Cez Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 znajoma zgodzila sie wydrukowac mi po 10 sztuk ogloszen, troche malo, ale moze akurat komus wpadna w oko... Quote
Cez Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Beata, moze zmien temat, ze pilnie potrzebna pomoc z oglaszaniem suczek... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dzieki Cez. Moim zdaniem to jest w tytule. Bardzo dziekuje za pomoc i oby byla skuteczna. Te sunie bardzo potrzebuja domów, takich najlepszych. Quote
monita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja, dyskretnie chciałam przypomnieć, że nie zapomniałam o suni, tylko nie mogę teraz przyjechać do Warszawy w odwiedziny :-( :-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 No to czekamy z niecierpliwoscia. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Bardzo dziekuje za wpłatę na Dozię i przypominam , ze dziewczyny z niecierpliwością czekaja na domy. Quote
Pestka111 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mogę pomóc z ogłoszeniami, net i plakaty. Nie mam tylko drukarki kolorowej. Proszę o info na PW. Quote
VitisVini Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja mam drukarkę kolorową w biurze ( kurcze chyba mam, tak mi się zdaje) sprawdze jeszcze, ale jakbym jednak miała to moge podrukować trochę plakatów i podesłać. Czy są aktualne zdjęcia psic? Jak tam z kasą stoicie bo teraz wszytko na Ligote idzie, ale w marcu coś na was też znajdę.Jaki charakter ma ta argentynka? Bo Paris to ponoć żywotny diabełek.One ciągle na sggw ?- sorry ale nie nadążam przez tę ligotę z czytaniem wszytkiego.Powklejajcie nowych zdjęcia please. Quote
maciaszek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Proszę o informacje jak, na dzień dzisiejszy, wygląda sytuacja. 1. Gdzie przebywają sunie? 2. Jaki jest stan ich zdrowia (w skrócie)? 3. Jakie jest ich zadłużenie? Quote
VitisVini Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Maciaszku kochany brzmisz jak prokurator jaki:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='maciaszek']Proszę o informacje jak, na dzień dzisiejszy, wygląda sytuacja. 1. Gdzie przebywają sunie? We Wawie!!!!! Na SGGW 2. Jaki jest stan ich zdrowia (w skrócie)? Do adopcji!!!!!!!!!!! 3. Jakie jest ich zadłużenie? A cp dp trzecoego pytania to tylko Beatka lub doddy wiedzą... Quote
maciaszek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 VitisVini napisał(a):Maciaszku kochany brzmisz jak prokurator jaki:evil_lol: :eviltong: Lubię konkrety. Teraz czekam jeszcze na info o stanie zadłużenia... Napiszcie mi coś w kilku słowach o Laki - jakie przeszła operacje (wiem, że usunięcie cysty - jaki wynik badania histopatologicznego? - wiem też, że miała operację uszu - z jakim efektem?). Wiem, że to pewnie jest gdzieś na wątku, ale nie mam czasu przez niego przebrnąć (choć długi nie jest). Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Wszystkie informacje szczegolowo i konkretnie posiada Doddy, która sie suniami zajmuje. Mam nadzieje, ze zajrzy do tego wątku i napisze. Quote
doddy Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pariska ma dług z tego miesiąca, czyli ok. tys zł, bo była sterylizowana, szczepiona i chipowana. Dozia ma dług kilka tys pewnie. Czuje sie dobrze i czeka na operacje ucha i sterylke. Dodatkowe pytanie - czy ktoś chciałby zasponsorować Dozi karme Hypoalergic? Quote
monita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 doddy czy to ma być karma Hills - dla psów dorosłych z problemami skórnymi :???: Czy może być Nutra Nuggets dla psów alergicznych i wrażliwych :???: Quote
VitisVini Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Doddy a czyś ty ocipiała, że tak nieelegancko zapytam? Jak to kilka tysięcy i jak to chyba????? To z czego zamierzacie zapłacić? Nie mówiąc , że nawet nie wiesz ile. Nie ma zdjęć, o suce słuch zaginął, tzn na wątku cisza, jak macie zamiar sobie poradzić? Ja coś wpłace wkrótce ale to przecież kropla w morzu na takie zadłużenie.I jeszcze Paris. No i Mamba.I ten dobek-połamaniec. A czy przy takim zadłużeniu nie można przynajmniej zrezygnować z kolejnych operacji póki stan funduszy na to pozwoli.No i skąd dom dla nich wziąć, jakby miały dom to można by wspierać właściciela w tych medycznych zabiegach ale w wolniejszym tempie może.No zmartwiłaś mnie bardzo. Quote
monita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 doddy trochę, tak bez zapowiedzi, ale wystawiłam aukcję na bazarku na sunie. Zawsze jakaś kasa będzie :p Quote
doddy Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Po poludniu wstawie zdjęcia Laki. O dokladna kwote sie dopiero dowiem i wtedy napisze. Wazna jest kwestia szybkiego znalezienia domu! Sunia może dostawać jakąś karme z jagnięcina. Dzis albo jutro sklecę jakiś tekst do ogłoszeń i musimy bardzo rozpropagować sunię, by szybko znalazła nowy dom. Quote
Malibu Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 http://www.ddb.fora.pl/viewtopic.php?p=19357#19357 Na SGGW zostało kilka puszek odpowiedniej dla niej karmy. Zadzwoniłam do szpitala SGGW żeby pozostałe puszki po Dogue de Bordeaux Parysie-Timonie dać tej suni. Mam nadzieje że moja decyzja bedzie poparta przez Was. Quote
doddy Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Malibu, za karme oczywiscie dziekujemy. Tymczasem zdjecia Niki: Quote
doddy Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pariska jest gotowa do adopcji. Jest wysterylizowana, zaszczepiona i zachipowana. Quote
andzia69 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Podnosze obie sunie!!!! Najpierw było tyle szumu - a teraz malo kto o nich pamięta - przykre to bardzo:-( Quote
Malibu Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 AmonMon bardzo dziekujemy za karme 7 kg. dla suni DA- NIKI ) Laki) która kupiłas z własnych pieniedzy. Quote
Malibu Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nie zakwestionowano propozycji kupienia 14 kg. worka karmy RC dla suni w potrzebie Dog Argentyński- NIKI ( Laki) , a przebywajacej w klinice SGGW , karma została dzisiaj zamówiona i zapłacona przelewem w kwocie 259 zł. Stan konta Denis i jej dzieci na dzień 26.02.2007 bedzie wynosił 2.237 zł. Quote
Recommended Posts