Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia, ja pamiętam, zaglądam ciągle choć może nie zawsze pisze.
Kto to jest Denis i jej dzieci? I kto miał zakwestionować kupienie karmy? I kto zapłacił?Nic nie rozumiem. Starość nie radość:p

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

VitisVini - Malibu zlozyla propozycje (glownie na forum bordogow) aby z pieniedzy uzbieranych na ratowanie bordozki Denis i jej 5 szczeniaczkow (wszyscy juz w nowych domkach) kupic karme dla Niki (Laky). AmonMan kupila 7kilowy worek i stwierdzila ze sama za niego zaplaci. a poniewaz nikt nie mial nic na przeciw w temacie wydawania Denisowych pieniedzy to i tak kupi sie jeszcze drugi worek 14 kilo. ot i tyle:)

szukamy domow dla pieknych suniek - argentynki Niki i bullki Paris!!

Posted

aaaaa:lol: No to kojarzę, to ta bordożka co ją w Nowy Rok chyba wieźli przez całą Polskę. Był jej watek na Molosach przecież, ale tam nie wchodziłam za bardzo bo widziałam , że i beze mnie sobie świetnie radzą:eviltong:
A nawiasem mówiąc o bordożkowym forum na którym nigdy nie byłam, ale czytałam kiedyś na molosach opis tej akcji przywiezienia Parysa bodajże, w ta okropna wichurę. Szczęściarze z was jak macie takich ludzi na forum;)
No to gut. Planuję póki co zrobić w pracy taki kącik adopcyjny, podrukuję zdjęcia naszych lalek i je powiesze.Sporo ludzi się przewija czasem może ktoś się napatoczy.No i jakiś słupów ogłoszeniowych poszukam w okolicy też.Mogłabym tez umieścić ogłoszenie na portalu Trójmiasta jeśli ich tam jeszcze nie ma- bo czasem natykam się tam na psy z forów.
A jaki charakterek ma Niki? Przy mojej grubasce to ona ciągle jak pół doga wygląda.

Posted

nie znam Niki za bardzo - po prostu jak jestem na klinicie to zawsze zabieram ja na spacer. ona jest bardzo wdzieczna kiedy ktos sie nią interesuje. na spacerach jest grzeczna choc troche skacze :)
przez te swoje biedne uszy mocno trzepie glowa i bardzo lubi jak sie jej uszu masuje. z karmy bardzo sie ucieszyla. worek wisi na kracie - jak wychodzilysmy na spacer to nie mogal sie od niego oderwac.

Niki siedzi sobie cicho w rogu boksu, nie podbiega do kraty jak sie przychodzi - nie wiem czy to wynika z rezygnacji czy z problemow ze sluchem. w kontakcie jest przesympatyczna.

ot i tyle.

Posted

Trochę uregulowaliśmy zadłużenia Niki na sggw. Na dzień dzisiejszy mamy dług 1994zł

Prosimy bardzo o pomoc finansową, bo jeszcze 2 operacje przed niunią...

A tu zdjęcia laleczki:

Ze spacerku:

Z boksu:

Od razu smutnieje jak się odchodzi:

Ale ucho jest w stanie pokryć żal choć w kilku procentach :rolleyes:

Posted

no właśnie - czasem chyba lepiej być brzydkim mieszańcem, ktory jakoś znajduje domek niż pięknym rasowym psem, który domku szuka i znaleźć nie może.....nie wiadomo co lepiej....

A do tego towarzystwa i Mambusia i Toguś i Benio......oj ciężko, ciężko:shake:

Posted

doddy ale Niki to sie cieszy na Twoj widok:) na tym pierwszym zdjeciu z boksu usmiech od ucha do ucha. bo tak na codzien to biedny smutasek :(
ja jak jestem to zawsze staram sie z nia pospacerowac - teraz stracila konkurentki bo moich bokserek juz nie ma sggw.
postaram sie cos tam wyskrobac z kieszeni i wplacic na Niki.

wiesz doddy jestes niesamowita osobą.

Posted

Jutro, kończy się licytacja na bazarku dla suniek. Zadeklarowane jest 40 zł, ale może cena jeszcze wzrośnie. Ponagle, żeby szybko wpłacić kase i dorzuce jeszcze, coś od siebie.