7kilowy worek i stwierdzila ze sama za niego zaplaci. a poniewaz nikt nie mial nic na przeciw w temacie wydawania Denisowych pieniedzy to i tak kupi sie jeszcze drugi worek 14 kilo. ot i tyle:) szukamy domow dla pieknych suniek - argentynki Niki i bullki Paris!! Quote
VitisVini Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 aaaaa:lol: No to kojarzę, to ta bordożka co ją w Nowy Rok chyba wieźli przez całą Polskę. Był jej watek na Molosach przecież, ale tam nie wchodziłam za bardzo bo widziałam , że i beze mnie sobie świetnie radzą:eviltong: A nawiasem mówiąc o bordożkowym forum na którym nigdy nie byłam, ale czytałam kiedyś na molosach opis tej akcji przywiezienia Parysa bodajże, w ta okropna wichurę. Szczęściarze z was jak macie takich ludzi na forum;) No to gut. Planuję póki co zrobić w pracy taki kącik adopcyjny, podrukuję zdjęcia naszych lalek i je powiesze.Sporo ludzi się przewija czasem może ktoś się napatoczy.No i jakiś słupów ogłoszeniowych poszukam w okolicy też.Mogłabym tez umieścić ogłoszenie na portalu Trójmiasta jeśli ich tam jeszcze nie ma- bo czasem natykam się tam na psy z forów. A jaki charakterek ma Niki? Przy mojej grubasce to ona ciągle jak pół doga wygląda. Quote
blue.berry Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie znam Niki za bardzo - po prostu jak jestem na klinicie to zawsze zabieram ja na spacer. ona jest bardzo wdzieczna kiedy ktos sie nią interesuje. na spacerach jest grzeczna choc troche skacze :) przez te swoje biedne uszy mocno trzepie glowa i bardzo lubi jak sie jej uszu masuje. z karmy bardzo sie ucieszyla. worek wisi na kracie - jak wychodzilysmy na spacer to nie mogal sie od niego oderwac. Niki siedzi sobie cicho w rogu boksu, nie podbiega do kraty jak sie przychodzi - nie wiem czy to wynika z rezygnacji czy z problemow ze sluchem. w kontakcie jest przesympatyczna. ot i tyle. Quote
blue.berry Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nikt juz nie zaglada do pieknych dziewczynek? :( :( :( :( Quote
loozerka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja zagladam i sledzę ich losy cały czas :))) Cieszą mnie ogromnie dobre wiesci od Laki-Niki. Szkoda tylko, ze nie odzywa sie zaden potencjalny domek :( Quote
maciaszek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja też zaglądam. Jak wyzdrowieję, to wystawię kilka rzeczy na bazarku :) Quote
doddy Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pariska jest już gotowa do adopcji ;) Jest wysterylizowana, zaszczepiona na wszystko i zachipowana. Teraz tylko domku bez zwierzątek szukamy. Quote
doddy Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Trochę uregulowaliśmy zadłużenia Niki na sggw. Na dzień dzisiejszy mamy dług 1994zł Prosimy bardzo o pomoc finansową, bo jeszcze 2 operacje przed niunią... A tu zdjęcia laleczki: Ze spacerku: Z boksu: Od razu smutnieje jak się odchodzi: Ale ucho jest w stanie pokryć żal choć w kilku procentach :rolleyes: Quote
loozerka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Piękne dziewczyny..zeby udalo sie znalezc dla nich dobre domy...kurcze, ciezka sytuacja z nimi na razie... Quote
andzia69 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no właśnie - czasem chyba lepiej być brzydkim mieszańcem, ktory jakoś znajduje domek niż pięknym rasowym psem, który domku szuka i znaleźć nie może.....nie wiadomo co lepiej.... A do tego towarzystwa i Mambusia i Toguś i Benio......oj ciężko, ciężko:shake: Quote
blue.berry Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 doddy ale Niki to sie cieszy na Twoj widok:) na tym pierwszym zdjeciu z boksu usmiech od ucha do ucha. bo tak na codzien to biedny smutasek :( ja jak jestem to zawsze staram sie z nia pospacerowac - teraz stracila konkurentki bo moich bokserek juz nie ma sggw. postaram sie cos tam wyskrobac z kieszeni i wplacic na Niki. wiesz doddy jestes niesamowita osobą. Quote
doddy Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 My z Nikuliną mamy bardzo duży sentyment do siebie. Miłość jest w obie strony :loveu: Faktem jest, że strasznie jest ze mną zżyta. Quote
anhan1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dożyca podbiła moje serce jak tylko zobaczyłam ją, gdy była odbierana od tego drania "właściciela". Kochana psinka. Trzymam kciuki. Quote
Cez Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 do mnie w koncu dotarly plakaty dziewczyn, od jutra rozwieszam, moze w Krakowie domki znajda... Quote
Cez Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 pierwsze plakaty juz wisza, mam tylko nadzieje ze ktos sensowny zadzwoni. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dzięki Cez. Doddy wysłałam pieniądze na AFN , można zapłacic fakture. Quote
monita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jutro, kończy się licytacja na bazarku dla suniek. Zadeklarowane jest 40 zł, ale może cena jeszcze wzrośnie. Ponagle, żeby szybko wpłacić kase i dorzuce jeszcze, coś od siebie. Quote
blue.berry Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 bylam dzisiaj na klinice. poniewaz dziewczynki byly juz wyprowadzone to chwile z kazda posiedzialam. no i udalo mi sie wplacic cos dzisiaj na Niki. pozdrawiam Quote
blue.berry Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :cool3: no masz ! wymasowalam uszy bo Niki bardzo to lubi, wyglaskalam i nawet pozwolilam sobie raz wskoczyc na plecy :) Quote
blue.berry Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a no bo nasza Nikunia lubi skakac. szczegolnie jak sie cieszy. no i czasem jak sie przy nij przysiadzie lub kucnie to tak z radosci potrafi troche bryknąć:) Quote
Recommended Posts