blue.berry Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 doddy mialam dostac od Ciebie na maila info i zdjecia dla Niki :mad: (jesli dla Parys tez beda to i jej zrobie plakat) Quote
Pestka111 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cez, mogę na Ruczaju w kierunku Borku porozwieszać, tylko nie mam na czym drukować Quote
Cez Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja mam ten sam problem :( znalazlam chetnego do wydrukowania mi po 10 szt. plakatow Laki i Pariski. Rozwiesilam troche na Podgorzu, teraz musze znalezc jeszcze kogos z kolorowa drukarka kto moglby mi jeszcze dodrukowac, ale duzych ilosci na pewno nie bede miala... Quote
blue.berry Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cez - doddy dostala nowe plakaty dla Niki i Paris - jesli bedzie je wolala od tych poprzednich to moze warto bedzie te nowe podrukowac i porozwieszac? Quote
Cez Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pewnie, ze moge dla nowych szukac drukarki... moze beda szczesliwsze. a mozna by je tutaj jakos wstawic ? Quote
blue.berry Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cez - plakaty beda szczesliwsze? :cool3: oczywiscie ze je wstawie ale najpierw niech doddy rzuci na nie okiem i powie czy sa ok. chyba tak jest w porzadku? odemnie plakaty moga byc w pdf, jpg, gif - w sumie to nawet nie wiem w czym wygodniej? poradzcie jak lepiej? Quote
Cez Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 taki skrot myslowy :cool3: to jak juz zostana zaakceptowane to wstaw koniecznie, na tych skrotach sie nie znam... Quote
doddy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Druga seria plakatow jest fajna. pdf może nie każdy miec adobe do odczytu. Quote
julqa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 zamiescisz link do pobrania czy mailem przeslesz:lol: Quote
blue.berry Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mysle ze plakaty zalinkuje i linka jutro wkleje do sciagania - tak chyba bedzie wszytskim wygodniej. wieczornie pozdrawiam Quote
Cez Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 poznym wieczorem rozwiesilam jeszcze kilka plakatow, tym razem bardziej w centrum. moze chociaz kilka dni przetrwaja... Quote
loozerka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wiecie, tak patrze na zdjecia z Malibu i mysle, ze Laki jest naprawde przeslicznym psem, a do tego w pelni rasowym. Co sie stało z milosnikami rasy? Czy ona jest na jakiś portalach - dla tej rasy? Bo widze, ze w przypadkow Bordożkow, Bokserów, Rottkow, Seterów i takiej sytuacji te zwierzaki szyko znajduja i pomoc i ratunek i dom. A ona nic...własciwie kilka osób, ktore o nią walcza... czy ona jest na takim forum gdzies ogłoszona? Ja takich forów nie znam...ale pewnie są takie, rpawda? Quote
doddy Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Laki jest na molosach. Niestety bez odzewu... :roll: Quote
blue.berry Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 doddy czy masz te zdjecia jakie użylam w nowych plakatach jakies wieksze - te sciagnelam z dogo i troche jakosc maja nienajlepsza. szczegolnie w tych co sa duze :( Quote
loozerka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hmnmm, no to ja ja ponownie na molosach opisalam ;) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=282061#post282061 aa co tam, od nadmiaru glowa nie boli... Quote
Malibu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Na Molosach zainteresowanie Laki jest prawie równe 0, niestety. Czy Laki naprawde nikogo nie interesuje? Czy nikt nie chce tej psiny na dożywotke? Quote
monita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam dobrą wiadomość :p Dzisiaj jadę po odbiór karmy RC dla Lakusi :razz: Quote
sahara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czy ja mogłabym prosić o jakiś link do plakatu albo info o wymaganiach dożki? Zdaje się że potrzebuje specjalistycznej karmy? Mam taką drobną sugestię :oops: . może na pierwszej stronie, oprócz rewelacyjnych metamorfoz, przydałby się opis w 'pigułce"? Quote
Malibu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 monita to dla Ciebie od Laki.:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :painting: :painting: :painting: :painting: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Malibu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 sahara O wymaganiach dożki najwiecej może napisać Doddy i zapewne to zrobi. Quote
monita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Malibu teraz tylko zastanawiam się, jak ją dotransportować do stolicy :???: Będę musiała najprawdopodobniej przyjechać :p Quote
Pestka111 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 alegratka.pl; eoferty.pl; 4lapy.pl; kupiepsa.pl; psy.pl; allegro.pl Tam mogę zamieścić info o Niki. Niestety, mam ostatnio bardzo mało wolnego czasu w pracy i nie mam kiedy sprawdzić, czy gdzies juz zamieszczono ogłoszenia, więc najwyżej zdubluję. Bardzo proszę o wklejenie linka do plakatu, bo będe chciała wykożystać tekst z niego. Mam drukarkę niekolorową, ale wydrukuję plakaty, Niki jest przecież biała :) Quote
Recommended Posts