Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam ten sam problem :( znalazlam chetnego do wydrukowania mi po 10 szt. plakatow Laki i Pariski. Rozwiesilam troche na Podgorzu, teraz musze znalezc jeszcze kogos z kolorowa drukarka kto moglby mi jeszcze dodrukowac, ale duzych ilosci na pewno nie bede miala...

Posted

Cez - plakaty beda szczesliwsze? :cool3:
oczywiscie ze je wstawie ale najpierw niech doddy rzuci na nie okiem i powie czy sa ok. chyba tak jest w porzadku?

odemnie plakaty moga byc w pdf, jpg, gif - w sumie to nawet nie wiem w czym wygodniej? poradzcie jak lepiej?

Posted

Wiecie, tak patrze na zdjecia z Malibu i mysle, ze Laki jest naprawde przeslicznym psem, a do tego w pelni rasowym. Co sie stało z milosnikami rasy? Czy ona jest na jakiś portalach - dla tej rasy? Bo widze, ze w przypadkow Bordożkow, Bokserów, Rottkow, Seterów i takiej sytuacji te zwierzaki szyko znajduja i pomoc i ratunek i dom. A ona nic...własciwie kilka osób, ktore o nią walcza...
czy ona jest na takim forum gdzies ogłoszona? Ja takich forów nie znam...ale pewnie są takie, rpawda?

Posted

Czy ja mogłabym prosić o jakiś link do plakatu albo info o wymaganiach dożki?
Zdaje się że potrzebuje specjalistycznej karmy?
Mam taką drobną sugestię :oops: . może na pierwszej stronie, oprócz rewelacyjnych metamorfoz, przydałby się opis w 'pigułce"?

Posted

alegratka.pl; eoferty.pl; 4lapy.pl; kupiepsa.pl; psy.pl; allegro.pl

Tam mogę zamieścić info o Niki. Niestety, mam ostatnio bardzo mało wolnego czasu w pracy i nie mam kiedy sprawdzić, czy gdzies juz zamieszczono ogłoszenia, więc najwyżej zdubluję. Bardzo proszę o wklejenie linka do plakatu, bo będe chciała wykożystać tekst z niego.
Mam drukarkę niekolorową, ale wydrukuję plakaty, Niki jest przecież biała :)